I nista se i nece promeniti.
I nista se i nece promeniti.
On te uverava kako se ti osecas?! I on i dalje tera po svom (srecan), ti i dalje nezadovoljna.
Nema tu hleba.
Mozes promeniti neso. Njega.
Napusti ga, koji ce ti takav odnos?
Nema 'leba, nema budućnosti... stvarno, koji će mi!?

A hvala i na reputaciji. Nisam uspela da ti pošaljem poruku...
Zavisnost, da, ali nece da prodje. Ako imas izbora bezi od takvog muskarca. Bzv.
Uvek imamo izbor! Upravo pobegla!
ako se niste uzeli,sutni ga
ako ste se uzeli,sutni ga,
zakljucak:treba da ga sutnes i kupis nov komp,ako ti ovaj vec trokiraXD
Šutnut! A ja preporođena!
Tako se to ne radi, nema ništa od špijuniranja i svađanja.
Fino otvoriš profil na nekom od sajtova na kojem je i on, približiš mu se i vidiš koliko daleko može ići....
To već neko vreme rade dve moje drugarice
"Prjatelji" su na tri sajta i ima zanimljivih porukica... Od kad sam otišla krenula pljuvačina... dorađena poluistina...Zgadio mi se!
Ali, jbg, ko gubi ima pravo da se ljuti.
Meni je to isto kao i da je nastavio da recimo izlazi po klubovima i muva devojke. Pogotovo što to skriva i laže kad ga suočiš sa tim.
I meni. Ali muškarcima obično nije.
Nije kad se oni ponašaju tako, ne daj Bože da je situacija obrnuta!
zahebano bash...
kad nisu majstori svojih vestina,,
nista od njega

msm ja ne posecujem te sajtove jer mi r.l dovoljan,ponesto i sa krste i uklapam se

Ja bih na njenom mestu naprvio profil na nekom slicnom sajtu i rekao ...malo ja malo ti pa gde pukne kad si toliki ebac
Ma, imam ja profil, tako smo se i upoznali! Ali ja svoj nisam otvorila od kad smo počeli da se viđamo, pa do pre nekoliko dana, kad sam definitivno digla ruke i od njega i od čekanja "da se odvikne",
Ne mogu da zamislim takvu vezu.. svako živi svoj život, sretnemo se povremeno u krevetu i u kuhinji... Jadno.