Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.168
E pa ako je ovom liku pošlo za rukom oženiti se, onda valjda ima nade i za mene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se zajebes?imaE pa ako je ovom liku pošlo za rukom oženiti se, onda valjda ima nade i za mene.
Bilo bi mi jasno da se neka mlađa ženska udala za nabubrenog pijanduru Bjelogrlića, ali on radi i u stanju je napraviti dobar novac, dok ovog žvalju nema ona njegova džukela za što da ugrize, dužan je valjda bogu i vragu, plati mu Đilas kavu i kolač da se naslikaju u kafani.Da se zajebes?ima
Pa necu ni slovo da potrosim na ljubomoru ko koga guziBilo bi mi jasno da se neka mlađa ženska udala za nabubrenog pijanduru Bjelogrlića, ali on radi i u stanju je napraviti dobar novac, dok ovog žvalju nema ona njegova džukela za što da ugrize, dužan je valjda bogu i vragu, plati mu Đilas kavu i kolač da se naslikaju u kafani.
Ovaj će kao Bejbi Dol i Sonja Savić završiti u pučkoj kuhinji.
Uvijek kažem da je droga poput svakog drugog poroka, ako si umjeren i znaš što uzimaš, zabavna je i relativno bezopasna, ali ovaj lik nije ni umjeren, a očito ni ne pazi što uzima.
Ženska se usrećila kao što bi se ti usrećio da si oženio Amy Winehouse.
Samo da završiš FDU i opaE pa ako je ovom liku pošlo za rukom oženiti se, onda valjda ima nade i za mene.
Znaš točno što sam mislio, ali izvrćeš bezveze.Pa necu ni slovo da potrosim na ljubomoru ko koga guzi
On je bio 1 od najacih fraera pola glumica je pojebo i sad bi svako da mu nadje mane i umanji znacaj,trt zabole gaZnaš točno što sam mislio, ali izvrćeš bezveze.
Meni je žao te mlade nesretnice, mogla si je da je htjela naći normalnijeg, bogatijeg i uspješnijeg, zbog toga što to uopće nije teško.
Koja ljubomora te spopala.
Prije bi upisao strojarstvo i brodogradnju i mučio se cijeli aeon da ga završim, nego studirao u tom kupleraju.Samo da završiš FDU i opa
Tako je.On je bio 1 od najacih fraera pola glumica je pojebo i sad bi svako da mu nadje mane i umanji znacaj,trt zabole ga
Znaci posto je bio a sad nije, ne treba da iebe jer ti i ostali niste ni biliTako je.
On je bio.
- If this was the old days...
- About those old day, they the old days...
Ajmo još jednom od početka... polako.Znaci posto je bio a sad nije, ne treba da iebe jer ti i ostali niste ni bili
Sto nije nasla drugog,pa zato sto je top fraer za nju ociglednoAjmo još jednom od početka... polako.
Nije riječ o njemu, već se ja i neki ovdje čudimo toj paćenici.
Danas 12.5 2024 ozenio se Sergej Trifunovic
Njegova zena je
Pogledajte prilog 1546352
Isidora ima 28 godina i suska se da je trudna...
Ja mislim da je mogao uvek a tek sad jer mu dosadilo da menja i hoce decuСергеј се толико олињао да је то чудо једно .човек је физички оронуо и није ми јасно шта она ради са њим .
очигледно је да се оженио на конто старе славе
Ubrzo nakon venčanja, oglasio se na Instagramu fotografijom na kojoj pozira zagrljen sa svojim kumom, pilotom Nikolom Hajdukovićem, uz naslov "Reservoir Kums".
Pogledajte prilog 1546481
Ja mislim da je mogao uvek a tek sad jer mu dosadilo da menja i hoce decu
Xaxaxa ok tesi se ,iziveo se bole ga uvoХоће децу у скоро 60 година и да се скраси ? ..није то , него стари и плаши се да буде сам ..