Ovo su KULTNE a ne OKULTNE stvari!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da ona nema blage veze sa onim što piše, jer nema blage veze ni sa čim.[/quote]
a jesi li ti i takvi kao tebe,koji vjeruju,a ne znaju,bar jednom pomislili da sve sto se dogadja ima red i sve treba zasluziti.
isto,i ja znam,i ma koliko se trudila ,ne mogu da vjerujem,tako je to.
a kroz 25000 inkarnacija i ti ces nauciti,i znati.

Anonymous:
Ma pustite jadnu devojcicu da kaze sve sto ima, zar ne vidite da joj je to mentalna terapija....jadnica , al je isfrustrirana, mora da je to neka moderna bolest ove danasnje generacije.....
a ti nisi uopce isfrustriran :?:
e dragi moj,za sve treba imati muda,pa i za to da napises bar ime na forumu :(
sve se bojite da vam neko,neshto ne oduzme.
a sta ti uopce imash svoje za otimanje :?:

greenmoon:
takilaki:
Margott:
uuu, sad si i dijagnostichar... odakle crpish sva ta govna?... jel i to iz crkve?

a kada sam ja pomenuo crkvu? eto vidiš kako si bezumna, jadna i napaćena...tvoje pitanje glasi "jel i to iz crkve" a ja do sada niti jednom nisam pomenuo crkvu!
FOLIRAŠ SE ILI SI POTPUNO LUDA.
eto i to ne znas
da su ludi,najpametniji :!:

Ovde se ne radi o tome da li je neko pametan ili ne.
Rekao sam da se ili folira ili je luda, ne kazem da nije pametna.
Prvo lepo natenane pročitaj šta piše pa onda na tenane lepo napiši svoje mišljenje.

takilaki:
Imaš međutim jednu olakšavajuću okolnost Margot. A ta je da ludak ne zna da je ludak. Tako da mi oprostite o sveznajuća što sam se usudio sa Vama polemisati.
Uostalom, lepo kaže narod: ko je lud ne budi mu drug.
Pa zar ne shavtate da vas lozi neka klinka iz srednje skole :P , koja ima potrebu da se predstavlja kao da je neko ne znam sta, pa zato nam servira, malo krolija, malo OTO, malo je satanina sledbenica, ali istina je surova....cim se mama i tata vrate sa posla, onda izigrava poslusnu devojcicu, a kad roditewlji izadju iz kuce onda trci i odmah salje svoje komentare.....
Margottice.... nisi bre nista od toga a htela bi da glumis da si nekakav upucenik....zato prestani da izigravas nesto sto nisi ,vec pocni da malo razmisljas o tome koliko si gresna,mozda se i povratis od tih gluposti na koje se lozis...... 8)

Hajde sad da mi neko lepo da preziznu definiciju,sta je kultno,a sta okultno..bas ste neozbiljni-biciklovi se predaju u kultnim temama..ovo je ozbiljna tema,i zato se prodaju - roleri!!!!
Kakvi crni biciklovi,lakse je pasti sa rolera..e kad se samo setim kako sam ja ucila da vozim rolere..jednom sam obula rolere,sela na bicikl i udario me auto!!!!Ozbiljno vam kazem,svi se cudili sta ce mi i roleri i bicikl..cak vise od toga sto me zveknuo auto..ali to nema nikakve veze sa kultnim stvarima..sem ako to ne spada u okultno..hm..salim se (ne da obula rolere,sela na bicikl i udario me auto - to se stvarno desilo)..[/b]

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back