Oženjeni/udati, koliko često posećujete sajtove za upoznavanje?

Bolje da si plakao i tresao se i prosao sve te reakcije...nego sto si ostao...ogorcen, u najmanju ruku.
Nije mi namera da vredjam, ali po onom sto si napisao...da ti sad ne seciram post, znas vec.

Ne, ne znam. Na protiv , s obzirom da smatram sebe dosta racionalnim, mogao sam naizgled da zvucim i grublje u postu (kako bi ti prevela ogorcenije i slicno).
Evo grublja varijanta: Smorio se... juri neko ostrvce da ima za utaju ako pukne razvod, s obzirom da je ukopcao da je protracio tolike godine svog zivota na nesto sto mu ne pricinjava ispunjenje. A mozda je i fazica.... sve zavisi ...
Da li ga treba osuditi zbog toga sto se oseca tako, ili mene sto tako naizgled tumacim stvari, pa si brze bolje potrcala da me diskfalifikujes jeftinom psihologijom ?

A to da li me je neka osakatila emotivno, zguzvala srce pa sam ja postao trol na internetu i sl... pazi...ne znam koliko je to racionalno zakljuciti. Ali kako hoces ...

Živim sa nekim već 6 meseci, i on se ne skida sa sajtova za upoznavanje.
Meni je to krajnje uvredljivo i ponižavajuće, uprkos tome što me on uverava da me to "ne ugrožava ni na koji način".
To je, naravno, pokušavao da sakrije - prozori su se spuštali i tabovi zatvarali čim ja uđem u sobu, a pošto mu je kompjuter spor i on nije nešto naročito dobar u korišćenju istog, dešavalo se da vidim šta zatvara. U početku je pokušavao da me ubedi da nisam u pravu, i kada smo se jednom posvađali, otvorila sam istoriju pred njim... Onda je krenula ta priča da to mene "ne ugrožava", da je to "samo" njegova navika i da će nestati sa vremenom...
Ali, evo, prošlo je već šest meseci... I ništa se ne menja...

ako se niste uzeli,sutni ga
ako ste se uzeli,sutni ga,
zakljucak:treba da ga sutnes i kupis nov komp,ako ti ovaj vec trokiraXD

Meni je to krajnje uvredljivo i ponižavajuće, uprkos tome što me on uverava da me to "ne ugrožava ni na koji način".
To je, naravno, pokušavao da sakrije - prozori su se spuštali i tabovi zatvarali čim ja uđem u sobu, a pošto mu je kompjuter spor i on nije nešto naročito dobar u korišćenju istog, dešavalo se da vidim šta zatvara. U početku je pokušavao da me ubedi da nisam u pravu, i kada smo se jednom posvađali, otvorila sam istoriju pred njim... Onda je krenula ta priča da to mene "ne ugrožava", da je to "samo" njegova navika i da će nestati sa vremenom...

Tako se to ne radi, nema ništa od špijuniranja i svađanja.
Fino otvoriš profil na nekom od sajtova na kojem je i on, približiš mu se i vidiš koliko daleko može ići....;)

Ne, ne znam. Na protiv , s obzirom da smatram sebe dosta racionalnim, mogao sam naizgled da zvucim i grublje u postu (kako bi ti prevela ogorcenije i slicno).
Evo grublja varijanta: Smorio se... juri neko ostrvce da ima za utaju ako pukne razvod, s obzirom da je ukopcao da je protracio tolike godine svog zivota na nesto sto mu ne pricinjava ispunjenje. A mozda je i fazica.... sve zavisi ...
Da li ga treba osuditi zbog toga sto se oseca tako, ili mene sto tako naizgled tumacim stvari, pa si brze bolje potrcala da me diskfalifikujes jeftinom psihologijom ?

A to da li me je neka osakatila emotivno, zguzvala srce pa sam ja postao trol na internetu i sl... pazi...ne znam koliko je to racionalno zakljuciti. Ali kako hoces ...
Ok...
"Svako ima svoj ukus-rece djavo-i sede u koprive."

potrudi se da mu budeš zanimljivija pa neće imati razloga da se kači na takve sajtove

Meni je to isto kao i da je nastavio da recimo izlazi po klubovima i muva devojke. Pogotovo što to skriva i laže kad ga suočiš sa tim.

