ovogodisnja iskustva sa Crnom Gorom

klea_bg:
laa-laa:
krvolok:
Ej, Laaa - looo, el još radi i kazino u " Baronu ", da znam da li da idem ili ne ?!? :shock:
Krvoloče bre, zar ti ja ličim na nekoga koga interesuju kockarnice?
littleangel.gif

klea_bg:
Ja sam se upravo vratila iz Herceg Novog,bilo mi je fenomenalno.Ko ne voli sabaniju neka obavezno dodje u HN, a sto se tice plaza,da,bezveze su,ali ko jos pored onoliko dobrih tipova gleda na plazu...

Ma 'ajde, upravo su HN+Igalo puni šabanije! Postoje dva-tri mjesta na kojima ne puštaju narodnjake, a sva su podjednako nemaštovita i repertoar ponavljaju iz noći u noć. Dosadno.
A da ne pominjem kolutanje očima ako tvoja narudžba ne uključuje alkohol?
ma tamno su ti sokici skuplji od alkohola,ili imaju istu cenu :? a repertoar je isti po celom primorju.i koliko ja znam ima bas malo mesta sa narodnjacima u HN

HN je najjace mesto u CG,ove godine sam bila prvi put i stvarno sam odusevljena.Ne kazem da je idealno(plaze... :roll: ),al opet...kad samo pomislim na onu shabaniju u Budvi...uf.Takodje ima mnogo bolja mesta za izlazak od Budve.Meni je Kaza ubedljivo najbolja!!!! 8)

Zena s greskom:
Ja u nedelju idem u jedno mesto pored HN i jedva cekam.Tamo mi je super, idem vec nekoliko godina.Mislim da su ljudi bolji i uopste je sve mnogo bolje nego u ostalom delu primorja.

Hvala na komplimentima. A sto se ljudi tice, vjeruj mi svuda su isti- neko je dobar, neko los. Samo zavisi na koga ces da naletis. Pretpostavljam da si trenutno na par km od mene, u lijepim Baosicima i nadam se da ti je fino. Pozz...

SumMer_Jam:
bila sam u budvi sa deckom i bilo mi je super,ali crnogorci su nas zeznuli na sve moguce nacine,skroz su nas opeljesili...oni jedva cekaju da prodje tih 10 dana dok su im tu "gosti"...ma ipak bi oni najvise voleli da mi samo posaljemo pare,ne moramo uopste da dolazimo... :roll: :roll: :roll:

Pa, vidi, ja bih rado da prodam ovo moje auto i da uzmem nekih 2 000 eura, ali da auto ostane meni. Ali nema niko zainteresovan! CUdno, jel' da. Vidis, nisu vas zeznuli Crnogorci, zeznuli su vas lijeni i bezobrazni ljudi koji lade dupe tokom cijele zime pa bi preko ljta da se natreskaju para na brzaka. A moguce je da su porijeklom iz CG... I svi se nadaju da ce takvi napokon da izumru, ali se ne daju...

Skuplje nego u Srbiji jeste, definitivno, ali su i prosjecne plate nesto vece.
Hoces li mi vjerovati da je solja caja u Parizu, u najobicnijem kaficu, bezveznoj ulici 4.80 eura? Da je koka kole 5 eura, najjeftinija pizza oko 7 eura i to ona sa samo kecapom i sirom... Strasno je skupo, ali nisu oni krivi sto im je prosjecn plata oko 3-4 puta veca od nase.

Sto se smjestaja tice trebalo bi ranije rezervisati jer oni koji vrbuju na autobuskoj stanici znaju da zacijepe cijenu jer znaju da ti je frka jer se snalazis u zadnji cas.

Pozz tebi i tvom decku, nadam se da cete se sedeci put bolje provesti.

inspirion:
laura87:
snaja88:
Crni vi ako ste isli u Crnu Goru :shock:

Ma daj,pa nije bas toliko tragicno.Veruj mi,imala sam i grozna iskustva sa CG,al ove godine sam bila najprijatnije moguce iznenadjena.Cak sam kuci vratila pare,ladno nisam sve potrosila,to mi se prvi put desilo.

Ajde,sledeći put povedi mene.Pomoći ću ti da ne vratiš pare

Vazi!Ako mi obecavas da ce mi biti bar upola dobro ko ove godine.

