Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
pretezno me boli uvo.
zavisi od osobe,uglavnom neutralna.
ako me neko bas impresionira,ozbiljno,a ako ode u drugu krajnost,malo cu ga prezirati,ali,boze moj,i to brzo prodje.
Da li vi ljude iz okruženja, razne životne situacije i razne skupocene ili umetničke stvari koje nisu u vašem vlasništvu shvatate pretežno ozbiljno ili pretežno neozbiljno, kao neke ne toliko važne stvari u odnosu na vaš život?
Mislite li da je bolje biti pretežno neozbiljan ili pretežno ozbiljan?
Pretezno mislim da je pretezno dobro biti ono sto jesi i biti tacno onakvog raspolozenja kakvo preteze u datom trenutku. Mislim da ako je pretezna ozbiljnost ili nezbiljnost stvar odluke a ne odraz naseg stanja onda se radi o foliranju.
Nekad sam prilicno neozbiljna u ozbiljnim situacijama i ne trudim se to da kontrolisem iako mi se desilo da me ljudi par puta osude zbog tog S druge strane znam i da budem vrlo ozbiljna u nekim potpuno neobaveznim skoro nebitnim situacijama, jednostavno to je impuls trenutka.