:lol:
Strefit će je i ovako, dok razmišlja i zamišlja s kim je on on line. Ne zna šta je gore, ta neizvjesnost i sumnja, ili strah od onog šta bi mogla saznati.
A sve to ih vodi u još veću dubiozu.
zahebano bash...
kad nisu majstori svojih vestina,,
nista od njega :lol:
msm ja ne posecujem te sajtove jer mi r.l dovoljan,ponesto i sa krste i uklapam se :hahaha:
Ja bih na njenom mestu naprvio profil na nekom slicnom sajtu i rekao ...malo ja malo ti pa gde pukne kad si toliki ebac ;)

Meni je to krajnje uvredljivo i ponižavajuće, ...

Нисам сигуран да си баш толико против. Да и ти не идеш на те сајтове, само много суптилније него он?
Да ти је понижавајуће, ти би с њим раскрстила после његовог другог одласка на сајтове. Нашо лонац залопац.
САВЕТ: крени на сајтове за упознавање.:mrgreen:

sranje su sajtovi za upoznavanje kao i raznorazni forumi,ili sam ja staromodan ili retardiran sto se toga tice,pa ne umem ili bolje reci nisam umeo/imao preteranu nameru da "smuvam" koju tamo.

ja sam dosta ljudi tako upoznao.. doduse ja sam *****, pa je teze da se upoznamo u nekim uobicajanim svakodnevnim okolnostima, kao strejt ljudi, jer zivimo u homofobicnoj rupi od zemlje..

I nista se i nece promeniti.

I nista se i nece promeniti.
On te uverava kako se ti osecas?! I on i dalje tera po svom (srecan), ti i dalje nezadovoljna.
Nema tu hleba.
Mozes promeniti neso. Njega.
Napusti ga, koji ce ti takav odnos?

Nema 'leba, nema budućnosti... stvarno, koji će mi!? :)
A hvala i na reputaciji. Nisam uspela da ti pošaljem poruku...

Zavisnost, da, ali nece da prodje. Ako imas izbora bezi od takvog muskarca. Bzv.

Uvek imamo izbor! Upravo pobegla! :)

ako se niste uzeli,sutni ga
ako ste se uzeli,sutni ga,
zakljucak:treba da ga sutnes i kupis nov komp,ako ti ovaj vec trokiraXD

Šutnut! A ja preporođena! :)

Tako se to ne radi, nema ništa od špijuniranja i svađanja.
Fino otvoriš profil na nekom od sajtova na kojem je i on, približiš mu se i vidiš koliko daleko može ići....;)

To već neko vreme rade dve moje drugarice :D
"Prjatelji" su na tri sajta i ima zanimljivih porukica... Od kad sam otišla krenula pljuvačina... dorađena poluistina...Zgadio mi se! :(
Ali, jbg, ko gubi ima pravo da se ljuti. :)

Meni je to isto kao i da je nastavio da recimo izlazi po klubovima i muva devojke. Pogotovo što to skriva i laže kad ga suočiš sa tim.

I meni. Ali muškarcima obično nije.
Nije kad se oni ponašaju tako, ne daj Bože da je situacija obrnuta!

zahebano bash...
kad nisu majstori svojih vestina,,
nista od njega :lol:
msm ja ne posecujem te sajtove jer mi r.l dovoljan,ponesto i sa krste i uklapam se :hahaha:
Ja bih na njenom mestu naprvio profil na nekom slicnom sajtu i rekao ...malo ja malo ti pa gde pukne kad si toliki ebac ;)

Ma, imam ja profil, tako smo se i upoznali! Ali ja svoj nisam otvorila od kad smo počeli da se viđamo, pa do pre nekoliko dana, kad sam definitivno digla ruke i od njega i od čekanja "da se odvikne",
Ne mogu da zamislim takvu vezu.. svako živi svoj život, sretnemo se povremeno u krevetu i u kuhinji... Jadno.

Back