OxImOrOn vs. penzioneri in da gsp-iz keca u kec!

Oximoron:
Dakle zvanichno sam stupio u rat od danas sa penzionerima koji se voze gsp-om :D
Sedim ti ja danas u 59-ci,dosho lepo dok je josh bio prazan bus i seo.Napunio se bus u medjuvremenu i kretje onako krcat,nekoliko njix vise na vratima...i sad...vidim ja kroz prozor jednu babuskeru trchi shprint a bus vetj krenuo i zatvara vrata...i baba ladno shprint kakav ja nikad u zhivotu nisam odwalio sa swe kesama iz pijace,kishobranom,tashnom i maramom na glawi u nekim raspalim cipelama sa shtiklama...i stizhe ebote ona autobus i izgura 1000 ljudi da bi,zaboga,ona ushla.Tad je vetj pochela da me nervira :D
Ja sam sedeo na potpuno drugom delu busa,ali nju nije mrzelo da progura raju kroz ceo bus da bi doshla do mene i rekla mi:
-Ustani.
Ex sad...dijalog je otprilike ishao ovako:
Baba[u daljem textu oznachena kao parazit]-Ustani
OxImOrOn[u daljem textu oznachen kao-Ja :D]-Netju
Parazit-Ustaj bre stoko bezobrazna
Ja-Otju,boli me kur&ac.
Parazit-Vidi ti njega kako je bezobrazan majku mu!
Ja-Pa da,tako ja sa parazitima kao ti.
Parazit-Ma majku ja tebi ***** da ti ***** pic*ka ti materina majku ti ja tvoju!
Ja[reshio da unishtim parazita]-A sad sam ja bezobrazan majku ti ***** matoru?!?
Parazit-More mrsh bre seljachino jedna[kretje da me udari kishobranom].
E sad,ja sam bio ulegao malo u stolicu pa nije primetila da sam ja dosta i vishi i shiri od nje i da mogu da pobijem pola busa :D.Ustao sam,pa se povukla.
I sad,umesha se chovek pored nas:
Chovek[u daljem textu - Imbecil ] Dizh se bre stoko mala!
Ja-Ti tjesh da mi kazhesh
Chovek-Otjesh sad da ti zalepim shamarchinu,pa da vidish ko tje da ti kazhe
Ja,opet se dizhem-Ajde udari me molim te.
Tu se umesha josh jedan chovek pored nas i obratja se Imbecilu:
Chovek nm 2[u daljem textu - JNOUB-Jedina normalna osoba u basu]-Ajde pipni dete pa tju da te prebijem idiote jedan!
Imbecil-Ajde!
JNOUB-Ma sad tju da ti ***** mater!
Tu kretje opshta vriska,razdvajaju ix,a ja sedim i smejem se :D
Ex sad,izadjoshe oni iz basa a babino stambeno pitanje i dalje nerazresheno.
Zove ti ona,yebote,konduktera.
A kondukter niko drugi do burazer od mog najboljeg ortaka :D
Kondukter[u daljem textu-Shomi]-Jel ovaj?pokazuje na mene,josh me ne gledajutji u facu
Parazit-Da
Shomi-OOOOOO rile[tako me zovu] de si yebote,shta ima :D
Prichamo mi neshto a baba ochigledno nestrpljiva -Pa otjesh li ga vishe pomeriti???
Shomi:Slushaj bakitze,ja nemam nameru da "pomeram" bilo koga,on ako je seo,sedece ako nece da ustane.
LOL !
Tu baba krene da sere opet neshto al na kraju izadje ona i sve se zavrshi :D

NEVEROVATNO :D
Dakle,od sada ima da pokoljem svakog penzionera koji meni bilo shta prisere :D
Inache /me je dobro,kulturno dete,al penzose stwarno ne podnosim :D

Dobro si se drzao.Svaka cast,samo si trebao sa normalnim da ispeglate imbecila

Ispravno si postupio. Generalno, ustanem, samo kad vidim da neko stvarno ne moze da stoji, ili je prepun kesa. Veruj mi, nije nimalo lepo stajati u nabudzenoj 48ci sa torbom koja teshka 5-10 kila. Kojeg god godishta to bio...
Evo onaj dan... Udje neki matori... Nacepi se pored mene i samo bulji. Ni makac.
Drugi dan, ulazi mlada zena sa cerkom. Deluje izgubljeno, preumorno.. Automatski ustajem.
Ulazi mala bakica... Ne moze da dishe, zvera okolo... Automatski ustajem.
Sve zavisi....

