Ovo vam dobro stoji !

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Znaju li zene zaista sta im STOJI DOBRO?

Nekada vidim zenu (moglo bi se reci cesto) koja je tako GROZNO OBUCENA da se pitam da li joj nedostaje ukus ili joj je neka KONKURENTKINJA podlo ubedila da- joj bas to DOBRO STOJI!?

Kako zene uopste ZNAJU sta im stoji dobro, a sta ne?

Pitaju li koga?

Videle na filmu?

Sabiraju li pohotne muske poglede? :think:

images

Nekada vidim zenu (moglo bi se reci cesto) koja je tako GROZNO OBUCENA da se pitam da li joj nedostaje ukus ili joj je neka KONKURENTKINJA podlo ubedila da- joj bas to DOBRO STOJI!?

Pitaju li koga?

Videle na filmu?

images

ja mislim da bi sve forumašice prije nego li se obuku trebale poslat sliki nekom iskusnom, recimo tebi i meni, na pp. pa ako odobrimo mogu van

Imamo ogledalo i verujemo dobronamernim ljudima.

Ne.....Tu ogledalo ne pomaze, a ljudi uglavnom nisu dobri...

Svako o sebi ima BOLJE MISLJENJE nego sto imaju ostali...

I manje je KRITICAN...

Pa misli da JESTE i ono sto NIJE...

Zene su u tome mnogo IZRAZENIJE.

Kada zena UMISLI da joj nesto dobro stoji, ni 3 najpoznatija svetska modna kreatora je ne mogu ubediti u suprotno!
:rtfm:

Ne.....Tu ogledalo ne pomaze, a ljudi uglavnom nisu dobri...

Svako o sebi ima BOLJE MISLJENJE nego sto imaju ostali...

I manje je KRITICAN...

Pa misli da JESTE i ono sto NIJE...

Zene su u tome mnogo IZRAZENIJE.

Kada zena UMISLI da joj nesto dobro stoji, ni 3 najpoznatija svetska modna kreatora je ne mogu ubediti u suprotno!
:rtfm:

A dobro, posle petog izlaska na ulicu gde te svi zagledaju, valjda skontaš da to nije zato što si nenormalno sexy, pa promeniš nešto.

Retko koja zna i da ne izgleda ko jedna u gomili,a ako joj sugerises onda je shatro menjas po svom kalupu imas potrebu da je oblikujes,jer naravno pravom muskarcu nije mesto u shoppingu

I jos zali se da nema sta da obuce, a ormar pun samo njenog vesa....:evil:

- - - - - - - - - -

A dobro, posle petog izlaska na ulicu gde te svi zagledaju, valjda skontaš da to nije zato što si nenormalno sexy, pa promeniš nešto.

E to mnoge ne skontaju ni nakon 505-tog izlaska na ulicu!

A što bi iko nosio ono što mu, po parametrima okoline, dobro stoji?
Valjda je smisao obući onu odeću u kojoj se dobro osećamo i u kojoj smo zadovoljni svojim izgledom i porukom koju šaljemo odabranoj okolini - neodabrana okolina neka gleda svoja posla.

A što bi iko nosio ono što mu, po parametrima okoline, dobro stoji?
Valjda je smisao obući onu odeću u kojoj se dobro osećamo i u kojoj smo zadovoljni svojim izgledom i porukom koju šaljemo odabranoj okolini - neodabrana okolina neka gleda svoja posla.

Jeste. U pravu si. Da mi ta okolina ne daje platu, uči dete u školi, živi pored mene. Da se ne lažemo svi smo zavisni od tuđeg mišjenja ako želimo da budemo dobro socijalizovani što za sobom nosi neke druge pogodnosti. Mišljenje se na prvu loptu stvara na konto izgleda, većina ljudi koju upoznamo i ostane samo na tome.

Jeste. U pravu si. Da mi ta okolina ne daje platu, uči dete u školi, živi pored mene. Da se ne lažemo svi smo zavisni od tuđeg mišjenja ako želimo da budemo dobro socijalizovani što za sobom nosi neke druge pogodnosti. Mišljenje se na prvu loptu stvara na konto izgleda, većina ljudi koju upoznamo i ostane samo na tome.
Pa zato postoji dress code za svaku od tih oklina.
Ja nešto ne mislim da je Blajbi mislio na žene koje će na posao u Apelacionom sudu doći u kupaćem kostimu, pa će im šef dati otkaz zbog nepoštovanja kodeksa i izvrgavanja firme ruglu svojim oblačenjem, zbog čega će im deca ostati gladna - Blajbi je malo hteo da zapljune žene brojevima, krojevima i bojama kojima ni ogledalo ni inteligencija ne može pomoći da po njegovom ili narodskom estetskom sudu izgledaju lepo.

Pitaju li koga?

Videle na filmu?

images

ja mislim da bi sve forumašice prije nego li se obuku trebale poslat sliki nekom iskusnom, recimo tebi i meni, na pp. pa ako odobrimo mogu van
Neka sve debele forumašice šalju slike ovoj dvojici.

Pa zato postoji dress code za svaku od tih oklina.
Ja nešto ne mislim da je Blajbi mislio na žene koje će na posao u Apelacionom sudu doći u kupaćem kostimu, pa će im šef dati otkaz zbog nepoštovanja kodeksa i izvrgavanja firme ruglu svojim oblačenjem, zbog čega će im deca ostati gladna - Blajbi je malo hteo da zapljune žene brojevima, krojevima i bojama kojima ni ogledalo ni inteligencija ne može pomoći da po njegovom ili narodskom estetskom sudu izgledaju lepo.

Da, ja sam više mislila na onaj ne baš najjasnije definisani, prećutni ulični dres kod i mišljenje koji ljudi formiraju o nama na osnovu njega i kako to dalje utiče na nas. Ne bi se ljudi ni trudili da izgledaju lepo da od toga nemaju neku korist.

Pitaju li koga?

Videle na filmu?

images

Povedem u shopping sestru ili drugaricu.

Back