Antigon@ Elita Poruka 16.980 10.07.2013. u 20:27 - Ozenjeni mushkarci posle 40-te... #101 skura58: Kliknite za proširenje... Hvala, kolega. Nadam se da si shvatio višeznačnost, kontradiktornost, pa čak i apsurdnost moje izjave. Povremeno mi dođe da zbunjujem ljude.
skura58: Kliknite za proširenje... Hvala, kolega. Nadam se da si shvatio višeznačnost, kontradiktornost, pa čak i apsurdnost moje izjave. Povremeno mi dođe da zbunjujem ljude.
skura58 Zaslužan član Poruka 101.349 10.07.2013. u 23:06 - Ozenjeni mushkarci posle 40-te... #102 Antigon@: Hvala, kolega. Nadam se da si shvatio višeznačnost, kontradiktornost, pa čak i apsurdnost moje izjave. Povremeno mi dođe da zbunjujem ljude. Kliknite za proširenje... Imate moje poštovanje. "Samo veliki imaju snage da se izvinu" - Mahatma Gandi Poslednja izmena: 10.07.2013.
Antigon@: Hvala, kolega. Nadam se da si shvatio višeznačnost, kontradiktornost, pa čak i apsurdnost moje izjave. Povremeno mi dođe da zbunjujem ljude. Kliknite za proširenje... Imate moje poštovanje. "Samo veliki imaju snage da se izvinu" - Mahatma Gandi