Ovo su stvarni prigovori koje je „Thomas Cook Vacations“ dobio od nezadovoljnih kupaca

Sensei

Master
Moderator
Poruka
90.166
1748191760312.png

1. "Ne bi trebalo da dozvole sunčanje u toplesu na plaži. Mom mužu je to bilo veoma ometajuće koji je samo želeo da se opusti."

2. „Na odmoru u Goi u Indiji, bio sam zgrožen kada sam otkrio da skoro svaki restoran služi kari. Ne volim začinjenu hranu.“

3. "Otišli smo na odmor u Španiju i imali smo problem sa taksistima jer su svi bili Španci."

4. "Rezervisali smo ekskurziju u vodeni park, ali nam niko nije rekao da moramo da ponesemo svoje kupaće kostime i peškire. Pretpostavili smo da će to biti uključeno u cenu."

5. "Plaža je bila previše peščana. Morali smo sve da očistimo kada smo se vratili u sobu."

6. "Otkrili smo da pesak nije kao pesak u brošuri. Vaša brošura prikazuje pesak kao beli, ali je bio više žut."

Poslednja izmena:
7. "Lokalni prodavci u Puerto Valjartatu su lenji i zatvaraju popodne. Često sam imao potrebu da kupujem stvari tokom 'sieste' - ovo bi trebalo zabraniti."

8. "Niko nam nije rekao da će biti ribe u vodi. Deca su se uplašila."

9. "Iako je u brošuri pisalo da postoji potpuno opremljena kuhinja, u fiokama nije bilo rezača za jaja."

10. „Mislim da bi u brošuri trebalo objasniti da lokalna prodavnica ne prodaje normalne keksove poput custard creams ili ginger nuts.".“

11. "Putevi su bili neravni i neravni, tako da nismo mogli da čitamo lokalni vodič tokom vožnje autobusom do odmarališta. Zbog toga nismo bili svesni mnogih stvari koje bi naš odmor učinili zabavnijim."

12. "Trebalo nam je devet sati da letimo kući od Jamajke do Engleske. Amerikancima je trebalo samo tri sata da se vrate kući. Ovo izgleda nepravedno."

13. "Uporedio sam veličinu našeg jednosobnog apartmana sa trosobnim apartmana naših prijatelja i naš je bio znatno manji."

14. „U brošuri je pisalo: 'Nema frizera u odmaralištu.' Mi smo frizeri pripravnici i mislimo da su znali i naterali nas da duže čekamo na uslugu."

15. "Kada smo bili u Španiji, tamo je bilo previše Španaca. Recepcioner je govorio španski, hrana je bila španska. Niko nam nije rekao da će biti toliko stranaca."

16. "Morali smo da se postrojimo napolju da uhvatimo čamac i nije bilo klima-uređaja."

17. „Vaša je dužnost kao turoperatora da nas obavestite o bučnim ili neposlušnim gostima pre nego što otputujemo.“

18. "Ujeo me komarac. U brošuri se ne pominju komarci."

Back