Ozeni me !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

andja789

Elita
Banovan
Poruka
18.758
Ne,nije oglas :lol:

Druzila sam se povremeno sa jednom devojkom koja je bila u dugoj vezi (6-7 godina),
po njenoj prici sve je bilo ok,osim toga da decko nije hteo da je veri,sto je ona cekala.
Vremenom je ona pocela da ga prisiljava na brak i da preti raskidom.
Koliko znam posle nekog vremena su i raskinuli ali to nije ni bitno.
Pitanje je,da li znate vi neki ovakav slucaj?Sta je to muskarcu potrebno da bi se odlucio na brak?
Da li ga brak plasi i nakon duge veze sa devojkom?

Druzila sam se povremeno sa jednom devojkom koja je bila u dugoj vezi (6-7 godina),
po njenoj prici sve je bilo ok,osim toga da decko nije hteo da je veri,sto je ona cekala.
Pitanje je,da li znate vi neki ovakav slucaj?Sta je to muskarcu potrebno da bi se odlucio na brak?

A šta ćeš koji ****** u braku?
Šta to sad fazon tice trkačice i kojota? Pa ko će kome da doaka... ajme meni...

on je samo hteo da je **** i da mu bude lepo ali se zgrozio na pomisao da mora da je gleda celog zivota
sustina problema nije u tvojim pitanjima
nego u tome zasto sve zene zele da se udaju i rode decu?
pogledaj recimo ove sredovecne tetke ovde kako skoro sve setno kukaju i krive muskarce sto su ih terale da se udaju i rodie im decu
koji bi zakljucak izvukao neki vanzemaljac da dodje ovde i vidi sled dogadjaja i tu dedukciju m?

Jel ovo opet tema o tome kako su žene glupačice kojima je jedini cilj da navataju mužjaka i ne biraju sredstva da stignu do jednog penisa i para testisa?

Da cujem ...Jel je..? hahahaha!
tumblr_nmlrjjuG511tdy0nco1_500.gif

Trebalo je da ostane trudna ili da glumi ludilo.E onda bi je odveo u crkvu ili kod maticara.Tako se zene i udaju u posljednjih 15ak godina.Jos nisam vidjela da se neko ozenio/udao a da to nije bilo pogurano trudnocom ili materijalnim momentom.I jos glume kako su sretni poslije......
Nije trebalo toliko dugo da se zavlaci u vezu.Ako je tako on je nju lagao,a ona mu je napravila uslugu raskidom.Sta ce ti neodlucan muskarac?Obostran ulazak u brak je temelj buduceg normalnog zivota dvoje ljudi....

Kapiram da im je to jedini cilj u zivotu.Ne svim zenama ali rekla bih vecini.
Jos tuznije je kada zatrudne bas u onom momentu kada je veza klimava,valjda misle da ce tako da ga zadrze.Glupost.

Bravo blizu 3+
Eto iz toga mozes da zakljucis da je problem u zenama i njihovoj povrsnosti,dvolicnosti i gluposti.
Poenta biti s nekim je da ti lepo s njim jer ti lepo s njim ne da ti lepo jer je on sredstvo preko kojeg mastas o avionima kamionima vencanici keru kuci i 3 bebe i princom iz bajke ili kako si doakala drugarici da nisi poslednja bez muza.
Gorila iz zoo vrta to skapira lako ali zenka homo sapiensa tesko.

Jel ovo opet tema o tome kako su žene glupačice kojima je jedini cilj da navataju mužjaka i ne biraju sredstva da stignu do jednog penisa i para testisa?

Jok bre,do novcanika

- - - - - - - - - -

Bravo blizu 3+
Eto iz toga mozes da zakljucis da je problem u zenama i njihovoj povrsnosti,dvolicnosti i gluposti.
Poenta biti s nekim je da ti lepo s njim jer ti lepo s njim ne da ti lepo jer je on sredstvo preko kojeg mastas o avionima kamionima vencanici keru kuci i 3 bebe i princom iz bajke ili kako si doakala drugarici da nisi poslednja bez muza.

U ovom slucaju,krivica bi pripala zeni jer ga je prisiljavala na nesto sto on ne zeli ali ne mozes uvek da krivis zene.

Bravo blizu 3+

Ја сам пример да није тако било. Нити ме је занимало венчање, нити венчаница а нити некаква керина као из рекламе за ТВ са равним екраном.

Мало си залутао, колега. Биће да живиш у таквој средини, због чега ми је изузетно жао.

U ovom slucaju,krivica bi pripala zeni jer ga je prisiljavala na nesto sto on ne zeli ali ne mozes uvek da krivis zene.

Sve zene koje su nezadovoljne s tipovima u vezi su uvek same krive jer im je tesko objasniti da muskarac nije usisivac ili masina za pranje vesa pa samim tim i ne zasluzuju bolje.

- - - - - - - - - -

Ја сам пример да није тако било. Нити ме је занимало венчање, нити венчаница а нити некаква керина као из рекламе за ТВ са равним екраном.

Мало си залутао, колега. Биће да живиш у таквој средини, због чега ми је изузетно жао.

Pa ti bakice ne kukas stalno na muza sto si zelela da se udajes i radjas decu skoro pa anomalija : )))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back