Iskreno,isla sam kod ortaka u kucu,pa sam se minimalno potrosila za smestaj,jela sam takodje jako malo i svi evrici u stvari odose na tekilu,al opet....

laura87:
inspirion:
laura87:
snaja88:
Crni vi ako ste isli u Crnu Goru :shock:

Ma daj,pa nije bas toliko tragicno.Veruj mi,imala sam i grozna iskustva sa CG,al ove godine sam bila najprijatnije moguce iznenadjena.Cak sam kuci vratila pare,ladno nisam sve potrosila,to mi se prvi put desilo.

Ajde,sledeći put povedi mene.Pomoći ću ti da ne vratiš pare

Vazi!Ako mi obecavas da ce mi biti bar upola dobro ko ove godine.

Iskreno,isla sam kod ortaka u kucu,pa sam se minimalno potrosila za smestaj,jela sam takodje jako malo i svi evrici u stvari odose na tekilu,al opet....

Nema problema.Pošto si romantična i lepa,dobićeš moju potpunu posvećenost.

Još samo da bi baciš mob na pp :roll:

Najveci problem u CG vidim u losoj organizaciji i prljavstini.

Dobro, jeste da je mnogo ljudi, ali kad vidis da se cevi sa otpadnom vodom zavrsavaju na desetak metara od mesta gde se ljudi kupaju, to je stvarno grozno.
Zato sam bio samo na MOgrenu i Jazu.

INace jeste mesto gde se moze naci najvise narodnjaka i pravo je vasariste, ali ako se malo potrudis, mozes naci i ono sto volis.
Ovog puta iznajmismo stan. Mnogo bolja varijanta od apartmana.

Sve u svemu, jeste lose, ali u nedostatku bolje organizacije, i ovo je dobro ako hoces da negde odes.

Tacno. Tuzno je kada se nekome priroda tako sama nudi, a on ne zna da je iskoristi... Mnogo ljudi ima i u Parizu i u Istambulu i po mnogim gradovima sirom svijeta. eto u Novom Sadu, pa nije toliko usvinjeno. Opet to je i do ljudi koji tu borave. Nikada neces vidjeti Svabu kako iz kola baca limenku ili, ne daj Boze cigaretu... A cim vidis registraciju sa SCG, ocekuj upravo to.

Na Crnoj Gori se mora jos puno raditi, jer je sve tu, samo premalo ljudi koji bi znali kako treba s tim. Bice bolje, zivi bili pa vidjeli. :wink:

Ja u CG vise nikad ne iznajmljujem stan,jer su nam ga prosle godine opljackali.Neka hvala,ali bolja je varijanta iznajmljivanja sobe u istoj kuci gde ti zive gazde,ako nista-ono je sigurnije.

Eh,ovo je prva godina da stvarno nemam zamerki(skoro)na CG,bas sam prijatno iznenadjena.

Da preskocim Budvu i HN, posto su dosta izogovarani.

Ono sto me je pre neku godinu neverovatno iznenadilo su upravo kotorske feste: Maskenbal i Bokeljska noc. Smatrao sam da je to neki karneval kao sto vidjamo na TV-u: ulicom prolaze ucesnici, a mi ostali ih gledamo sa strane i pozdravljamo. Bio sam u pravu sto se tog dela tice. ALI...
Ali to je samo zagrevanje. Onda sledi zabava u samom starom gradu: bukvalno na svakom trgu je poneka zurka, u svim ulicicama, svaki kvadratni metar javnih povrsina je prepun, svi neverovatno veseli i opusteni (sloj od pola metra limenki na ulicama:))... Tu su ljudi sa cele CG obale, a bogami i sire. Sve vrvi od devojaka koje se stalno lepe za tebe (moraju da se naslone na tebe zbog guzve :wink: ), prosto milina. Takvu zabavu nikad u zivotu nisam doziveo! Mogu reci da to jedno vece vredi vise od celog letovanja i savetujem da bez obzira voleli CG ili ne, ipak ovu zabavu ne propustite.

No, sto se tice ostalih letovalista:
Buljarice - Odlicna plaza, velika, za kupanje i odmor sve najbolje. Ono sto fali je naravno kvalitetniji smestaj, kao i zabava (ako ste mladji). Takodje komarci.

Petrovac - Gradic u zelenilu, zvuk zrikavaca svuda oko vas, miris cetinara. Zna da bude skuplji od Budve, ali kad jednom odete tamo, uvek cete se vracati.

Plavi Horizonti - Definitivno najlepsi komad obale, predivan pogled, cetinari unaokolo, pescana obala sa velikim plicakom, stene za skakanje... Ali je ipak porodicno mesto, retko cete naci mladje ljude.

Back