ja ustanem uvek ako vidim da u mojoj blizini stoji neka zena s malim detetom, trudnica, bolestan, ili stariji covek.

ako nekad ne vidim da neko stoji, pa se neko bezobrazno izdere na mene, naravno da necu da ustanem, ali bih uvek ustala ako me neko zamoli.

dakle uz 'USTAJ' mogao bi da dobije od mene samo psovku (ako sam lose raspolozena, i ako procenim da je preterao) ili neku opasku tipa : trcim, ko si ti da mi kazes,. ili nesto tipa : a molim? :p :-D :-D :-D :-D

moj drug je jednom, kad je imao 11 godina, sedeo u busu, i prisla enka baba, pocela da se zali na danasnju omladinu, i da ga psuje kad je videla da ovaj uprkos tome sto ga bukvalno recima tera da ustane, ne ustaje. ovom bi previse, pa kad je krenula da ga cima za ruku da ustane, kaze 'NAPOLJE, BABA, ILI CE DA RADI NOZ' :lol: e sad suvisno je reci da noza nije bilo, to je rekao da otera dosadnjakusu,,,, e, da, izasla je na prvj sledecoj stanici :twisted:

uF,najbolje je kad babe i dede postanu nasilni :D.Tada je obichno dovoljno samo da se dignesh malo i da se isprsish i odma tje da utjute :D
Ali zato je jednom meni neki chovek od 60 god[narawno bio je bezobrazan,ali i u punoj snazi tako da nisam ustao] lupio shamar pa sam ga ja bukwalno ishutirao iz busa :D .Svo mu povrtje poispada,nisam mu dao chak ni da uzme kapu :D

a....evo i te teme koju toliko izbegavam. Pala je...i sada mi je žao.

Penzioneri su super. Uvek se setim baba koja brzinom svetlosti zauzimaju mesto...heh...brzinom svetlosti...smešno je zato što je tačno. Bar važi za one jače.
U autobusu im uvek ustanem... kad ih primetim. Uglavnom, kada sedim, zverim kroz prozor i ne primećujem toliko ljude koji su oko mene. Najbolji drug, za razliku od mene, primećuje sve i svakog, tako da mnogo češće ustaje. Šta da mu radim, sam povećava tu mogućnost.
Kako obično idem u školu u poslednjem trenutku, uvek je gužva. O sedenju, bar kad idem ka školi, mogu samo da sanjam i maštam.

Xexe tek sad sam procaitao OxiM-ovu temu, LOL slatko se ismeja!
I mene zivciraju penzosi, ajde da me lepo zamole, ustacu istog trenutka.Nego krenu da mi zapovedaju i seru po glavi, zato obicno ni ne sedam...

najjaci je moj ortak, sedi kulira, pored njega neka zena: Gospodjo, ocete da sednete?
Gospodja: pa mogla bih!
Ortak: E pa nema mesta!

Ja to ne bih mogao, nemam srca i pored svega!

Trebalo je da idem na nekom takmicenju u Pirotu,ali isla je i moja devojka.Sedeli smo zajedno,ali dosao je neki naravno penzos,a mi posto smo pricali,nismo ni culi odurnog parazita.On me je psovao,ja ga nisam ni primecivao,ali kad je opsovao moju devojku i malo je jace udario,onda mi je puko film pa sam mu malo dao po pi... nosicu.

Naravno da je pobegao cim se autobus zaustavio

Svaka chast onima shto ustaju. Ja kad sednem i zauzmem busiju pa nema te sile koja ce me dici odatle.
Sva sreca pa nisam imao incidentne situacije da me neko tera ili psuje, i ne znam shta bih u tom sluchaju uradio i kako bih reagovao, ali one atake na savest, u vidu chuchenja kraj sedishta i konstantnog piljenja, ne zarezujem 2%.
Meni niko nikada nije ustao, pa necu ni ja da ustanem. Shta me briga shto ti je teshko! I meni je pa sam zato i seo!
Ne baj Boze da mi neko kaze da ustanem, mislim da bi bilo frke.

Back