Oživljavanje prošlosti

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
nekako imam utisak
da čovek teži oživljavanju prijatnih emocija koje je već proživeo
što uglavnom i nije moguće jer su neke neponovljie
ali se sve nadamo da ćemo ugrabiti još neku turu
kako se nosite sa tim? da li lako defregmenitišete mozak, zaboravljate brzo i idete dalje hladne glave ili vas progone iskustva i prošlosti i želja da se neke stvari ponove?

trenutno me josh progone pa sam morala da obustavim, ali nije to toliko lose npr pozoves nekog starog drugara posle duze vremena, moze da se nastavi/pocne drugarstvo, ima toga valjda u zivotu
ok ima i da ne uspe ali moze i da uspe
ali nisam ih bash pitala za zzdravlje...mozda nekad

e izvini uvek ti odgovaram malo preskaces al nema veze

u stvari problem je nastao kad sam sajber sasula sve u tekst ekom ako je vido uopste kapiram da jeste ha ha
mislim da mi se od tog trenutka neka hemija promenila u telu
: ))
il kad me iskuliro ako je i to aj valjda jeste
je l citas evo da ti mahnem!? ih pa to bi bilo ko kaste ono niza vishe

mozda ranije, to mi je bio problem, da sam stvarno skoro sve vreme mislila na proslost.
Sada pokusavam da sto brze zaboravim neke neugodne situacije, a sve dobro iskoristim u trenucima kad mi treba malo radosti.
Zasto ziveti u proslosti kad u vecini slucajeva tvoje raspolozenje, zavisi od samog tebe? Nasto ozivljavati ono sto je vec nestalo, kad mozes da doneses svetlost u svoj zivot, odnosno u svoju svest bas sada?

Ne podležim prijatnim avetima prošlosti :)
Svesna sam da se stvari, ljudi, događaji ne riplejišu...Pa nisam ni ja ista kao pre. Ne bih ni htela ni umela da budem.
Ipak, sećanja svih vrsta i kategorija su pohranjena u moždanim folderima, to možda ponekada može da bude i vetar u leđa, a ako ništa-ono bar sećanje :)
Lepo je ne potiskivati lepe, a ni loše bivše stavke života.

Back