ozbiljan problem moje drugarice

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
ona je razvedena vec 5 godina dve godine vec zivi sa covekom kojeg kako ona kazuje ---> voli iako se u zadnje vrijeme stalno pomalo kao svadjaju

problem: ona ima dvoje dece prvi muzh je nestao preko noci, nije znala sta se desava on je nestao bez adrese javio se samo kratko sa recima ------------> necekaj me ja sigurno netju vise doci! ostavio je dakle nju, dvoje sitno djece i ostavio je masu dugova pozajmio ovde pare ovamo pare itd. mnogo ljudi je zvonilo na njena vrata sa recima ---------->duzan mi je.

to su bile bash grozne godine i jedino deca su njoj davali snagu da nesvisne sa pameti.

sad ima ljubav coveka koji je stvarno vole i kojeg ona voli iako je malo poduzhe trajalo da povjeruje u svoja i njegova osecanja. sad se nasla u novom problemu jer on zheli dete sa njom a ona ni da cuje, kroz to je mnogo nervozna jer ne kapira kog djavola on sad hotje dijete jer ima on jedno a ona dvoje!

ona smatra da ako rodi njemu dete da je to ujedno izneverenje svoje djece! ona smatra da bi to moglo grozno da deluje na njenu djecu i da bi oni mogli da se osjetjaju izgubljeno u toj cijeloj prici!

prava istina je (da se ne izvlaci preko ledja dece) da je njoj posle prozivljenog obaveza preko glave..
sta ako jednog dana nestane i on i ostane joj paketic vise..
neka slusa sebe..

U što ste vi žene pametne... samo bi da izbegavate obaveze....

Vidi, te drugarice od paranormalne... prvo imala neku biseksualku a sad znamo da tom njenom mužu zapravo smeta da bude heftan zbog njenih potreba pa joj ostavio decu a alimentaciju će da šalje drage volje...

Čega sam se sve načitao od paranormalne, nije mi žao ni jedne iz te njene obesne okoline...
eto toliko, to su bre brakovi iz interesa, ljubav tu nije postojala, trećina Srbije razvedena, ne može se do tudje imovine ni brakom pa ajd razvod, venčali se u crkvi a bežali od crkve kad su se razvodili....

pa otidjite u crkvu da naučite nešto o braku, popa će vas popljuvati pošteno da ste mućkovi samoljubivi a da treba voleti i drugog a ne samo o sebi misliti
zato crkva i ne dozvoljava razvode.... zato Srbi a pogotovo Srpkinje i izbegavaju crkvu, neće kritike na svoju glupost...

U što ste vi žene pametne... samo bi da izbegavate obaveze....

Vidi, te drugarice od paranormalne... prvo imala neku biseksualku a sad znamo da tom njenom mužu zapravo smeta da bude heftan zbog njenih potreba pa joj ostavio decu a alimentaciju će da šalje drage volje...

deca se radjaju onome kome smo mi bitne bilo da mozemo da imamo decu ili ne..
deca dodju kao kulminacija tog odnosa..ili ne dodju..
i to nikako nije uslov..
onaj ko insistira na deci na ovakav nacin - partnerku bira kao dobru jajnu celiju za produzetak svoje vrste..
a posle par godina, obaveze su na zeni koja je rodila, a na sve ostale zivotne radosti samo on polaze pravo..
na zalost u svom okruzenju imam toliko bas ovakvih primera..

Čega sam se sve načitao od paranormalne, nije mi žao ni jedne iz te njene obesne okoline...
eto toliko, to su bre brakovi iz interesa, ljubav tu nije postojala, trećina Srbije razvedena, ne može se do tudje imovine ni brakom pa ajd razvod, venčali se u crkvi a bežali od crkve kad su se razvodili....

pa otidjite u crkvu da naučite nešto o braku, popa će vas popljuvati pošteno da ste mućkovi samoljubivi a da treba voleti i drugog a ne samo o sebi misliti
zato crkva i ne dozvoljava razvode.... zato Srbi a pogotovo Srpkinje i izbegavaju crkvu, neće kritike na svoju glupost...

sta ti bre hotjesh?

malo pazhnje?

