Ozenio se Sergej Trifunovic

Da se zajebes?ima
Bilo bi mi jasno da se neka mlađa ženska udala za nabubrenog pijanduru Bjelogrlića, ali on radi i u stanju je napraviti dobar novac, dok ovog žvalju nema ona njegova džukela za što da ugrize, dužan je valjda bogu i vragu, plati mu Đilas kavu i kolač da se naslikaju u kafani.
Ovaj će kao Bejbi Dol i Sonja Savić završiti u pučkoj kuhinji.
Uvijek kažem da je droga poput svakog drugog poroka, ako si umjeren i znaš što uzimaš, zabavna je i relativno bezopasna, ali ovaj lik nije ni umjeren, a očito ni ne pazi što uzima.
Ženska se usrećila kao što bi se ti usrećio da si oženio Amy Winehouse.

Bilo bi mi jasno da se neka mlađa ženska udala za nabubrenog pijanduru Bjelogrlića, ali on radi i u stanju je napraviti dobar novac, dok ovog žvalju nema ona njegova džukela za što da ugrize, dužan je valjda bogu i vragu, plati mu Đilas kavu i kolač da se naslikaju u kafani.
Ovaj će kao Bejbi Dol i Sonja Savić završiti u pučkoj kuhinji.
Uvijek kažem da je droga poput svakog drugog poroka, ako si umjeren i znaš što uzimaš, zabavna je i relativno bezopasna, ali ovaj lik nije ni umjeren, a očito ni ne pazi što uzima.
Ženska se usrećila kao što bi se ti usrećio da si oženio Amy Winehouse.
Pa necu ni slovo da potrosim na ljubomoru ko koga guzi

Znaš točno što sam mislio, ali izvrćeš bezveze.
Meni je žao te mlade nesretnice, mogla si je da je htjela naći normalnijeg, bogatijeg i uspješnijeg, zbog toga što to uopće nije teško.
Koja ljubomora te spopala.
On je bio 1 od najacih fraera pola glumica je pojebo i sad bi svako da mu nadje mane i umanji znacaj,trt zabole ga

Ubrzo nakon venčanja, oglasio se na Instagramu fotografijom na kojoj pozira zagrljen sa svojim kumom, pilotom Nikolom Hajdukovićem, uz naslov "Reservoir Kums".

Image1.jpg

Сергеј се толико олињао да је то чудо једно .човек је физички оронуо и није ми јасно шта она ради са њим .

очигледно је да се оженио на конто старе славе

Сергеј се толико олињао да је то чудо једно .човек је физички оронуо и није ми јасно шта она ради са њим .

очигледно је да се оженио на конто старе славе
Ja mislim da je mogao uvek a tek sad jer mu dosadilo da menja i hoce decu

Back