OVO SU NOVI MINISTRI! Stefanoviću odbrana, Zorani energetika, Vulinu policija... EVO ko preuzima resore!

Sve više mi se svidja novi saziv skupštine .:heart:
Posle male reperke iz SPS sa blowjob usnama , nikad izlečeni narkos ,stručnjak koji je uspeo u isto vreme i na hors i na koku da se navuče ,vijali ga dileri i zelenaši , vuko se po novinama ,bio u Farmi ., živeo Rokenrol ....
Ima 3 P i avangardnu modnu kombinaciju :ok:

Ide gas !!!

ElesLOhX0AADIWH.jpg

Brnabić i članovi vlade su pročitali tekst zakletve koji glasi:
"Zaklinjem se na odanost Republici Srbiji i svojom čašću obavezujem da ću poštovati Ustav i zakon,

To se obavezala još prošli put pa pade Ustav na vanrednom stanju, lažnim izborima, ljudskim pravima i koječemu drugom.

Sve više mi se svidja novi saziv skupštine .:heart:
Posle male reperke iz SPS sa blowjob usnama , nikad izlečeni narkos ,stručnjak koji je uspeo u isto vreme i na hors i na koku da se navuče ,vijali ga dileri i zelenaši , vuko se po novinama ,bio u Farmi ., živeo Rokenrol ....
Ima 3 P i avangardnu modnu kombinaciju :ok:

Ide gas !!!

Jel svih 250 proklizavaju na r ili samo Tripe Šarenko i Luka Kebab ili Kebra, tako nešto?

Meni je prosto neverica da u pupsu ima narkomana. Mislio sam da su to sve listom časne starine koje su epohalno zadužile penzioni fond.

I ovo tripe, jel to dijagnoza ili?

Poslednja izmena:
Ih, šta mu teško, priroda je to
da lakše slaže no da kaže trt
eno ponovo počeo da uči i nemački :D
Totalno ludilo.

E, kad si kod ruskog,
nikad ali nikad mi neće izbledeti ona slika
kad je bio ****** , kiša lije nemilosrdno,a
ova naša nesreća sa sve dupeuvlakačima oko sebe
k'o crkveni miševi , mokri do gaća,
lije im niz ono par dlaka zalepljenih za lobanje,
a njegov osmeh , ono je za film,
kakav crni Borat i bakrači. :(

Da je tuđi pa da se slatko ismeješ .
Ovako...trpimo.
Ko nas khm i tako .
Nisi u pravu ovde Sandrina (i jos na jednom mestu, citiracu ga odmah posle ovoga)
ja sam takodje bila na toj paradi al' je to najmanje vazno nego zato sto ovo hocu da kazem - to je odavanje postovanja vojci da se stoji na kisi jer i ona kisne a da ni glavom ne mrdne vec onako bas ponosno i "pod konac" paradira po nadolazecem pljusku, a ne iz razloga sto neko "dupeuvlakac"...veruj da si bila tamo i tebe bi bilo sramota da koristis kisobran, garantujem! :ok:

Mene bar jeste (jer je iznenada nasiao pljusak a bilo je toplo i nije se ni osecao), sve u svemu jedno lepo i ponosno osecanje, bez obzira na sve. Nije za osudu, za ponos je.

Back