deca se radjaju onome kome smo mi bitne bilo da mozemo da imamo decu ili ne..
deca dodju kao kulminacija tog odnosa..ili ne dodju..
i to nikako nije uslov..
onaj ko insistira na deci na ovakav nacin - partnerku bira kao dobru jajnu celiju za produzetak svoje vrste..
a posle par godina, obaveze su na zeni koja je rodila, a na sve ostale zivotne radosti samo on polaze pravo..
na zalost u svom okruzenju imam toliko bas ovakvih primera..

slazem se :)

Stvarno jeste glupo da radja njemu dete, ako ga vec oseca kao takvo - njegovo + sto ga smatra i za izneverenje svoje dece (obe stvari ne razumem, a druga mi deluje kao cisto glupiranje, ali ajde).

U svakom slucaju, ako ne zeli jos jedno dete nema razloga da je bude sramota zbog toga niti bi trebalo da je neko tera da rodi. A i za to dete je tako najbolje, verovatno. Jer, ne bih bas rekla da ga ona ustvari zeli, ali da se plasi zbog svega kroz sta je prosla, posto, da je tako, ne bi se pitala koji djavo on hoce jos jedno dete kada jedno vec ima (stvarno je skot!)

p.s. Mene nekako blam da kuckam na ovakvim temama. Osecam se kao da ulazim u neciju dnevnu sobu bez kucanja, jer eto ulazna vrata bila otvorena, a oni se tamo svadjaju, ja sedam i gledam.

Ne razumem ovu priču. On želi dete, ona neće. I, šta sad?

Sad, ništa.

Ako je dete za njega imperativ, cilj od kojeg ne namerava da odustane; i ako je nemanje deteta za nju isto toliko vredan i jak cilj - o čemu se tu uopšte ima govoriti? A naročito o čemu se ima govoriti u kontekstu prijatelja.

Imam dve varijante na ovakve nedoumice: ili su u pitanju ljudi kojima nikakav savet ionako ne bi bio od pomoći - obzirom da onaj ko ne shvata temeljno razmimoilaženje u jednom odnosu ne shvata da se bavi jalovim poslom i veze naprazno i da mu je jedini zbor da se mane vraga - ili da se prijateljstvom predstavljaju sopstveni problemi. Ukoliko to (ovo zadnje) nije slučaj, onda stvarno ne razumem.

Vezenje po mreži o nedoumicama ljudi koji nemaju toliko volje čak ni da vezu po mreži, tek mi zvuči debilno. Ako govoriš istinu, s kakvim se idiotima družiš i odakle ti samo toliko praznog vremena i dokolice da bistriš tuđe probleme po mreži? Bez uvrede.

Svidelo se to nekom ili ne , osnovni cilj zajednice između mužkarca i žene jesu deca . Sama priroda vuče ljude na to i po pravilu razbija ono što je neplodno . Prema tome , ovo mu dođe kao neki test - ili su njih dvoje stvarno jedno za drugo , ili svako treba da ide svojim putem .

Svidelo se to nekom ili ne , osnovni cilj zajednice između mužkarca i žene jesu deca . Sama priroda vuče ljude na to i po pravilu razbija ono što je neplodno . Prema tome , ovo mu dođe kao neki test - ili su njih dvoje stvarno jedno za drugo , ili svako treba da ide svojim putem .

a sta ako ne mogu da imaju decu?
kao sto na zalost danas bez vestacke oplodnje preko 40% parova nikada ne bi postali roditelji..
jel to znaci da nikada ne trebba da formiraju zajednicu i porodicu?
jel to znaci da njih dvoje nikada ne mogu da budu porodica..
pogotovo, sto u ovom slucaju oboje iz prethodnih veza vec imaju decu..

mozhda je ovo ovisno i o tome kolko godina imaju akterei
za prvobrachne to ima sigurno nekog smisla ali posle havarije i svega ostaloga + godine aktera covek i drugacije razmishlja za decu je malo vishe potrebno no dobra volja

a sta ako ne mogu da imaju decu?
kao sto na zalost danas bez vestacke oplodnje preko 40% parova nikada ne bi postali roditelji..
jel to znaci da nikada ne trebba da formiraju zajednicu i porodicu?
jel to znaci da njih dvoje nikada ne mogu da budu porodica..
pogotovo, sto u ovom slucaju oboje iz prethodnih veza vec imaju decu..

