ОВП: Да се "политички ислам" забрани законом

Poruka
18.624
ОВП: Да се "политички ислам" забрани законом
Беч -- Народна партија Аустрије (ОВП) Себастијана ***** најавила је да жели да кривичним законом стане на пут екстремизму и да забрани такозвани политички ислам.

У плану за борбу против сваке врсте екстремизма се посебна пажња посвећује политичком исламу, али и десничарском покрету Идентитаристи.

ОВП захтева да се политички ислам забрани законом и намерава да прогура раније тражено расформирање "идентитариста".

Како би се такве групе могле лакше разбијати ОВП тежи ка измени закона о удружењима.

Удружења ће, према том плану, моћи да се забране и угасе ако се у њима шире "екстремистички ставови".

"Чим екстремистички непријатељски ставови и према држави Аустрије буду установљени власти треба да добију могућност да расформирају један клуб. То важи пре свега за Идентитаристе", истакао је члан ОВП Карл Марер.

Он је указао да промена закона о удружењима није била могућа у коалицији са Слободарском партијом Аустрије (ФПО), а актуелни закон није довољан да би се такви клубови могли забранити.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=08&dd=18&nav_category=78&nav_id=1579310

Toтална глупост и апсолутно непознавање религије. Политички ислам не постоји, ислам је ислам. Хришћанство се разликује од ислама и нико им није крив што су примили толики број муслимана, признали исламску тзв. државу Косово и сада траже да се забрани непостојећи политички ислам.
Ислам не може без политике и тражити да се промени то, значи тражити да се реформише ислам, што је највећи грех код муслимана.

Аустрија има само две опције да прихвати ислам, који је један једини исти у Бечу као и на КиМ или да забрани ислам, ова трећа опција је гора од забране ислама.

Али нама одговара свака конфротација западних држава са исламом и ево трчим до Лидла да купим кокице и да гледам како се гложе. 😁👍

Са друге стране, ништа нису рекли шта ће урадити поводом исламиста, али важно је да забранама прете само патриотама, што говори о слабости аустријске државе.

п.с. људи гледајте како ми су ми цензурисали презиме господина Курчубић Себастијана, јер боље да пишем Курчубић аа?

U Beču su muslimanska deca većina u osnovnim školama.Istina još uvek relativna većina ali uskoro će biti apsolutna većina a što znači da će u Beču muslimani postati većinsko stanovništvo.Nekad su u Beču bili jevreji ali Nemci istrebiše jevreje da bi na njhovo mesto došli muslimani.Ne kažem ništa ali zar jedna grupa koja je manjinska kao što je nemačka ili austrijska može da predlaže ograničenje prava većine.Kao kad bi homoseksulaci i oni drugi još gori,predlagali da se ograniče prava heteroseksualnih.
Treba da imamo na umu da Evorpljani Srbe nikad nisu smatrali za Evropljane.Toliko zla su nam naneli ničim izazvani.Neka ih sad kecaju muslimani.Ko im yebe mater,pas im mater yebao.
Znam da će neki reći da kad muslimani sasvim osvoje Evropu,osvojiće i Srbiju.Ma samo neka osvoje Evropu i po cenu da se mi kolektivno preselimo u Rusiju.

Али нама одговара свака конфротација западних држава са исламом и ево трчим до Лидла да купим кокице и да гледам како се гложе. 😁👍
Znači odustali ste od one vaše Glupe teorije da je zapad prijatelj sa islamom.

Pa dobro, ionako vam je bila Bušna, doslovno nula dokaza ste imali.

Kao: "Evo Mekejn se sreo sa nekim što ima bradu, a znate ko još ima bradu, Ramzi Jusuf."

Znači odustali ste od one vaše Glupe teorije da je zapad prijatelj sa islamom.

Pa dobro, ionako vam je bila Bušna, doslovno nula dokaza ste imali.

Kao: "Evo Mekejn se sreo sa nekim što ima bradu, a znate ko još ima bradu, Ramzi Jusuf."
Вама комунистима мора да се црта ??? Какав јединствени запад ви видите, то постоји само у вашим црвеним мозговима ? Запад није јединствен, као што ни ми нисмо. Наши западњаци су против ислама, ваши западњаци удружени са исламистима су наравно за исламизацију. Који део ти није јасан ?

Што се тиче С.А.Д. они су пријатељи ислама овде на Балкану, да би могли да бомбардују и убијају муслимане на другим местима и продају причу како су једни ИСИЛ,а како су други њихови пријатељи и секуларни муслимани.

U Beču su muslimanska deca većina u osnovnim školama.Istina još uvek relativna većina ali uskoro će biti apsolutna većina a što znači da će u Beču muslimani postati većinsko stanovništvo.Nekad su u Beču bili jevreji ali Nemci istrebiše jevreje da bi na njhovo mesto došli muslimani.Ne kažem ništa ali zar jedna grupa koja je manjinska kao što je nemačka ili austrijska može da predlaže ograničenje prava većine.Kao kad bi homoseksulaci i oni drugi još gori,predlagali da se ograniče prava heteroseksualnih.
Treba da imamo na umu da Evorpljani Srbe nikad nisu smatrali za Evropljane.Toliko zla su nam naneli ničim izazvani.Neka ih sad kecaju muslimani.Ko im yebe mater,pas im mater yebao.
Znam da će neki reći da kad muslimani sasvim osvoje Evropu,osvojiće i Srbiju.Ma samo neka osvoje Evropu i po cenu da se mi kolektivno preselimo u Rusiju.
Srećom pa muslimana u Rusiji nema a Rusima natalitet u eksploziji.

Verujem u belu pravoslavnu Rusiju i radujem se ratu papista i ostalih zapadnjaka sa muslimanima.Neka se kolju međusobno do istrebljanja.Ko im yebe mater.

Ovo je tipican primer polupismenog SNS/SRS/SPS patriJote :mrgreen: koji niti zna nesto, niti je bio negde, vec samo ponavlja ono sto su mu dacic, seselj, vucic.... (namerno malim slovima) nasnimili na tu kasetu koju ima u glavi umesto mozga.

Back