Čini mi se da većina posetilaca ovog foruma nije ukapirala da se ovde priča o kultnim, a ne o okultnim temama. Uostalom, to lepo piše u objašnjenju administratora.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
takilaki:Čini mi se da većina posetilaca ovog foruma nije ukapirala da se ovde priča o kultnim, a ne o okultnim temama. Uostalom, to lepo piše u objašnjenju administratora.
Mislim...ja sam ovde novi... I ja sam ocekivao da ovde pronadjem glupave replike iz "Maratonaca". A, ono...nisu kultne, nego kultovne teme!takilaki:Čini mi se da većina posetilaca ovog foruma nije ukapirala da se ovde priča o kultnim, a ne o okultnim temama. Uostalom, to lepo piše u objašnjenju administratora.
alex_cool:Chekaj, ovde se ne prodaju bicikli!? :shock:
ma sve ti dodje na isto,a kultna stvar za nekog moze da bude i PARADAJZtakilaki:Čini mi se da većina posetilaca ovog foruma nije ukapirala da se ovde priča o kultnim, a ne o okultnim temama. Uostalom, to lepo piše u objašnjenju administratora.
NE POSTOJI ALI IMA PAR LIKOVA KOJI PROVLACE OKULTNO I EZOTERICNO KROZ SVOJE TEME I KOMENTARE.gost98:slazem se da je ovo pogresan forum,ali gde je forum za okultno?
A zar ne bi bilo lakse, da se samo doda O, ispred naziva foruma? Jednim udarcem, dve muve... :wink:takilaki:pa nek otvore onda forum okultno i vozdra
Anonymous:Margott=devojka je nekakav telemita,kroulijevka.....
Pa sama si se deklarisala, sta se pravis naivna.Margott:Anonymous:Margott=devojka je nekakav telemita,kroulijevka.....
to shto se slazem sa nekim njegovim idejama ne znachi da sam telemit.. odakle tebi pravo da me deklarishesh?
i za razliku od tebe "verniche", ja ne verujem, ja znam... samo budala veruje...
Anonymous:Pa sama si se deklarisala, sta se pravis naivna.Margott:Anonymous:Margott=devojka je nekakav telemita,kroulijevka.....
to shto se slazem sa nekim njegovim idejama ne znachi da sam telemit.. odakle tebi pravo da me deklarishesh?
i za razliku od tebe "verniche", ja ne verujem, ja znam... samo budala veruje...
Da li si Telemita onaj pravi ne znam ali jasno je da malo,malo, pa se sluzis njihovim recnikom.
Sto rece neko, sta se kitis onda sa tudjim perjem,frka te je da priznas ili nesto trece.
Ako vec iza necega stois krajnje je glupo da to kasnije negiras, kao da ti nemas veze sa onim sto pises.
Ovaka, cak nisi ni u svojim recima originalna, vec delujes krajnje nesigurna i nedozrela.
Margott:Anonymous:Margott=devojka je nekakav telemita,kroulijevka.....
oh, ali ja zelim zelenuwild_child:alex_cool:Chekaj, ovde se ne prodaju bicikli!? :shock:
Prodajem ja poniku crvenu.
oh, ne...takilaki:Margott:Anonymous:Margott=devojka je nekakav telemita,kroulijevka.....
Ti si onda jedina osoba na ovom svetu koja zna, blago tebi. Možemo li te zamoliti da nam preneseš makar samo zrno tvoga znanja, zar ne misliš da bi trebalo da nama smrtnicima objasniš neke stvari pa da ne budeš usamljena u svom * ogromnom podvigu saznanja?
Margott:nema potrebe, dobro ti je i tako...
Margott:uuu, sad si i dijagnostichar... odakle crpish sva ta govna?... jel i to iz crkve?