genetske osobine je tesko sakriti..medju Turcima ga niko ne moze prepoznati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bravo..ti onda nijesi Srbin..Peruzzi:hah.....a i to me zabole...ja sam vlah uvek i bio. i ostao kakav sam bio i pre turaka...
p.s. ne smatram sebe slovenom
ni ja sebe nesmatram slaveom/slovenom..taj mit josh srbi uvijek gaje..ali u zadnje vrijeme odbacuju i tu teoriju o slovenstvu..vele da su u Iranu pronashli kolevku..decje chorape i malu shajkachu,sa kokardom cice draze mijajilovicaPeruzzi:hah.....a i to me zabole...ja sam vlah uvek i bio. i ostao kakav sam bio i pre turaka...
p.s. ne smatram sebe slovenom
Pa je*o ih Ti....i jedan i drugi,ko takve mrcinje treba u R.Srbsku?vispak:![]()
koji je sad od njih dvojice Turcin...KOJI IMA VISE Turskih genetskih osobina
sto si ti bre budala..pa nejma bolan vishe republike shumske..pokushaj poslati pismo na tu adresu..a da te pitam..glogovino..koji ti bijashe pozivni broj za tvoju domovinu.vzeoy7y9:Pa je*o ih Ti....i jedan i drugi,ko takve mrcinje treba u R.Srbsku?
Ej bre VOLINO jedna, nisam reko republika shumska...republika Srbska da.vispak:sto si ti bre budala..pa nejma bolan vishe republike shumske..pokushaj poslati pismo na tu adresu..a da te pitam..glogovino..koji ti bijashe pozivni broj za tvoju domovinu.
НАЈБОЉА ДО САДА СВАК ЧАСТmarlon:Vispak, ovo tvoj ljubavni album. Svima si se napusio, pa sad cuvas za uspomenu da malim jaranima pripovedas kako je bilo.