Ozbiljan problem

... tek ce se sa pasivno - agresivnim usreciti :)

... pecurko obicno agresivne privlace pasivni i obratno.... odabir partnera podrazumeva odgovore na mnoga pitanja - sta ti je potrebno, sta zelis, kakve su alternative, koliko je informacija o njemu ili njoj potrebno, kakve su mogucnosti u buducnosti... a to je samo jedna strana odnosa - moraces da otkrijes i potrebe onog drugog i vidis mozes li ih zadovoljiti
Ma meni bi bilo super da sam sadasnjeg upoznala, za koju godinu. Jos sam mlada i neizivljena ocu da zivim:besna:
A i meni ko mi treba zavisi od godisnjeg doba, raspolozenja, nadmorske visine, treba mi podeljena licnost

Ma oce da ide u teretanu samo zato sto mu ja to kazem. Da mu to trazim poceo bi s pricom kako ako mu ja ne valjam imam potpuno pravo da trazim drugog i bla bla bla. Decko misli da je savrsen i da mu nista zivo ne treba vise, a ni ja ne bih dozvolila da mi neko pametuje kako mi trebaju silikoni, 5kg vise i visoke potpetice, zato sto se on na to lozi.
Inace alfa muzjak mi ne bi bio drug da nema nista u glavi, jer za prijatelja trazim nesto vise od tela, a u vezi s njim ne bih mogla da budem posto bi pukla cim pocne
Inace kad kazem da je neko feminiziram, to po mojim shvatanjima ne znaci da je gej, vec da je mrsav, a vitak (tako nesto), u svakom slucaju nerazbacan vuse tipa gradje manekena, ali onih sa pista, ne za donji ves ili motorne testere:mrgreen:, lepo obucen (cak i boje slozene, sto i ja ne radim stalno), voli da je uvek sredjen, pa makar isao do prodavnice

Kljucno pitanje kako se izboriti sa tim iskusenjem, pogotovo sad kad je +50, pa se covek lozi sam na sebe, a decka nema, a drvoseca tu, na izvolte:mrgreen:

au sestro, pa ako se lozis na krupne muskarce, kako se zakaci za tog mrsuljavog?:think:

a sto se iskusenja tice..idi peglaj..uzmes peglu, iskljucis klimu, i jedno tri sata peglas..posle toga, nece ti biti ni do zivota, a kamoli do sexa:mrgreen:

No, resenje je da te drvoseca obori. Nikom nista, bices srecnija i zivot ce ti postati dramaticniji i uzbudljivji jer imas veliku tajnu da nekome nabijas rogove..
Kad te prodje volja za drvosecom imaces dusevni mir u nekom periodu i moci ces se posvetiti vezi. Kad te ponovo uhvati, pa ili neki novi pecinski covek, ili pak drvoseca koji ce se verovatno vrlo rado ponovo odazvati pozivu..

Naravno da ne bi bilo bas preterano sebicno, trebala bi nekad nahuskati mrsavka da uhvati nesto sa strane..

Ma meni bi bilo super da sam sadasnjeg upoznala, za koju godinu. Jos sam mlada i neizivljena ocu da zivim:besna:
A i meni ko mi treba zavisi od godisnjeg doba, raspolozenja, nadmorske visine, treba mi podeljena licnost

E, da. Razumem potpuno. Spoj nespojivog u jednoj osobi..
No, ako stvarno imas veliku zelju da budes sa tim "drugom"-budi. Samo imaj u vidu da mozda ali mozda tako unistis vezu u kojoj si...ali ako bude filmski-vredece ;)

jao bre kako je to sranje..sranje sranje
misim, aj kad veza ne valja..aj kad sex ne valja..aj kad ima neki problem..pa da shvatim..
al..iz dosade..iz radoznalosti..:dash::dash::dash:
a da kazes ti smo dragom ovako.
vidi dushice, aj bih malo da se hebem sa jednim visokim lepim deckom iz komsliluka. aj i ti sebi nadji nekog , misim ne decak, nego devojku, da malo izduvamo, pa idemo dalje, jer smo jedno za drugo, i volim te, al me malo muci pohota?:rumenko:

misim, aj kad veza ne valja..aj kad sex ne valja..aj kad ima neki problem..pa da shvatim..
vidi dushice, aj bih malo da se hebem sa jednim visokim lepim deckom iz komsliluka. aj i ti sebi nadji nekog , misim ne decak, nego devojku, da malo izduvamo, pa idemo dalje, jer smo jedno za drugo, i volim te, al me malo muci pohota?:rumenko:

Koto važi li to i za tebe??? :rumenko::per:

e ne moze!
ja ebem samo sto ja hocu! :)))

Ma pokusala, skoro bas tim recima, ne da, kaze sad me ima samo za sebe, pa kad nam veza pukne da radim sta hocu, a nije u redu raditi nekom nesto iza ledja, tako da cuvanje drvosece u tajnosti nema smisla

Ma pokusala, skoro bas tim recima, ne da, kaze sad me ima samo za sebe, pa kad nam veza pukne da radim sta hocu, a nije u redu raditi nekom nesto iza ledja, tako da cuvanje drvosece u tajnosti nema smisla

e pa ondak ti se skroz pojednostavio problem.
dal volis coveka il ne volis.
ako ga volis, peglaj, trci,plivaj, igraj tango, salsu, idi na kurs joge..radi sta god oces, samo nemoj da mastas o drugim muskarcima.
ako ga ne volis, ondak sestro..ne muci vise ni njega ni sebe.

vi ste svi kolektivno lajsnuli...brate mili,ako ocete da se bete sa strane,radite to slobodno,samo naravno pazite s kim i kako jer moze da bude svasta...zasto o tome raspravljati na forumu?ja kad sam bio u vezi,i pruzila mi se prilika da shvrljnem,a da ne ugrozavam to shto imam,tako je i bilo...kad ne znas ne boli...samo morash da vodish rachuna i o tome da se sve u zivotu vraca...na ovaj ili onaj nachin...

vi ste svi kolektivno lajsnuli...brate mili,ako ocete da se bete sa strane,radite to slobodno,samo naravno pazite s kim i kako jer moze da bude svasta...zasto o tome raspravljati na forumu?ja kad sam bio u vezi,i pruzila mi se prilika da shvrljnem,a da ne ugrozavam to shto imam,tako je i bilo...kad ne znas ne boli...samo morash da vodish rachuna i o tome da se sve u zivotu vraca...na ovaj ili onaj nachin...

Pa ono yes.. Svrljnuo si, bilo ti lepo, ona ne zna, milina.. Ako pa i sazna, ili ti jer ko kaze da nije i ona, pa zabolece ali cemu bre sluzi razumevanje jel :roll:..

Back