Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
Evo, ja sam se juche vratila iz CG. Bila sam u Rafailovicima. Od 19. jula. Meni je bilo zezanje do bola, ali zbog toga shto sam bila u domacinskoj atmosferi. Nikada ne bih ishla tamo u nekom aranzmanu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
klea_bg:ma tamno su ti sokici skuplji od alkohola,ili imaju istu cenu :? a repertoar je isti po celom primorju.i koliko ja znam ima bas malo mesta sa narodnjacima u HNlaa-laa:Krvoloče bre, zar ti ja ličim na nekoga koga interesuju kockarnice?krvolok:Ej, Laaa - looo, el još radi i kazino u " Baronu ", da znam da li da idem ili ne ?!? :shock:![]()
klea_bg:Ja sam se upravo vratila iz Herceg Novog,bilo mi je fenomenalno.Ko ne voli sabaniju neka obavezno dodje u HN, a sto se tice plaza,da,bezveze su,ali ko jos pored onoliko dobrih tipova gleda na plazu...
Ma 'ajde, upravo su HN+Igalo puni šabanije! Postoje dva-tri mjesta na kojima ne puštaju narodnjake, a sva su podjednako nemaštovita i repertoar ponavljaju iz noći u noć. Dosadno.
A da ne pominjem kolutanje očima ako tvoja narudžba ne uključuje alkohol?
Zena s greskom:Ja u nedelju idem u jedno mesto pored HN i jedva cekam.Tamo mi je super, idem vec nekoliko godina.Mislim da su ljudi bolji i uopste je sve mnogo bolje nego u ostalom delu primorja.
SumMer_Jam:bila sam u budvi sa deckom i bilo mi je super,ali crnogorci su nas zeznuli na sve moguce nacine,skroz su nas opeljesili...oni jedva cekaju da prodje tih 10 dana dok su im tu "gosti"...ma ipak bi oni najvise voleli da mi samo posaljemo pare,ne moramo uopste da dolazimo...![]()
![]()
![]()
snaja88:Crni vi ako ste isli u Crnu Goru :shock:
laura87:snaja88:Crni vi ako ste isli u Crnu Goru :shock:
Ma daj,pa nije bas toliko tragicno.Veruj mi,imala sam i grozna iskustva sa CG,al ove godine sam bila najprijatnije moguce iznenadjena.Cak sam kuci vratila pare,ladno nisam sve potrosila,to mi se prvi put desilo.
inspirion:laura87:snaja88:Crni vi ako ste isli u Crnu Goru :shock:
Ma daj,pa nije bas toliko tragicno.Veruj mi,imala sam i grozna iskustva sa CG,al ove godine sam bila najprijatnije moguce iznenadjena.Cak sam kuci vratila pare,ladno nisam sve potrosila,to mi se prvi put desilo.
Ajde,sledeći put povedi mene.Pomoći ću ti da ne vratiš pare
Snajče, pa ni ja nisam bio na moru! : )snaja88:Crni vi ako ste isli u Crnu Goru :shock:
laura87:inspirion:laura87:snaja88:Crni vi ako ste isli u Crnu Goru :shock:
Ajde,sledeći put povedi mene.Pomoći ću ti da ne vratiš pare
Vazi!Ako mi obecavas da ce mi biti bar upola dobro ko ove godine.
Iskreno,isla sam kod ortaka u kucu,pa sam se minimalno potrosila za smestaj,jela sam takodje jako malo i svi evrici u stvari odose na tekilu,al opet....