Dakle zvanichno sam stupio u rat od danas sa penzionerima koji se voze gsp-om 
Sedim ti ja danas u 59-ci,dosho lepo dok je josh bio prazan bus i seo.Napunio se bus u medjuvremenu i kretje onako krcat,nekoliko njix vise na vratima...i sad...vidim ja kroz prozor jednu babuskeru trchi shprint a bus vetj krenuo i zatvara vrata...i baba ladno shprint kakav ja nikad u zhivotu nisam odwalio sa swe kesama iz pijace,kishobranom,tashnom i maramom na glawi u nekim raspalim cipelama sa shtiklama...i stizhe ebote ona autobus i izgura 1000 ljudi da bi,zaboga,ona ushla.Tad je vetj pochela da me nervira
Ja sam sedeo na potpuno drugom delu busa,ali nju nije mrzelo da progura raju kroz ceo bus da bi doshla do mene i rekla mi:
-Ustani.
Ex sad...dijalog je otprilike ishao ovako:
Baba[u daljem textu oznachena kao parazit]-Ustani
OxImOrOn[u daljem textu oznachen kao-Ja
]-Netju
Parazit-Ustaj bre stoko bezobrazna
Ja-Otju,boli me kur&ac.
Parazit-Vidi ti njega kako je bezobrazan majku mu!
Ja-Pa da,tako ja sa parazitima kao ti.
Parazit-Ma majku ja tebi ***** da ti ***** pic*ka ti materina majku ti ja tvoju!
Ja[reshio da unishtim parazita]-A sad sam ja bezobrazan majku ti ***** matoru?!?
Parazit-More mrsh bre seljachino jedna[kretje da me udari kishobranom].
E sad,ja sam bio ulegao malo u stolicu pa nije primetila da sam ja dosta i vishi i shiri od nje i da mogu da pobijem pola busa
.Ustao sam,pa se povukla.
I sad,umesha se chovek pored nas:
Chovek[u daljem textu - Imbecil ] Dizh se bre stoko mala!
Ja-Ti tjesh da mi kazhesh
Chovek-Otjesh sad da ti zalepim shamarchinu,pa da vidish ko tje da ti kazhe
Ja,opet se dizhem-Ajde udari me molim te.
Tu se umesha josh jedan chovek pored nas i obratja se Imbecilu:
Chovek nm 2[u daljem textu - JNOUB-Jedina normalna osoba u basu]-Ajde pipni dete pa tju da te prebijem idiote jedan!
Imbecil-Ajde!
JNOUB-Ma sad tju da ti ***** mater!
Tu kretje opshta vriska,razdvajaju ix,a ja sedim i smejem se
Ex sad,izadjoshe oni iz basa a babino stambeno pitanje i dalje nerazresheno.
Zove ti ona,yebote,konduktera.
A kondukter niko drugi do burazer od mog najboljeg ortaka
Kondukter[u daljem textu-Shomi]-Jel ovaj?pokazuje na mene,josh me ne gledajutji u facu
Parazit-Da
Shomi-OOOOOO rile[tako me zovu] de si yebote,shta ima
Prichamo mi neshto a baba ochigledno nestrpljiva -Pa otjesh li ga vishe pomeriti???
Shomi:Slushaj bakitze,ja nemam nameru da "pomeram" bilo koga,on ako je seo,sedece ako nece da ustane.
LOL !
Tu baba krene da sere opet neshto al na kraju izadje ona i sve se zavrshi
NEVEROVATNO
Dakle,od sada ima da pokoljem svakog penzionera koji meni bilo shta prisere
Inache /me je dobro,kulturno dete,al penzose stwarno ne podnosim

Sedim ti ja danas u 59-ci,dosho lepo dok je josh bio prazan bus i seo.Napunio se bus u medjuvremenu i kretje onako krcat,nekoliko njix vise na vratima...i sad...vidim ja kroz prozor jednu babuskeru trchi shprint a bus vetj krenuo i zatvara vrata...i baba ladno shprint kakav ja nikad u zhivotu nisam odwalio sa swe kesama iz pijace,kishobranom,tashnom i maramom na glawi u nekim raspalim cipelama sa shtiklama...i stizhe ebote ona autobus i izgura 1000 ljudi da bi,zaboga,ona ushla.Tad je vetj pochela da me nervira

Ja sam sedeo na potpuno drugom delu busa,ali nju nije mrzelo da progura raju kroz ceo bus da bi doshla do mene i rekla mi:
-Ustani.
Ex sad...dijalog je otprilike ishao ovako:
Baba[u daljem textu oznachena kao parazit]-Ustani
OxImOrOn[u daljem textu oznachen kao-Ja

Parazit-Ustaj bre stoko bezobrazna
Ja-Otju,boli me kur&ac.
Parazit-Vidi ti njega kako je bezobrazan majku mu!
Ja-Pa da,tako ja sa parazitima kao ti.
Parazit-Ma majku ja tebi ***** da ti ***** pic*ka ti materina majku ti ja tvoju!
Ja[reshio da unishtim parazita]-A sad sam ja bezobrazan majku ti ***** matoru?!?
Parazit-More mrsh bre seljachino jedna[kretje da me udari kishobranom].
E sad,ja sam bio ulegao malo u stolicu pa nije primetila da sam ja dosta i vishi i shiri od nje i da mogu da pobijem pola busa

I sad,umesha se chovek pored nas:
Chovek[u daljem textu - Imbecil ] Dizh se bre stoko mala!
Ja-Ti tjesh da mi kazhesh
Chovek-Otjesh sad da ti zalepim shamarchinu,pa da vidish ko tje da ti kazhe
Ja,opet se dizhem-Ajde udari me molim te.
Tu se umesha josh jedan chovek pored nas i obratja se Imbecilu:
Chovek nm 2[u daljem textu - JNOUB-Jedina normalna osoba u basu]-Ajde pipni dete pa tju da te prebijem idiote jedan!
Imbecil-Ajde!
JNOUB-Ma sad tju da ti ***** mater!
Tu kretje opshta vriska,razdvajaju ix,a ja sedim i smejem se

Ex sad,izadjoshe oni iz basa a babino stambeno pitanje i dalje nerazresheno.
Zove ti ona,yebote,konduktera.
A kondukter niko drugi do burazer od mog najboljeg ortaka

Kondukter[u daljem textu-Shomi]-Jel ovaj?pokazuje na mene,josh me ne gledajutji u facu
Parazit-Da
Shomi-OOOOOO rile[tako me zovu] de si yebote,shta ima

Prichamo mi neshto a baba ochigledno nestrpljiva -Pa otjesh li ga vishe pomeriti???
Shomi:Slushaj bakitze,ja nemam nameru da "pomeram" bilo koga,on ako je seo,sedece ako nece da ustane.
LOL !
Tu baba krene da sere opet neshto al na kraju izadje ona i sve se zavrshi

NEVEROVATNO

Dakle,od sada ima da pokoljem svakog penzionera koji meni bilo shta prisere

Inache /me je dobro,kulturno dete,al penzose stwarno ne podnosim