Oženi me

"Znam ja dobro muški rod svi vi zvezde skidate dobro da na nebu još i sijaju kažeš lepa pametna a misliš da sam naivna tvoji komplimenti mi ne prijaju. Nisam ja u fazonu nista pre braka al stvar principa znaj da nisam laka.
Ref:1x
Oženi me i shvatiću te ozbiljno ako se stvarno volimo sad mi dokazi. Oženi me biće ti život kao san medeni mesec svaki dan obećavam."

Ova pesma je baš bila dosta pevuckana svuda, uglavnom od strane žena, samim tim je vredna osvrta.Elem zašto žene toliko teže ka braku, da smatraju da je muškarac ozbiljan jedino u tom slučaju i pri tom idu toliko daleko da obećavaju, kao u ovim stihovima doživotnu sreću?

Nemoj zajebavat ,baš od strane žena jel bilo i muškaraca koji su pevuckali :hahaha:

Ја сам желела да живим у полиандрији, али закон не дозвољава. :( Нисам баш сигурна да би се мој драги садашњи муж сложио, али некако мислим да бих ја тако најбоље функционисала.
To beše ono lav u krevetu, leopard u ormaru, jaguar u garaži i majmun koji će sve to da plati... :mrgreen:

kako sad to, ja zivela u zabludi da zene nece da se udaju da ne izgube slobodu, da im se ne otegne ovo i ne rastegne ono, i tako to

Na svaku udatu ženu - jedan oženjen muškarac. Što se ženite, kad vas to ne zanima?

Ajde recimo ovako.Po mom skromnom mišljenju, a opet možda i grešim, ko će znati, ja bih rekao da žena ima neku unutrašnju želju za jednim muškarcem, dok je želja muškarca prilično lutalačkog karaktera, kao morska bura sa talasima koji idu i vamo i tamo.A budući da je brak nešta najpribližnije toj ženskoj težnji, moguće je da žene zato vole brak, dok mu muškarci manje teže, osim ako ih talasi ne odvedu do neke luke ili se ne razbiju o neke hridi.

Ajde recimo ovako.Po mom skromnom mišljenju, a opet možda i grešim, ko će znati, ja bih rekao da žena ima neku unutrašnju želju za jednim muškarcem, dok je želja muškarca prilično lutalačkog karaktera, kao morska bura sa talasima koji idu i vamo i tamo.A budući da je brak nešta najpribližnije toj ženskoj težnji, moguće je da žene zato vole brak, dok mu muškarci manje teže, osim ako ih talasi ne odvedu do neke luke ili se ne razbiju o neke hridi.

mislis dok se ne zahebu :lol:
ne znam ja nista, razvodim se uskoro :lol:

mislis dok se ne zahebu :lol:
ne znam ja nista, razvodim se uskoro :lol:

Koliko uskoro ? :)

Ne, ne dok se zajebu, nego dok ne postanu mudriji.
flirt.gif

To beše ono lav u krevetu, leopard u ormaru, jaguar u garaži i majmun koji će sve to da plati... :mrgreen:

Не.
Један да кисели купус и да се бави таквим неким стварима око зимнице и по кући, један за спорт и рекреацију, један за културу и уметност, један за око куће, кречење, поправке и то..
Ја бих кувала, а сви бисмо зарађивали колико ко може.
Ја сам веома озбиљно приступала том проблему, али џаба ми.. :(

Ja mislim da su žene samo ubijene u pojam patrijarhatom i majčinstvom. Nikome se ne tuca sa jednom osobom ceo život, i svako voli da bude slobodan da luta.

Не.
Један да кисели купус и да се бави таквим неким стварима око зимнице и по кући, један за спорт и рекреацију, један за културу и уметност, један за око куће, кречење, поправке и то..
Ја бих кувала, а сви бисмо зарађивали колико ко може.
Ја сам веома озбиљно приступала том проблему, али џаба ми.. :(

Budući da je tako nešta nemoguće naći u jednom muškarcu, ali je moguće naći u ženi (jer žena je univerzalna zar ne, i zna da kiseli kupus, i bavi se kulturom i umetnošću, rekreira se, popravlja + kuva), mi muški imamo više izvesnosti da sve to nađemo u jednoj ženi.

747597.jpg

:rotf:

Naprosto, papir ne daje garanciju, za kvalitet, trajnost i sadržajnost emocija. Njihov rok trajanja ili da daje neku tapiju, na "večnost". Ja lično jesam za brak, smatram to institucijom koja vredi, težim tome, ali smatram da to sve dolazi kao prirodan tok stvari, kada oboje i ako to oboje žele, očekuju, vrednuju i smatraju važnim, da to i urade, ozvaniče. Ja lično, želim jednog dana da se udam, da budem u braku sa nekim, da imamo malu porodicu pod jednim prezimenom. Da to bude vesela, zdrava i normalna porodica i odnos dvoje supružnika koji se vole, poštuju i podržavaju. A terati nekoga na nešto, jer kao treba, mora, vreme je i slično, srljanje u svašta nešto, samo eto, jer trebalo bi...je po meni bljak i nezrelo. Opet kažem, znam i ljude koji sasvim fino žive i bez papira tog, i vole se najstrašnije. Pravilo je da pravila nema.

:bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak:

Ima li ista ruznije i nezrelije nego ne znati zasto ljubav dolazi?

"Mi ne volimo zivot zato sto smo navikli da zivimo, nego zato sto smo navikli da volimo" - Nietzsche

Treba sad neko da se najezi na cinjenicu da jos nije navikao da voli nekog?

A cemu sluzi razum nego da procijeni potencijal u karakteru, na daljinu, pa na osnovu te procjene sklopi brak? Jer ako postoji vec velika ljudska spsobnost (ucenja), onda navikavanje ne pada tesko. Cak ako su ljudi i stranci, bitno je samo da nisu jedno drugom odvratni i da se moze odmah sklopiti brak, jer zdravim ljudima ne smeta nista strano i mogu se na sve naviknuti.

Nesposobnost da se izvrsi procjena i garanuje ucesce u stranom zivotu tezi ka vanbracnim zajednicama.

Nista me ne bi cudilo kad bi svi romanticari mrzili razum i imali kucne ljubimce. (kao sta ja znam, mozda i nije tako?)

Poslednja izmena:

Back