Pa ništa , ako ne mogu da imaju decu ni sa veštačkom oplodnjom po pravilu se ta veza rasturi . Izuzetno , dešava se da dvoje ljudi imaju neki drugi zajednički cilj u životu koji ih drži zajedno , ali opet kažem , u većini slučajeva jedino zajedničko potomstvo drži ljudi zajedno .

Pa ništa , ako ne mogu da imaju decu ni sa veštačkom oplodnjom po pravilu se ta veza rasturi . Izuzetno , dešava se da dvoje ljudi imaju neki drugi zajednički cilj u životu koji ih drži zajedno , ali opet kažem , u većini slučajeva jedino zajedničko potomstvo drži ljudi zajedno .

aha, zato znaci ima toliko singl osoba na ovom svetu..
a sta sa onima koji imaju potomstvo, a nisu ostali zajedno?

Ne mogu da verujem da ovde niko nije provalio da je OVDE U PITANJU SEKS ! ! !
Naime,drugarica kuka na bivšeg muža (boreći se s podstaknutim kompleksom inferiori kao ostavljena).
a ovaj "uvlakač" "nije isti takav" jer želi dete i Veliku Porodicu i da brine o njoj,te hoče još jedno
dete (učestaliji seks ka tom ciljuz:mrgreen:) da bi to pokazao...
Naravno da je i drugarici sumnjiv (:rotf:) jer je nesvojstveno muškima da hoće da prave decu-svojstvena je
spermatozoidna želja da naskakuju ko petlovi...z:lol: (Ništa pogrdno-čak pohvalno).
E sad...Žena ima seksualne "argumente"kojima ONOG ubedi da kao lovac i borac brine o svojoj porodici,
jer u protivnom od nagrade ništa...z:mrgreen:
Ova neandertalska seksualna logika je samo malo kozmetički dopravljena u modernija vremena...Međutim,
svedoci smo početka i revolucionarnih promena u tom pogledu-šta nije ovde tema...
Dakle,ako ne znaju da reše-pravac kod seksologa...:zcool:

aha, zato znaci ima toliko singl osoba na ovom svetu..
a sta sa onima koji imaju potomstvo, a nisu ostali zajedno?

U današnje vreme ljudi često idu protiv prirode , pa tako stavljaju razne stvari ispred potomstva (karijeru , zadovoljstva i.t.d.) . To je razlog što ima i mnogo samih , i mnogo propalih brakova . Mada je opet verovatnije da će oni koji imaju decu ostati zajedno nego oni koji nemaju .

ona je razvedena vec 5 godina dve godine vec zivi sa covekom kojeg kako ona kazuje ---> voli iako se u zadnje vrijeme stalno pomalo kao svadjaju

problem: ona ima dvoje dece prvi muzh je nestao preko noci, nije znala sta se desava on je nestao bez adrese javio se samo kratko sa recima ------------> necekaj me ja sigurno netju vise doci! ostavio je dakle nju, dvoje sitno djece i ostavio je masu dugova pozajmio ovde pare ovamo pare itd. mnogo ljudi je zvonilo na njena vrata sa recima ---------->duzan mi je.

to su bile bash grozne godine i jedino deca su njoj davali snagu da nesvisne sa pameti.

sad ima ljubav coveka koji je stvarno vole i kojeg ona voli iako je malo poduzhe trajalo da povjeruje u svoja i njegova osecanja. sad se nasla u novom problemu jer on zheli dete sa njom a ona ni da cuje, kroz to je mnogo nervozna jer ne kapira kog djavola on sad hotje dijete jer ima on jedno a ona dvoje!

ona smatra da ako rodi njemu dete da je to ujedno izneverenje svoje djece! ona smatra da bi to moglo grozno da deluje na njenu djecu i da bi oni mogli da se osjetjaju izgubljeno u toj cijeloj prici!

Nisi navela najvažniji podatak ; koliko su joj stara deca?

Back