minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
Lično mi je zamereno da sam zlonameran, ne mogu a da ne zapitam sebe 'zašto si takav'...??? 
Ne bih želeo da sad ovo zvuči kao neko opravdanje...
ali...
Ali ja stvarno ne znam kako treba komunicirati sa osobama koje su:
1. polupismene... nemam ništa protiv, zna čak i da bude simpatično.
2. poluobrazovane... bože moj, pa takvih je 90% srbije...(i sam spadam u taj procenat., fale mi velika slova, i svašta nešto)
3. ne mogu napisati čak ni: polusvesne...
4. ni: poluduhovite...
5. ništa bre!
6. vandu bih streljao što je nekeke pustila u drugi razred osnovne...
(ni krivu ni dužnu, 'zvinte teta Banda)
............................................................................................................................................................................................
7. ALI BRE!
8. kako da se sporazumem sa nekim ko je polupismen, vrlo često pročita loše šta je napisano, i još koristi reči koje ne razume
9. molim vas, pomozite mi...
10. nemojte me samo terati da navodim primere...
..................................................................................................................................................................................................
11. moj mozak ne može da prihvati odgovore tipa: šalio sam se, zezao sam se, ko konta- konta... strašno...
..................................................................................................................................................................................................
12. i tako, papir trpi sve, a forum još više... i mi svi zajedno sa njim... nažalost...
.................................................................................................................................................................................................
13. baksuz...
al' nema veze.... samo i recite: minonu, nisi u pravu... to će biti dovoljno...

Ne bih želeo da sad ovo zvuči kao neko opravdanje...
ali...
Ali ja stvarno ne znam kako treba komunicirati sa osobama koje su:
1. polupismene... nemam ništa protiv, zna čak i da bude simpatično.
2. poluobrazovane... bože moj, pa takvih je 90% srbije...(i sam spadam u taj procenat., fale mi velika slova, i svašta nešto)
3. ne mogu napisati čak ni: polusvesne...
4. ni: poluduhovite...
5. ništa bre!

6. vandu bih streljao što je nekeke pustila u drugi razred osnovne...

............................................................................................................................................................................................
7. ALI BRE!
8. kako da se sporazumem sa nekim ko je polupismen, vrlo često pročita loše šta je napisano, i još koristi reči koje ne razume

9. molim vas, pomozite mi...

10. nemojte me samo terati da navodim primere...

11. moj mozak ne može da prihvati odgovore tipa: šalio sam se, zezao sam se, ko konta- konta... strašno...

12. i tako, papir trpi sve, a forum još više... i mi svi zajedno sa njim... nažalost...

.................................................................................................................................................................................................
13. baksuz...
al' nema veze.... samo i recite: minonu, nisi u pravu... to će biti dovoljno...

Poslednja izmena: