Betty:Sorry, dragi kapueristo, ali ovo je samoza zenske (vesticje pri tom) usi. Ako saznas tajnu ostaces na mestu mrtav!![]()
Ijao , jos jedna vestica!!! Kol'ko vas je bre? :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Betty:Sorry, dragi kapueristo, ali ovo je samoza zenske (vesticje pri tom) usi. Ako saznas tajnu ostaces na mestu mrtav!![]()
pa kad se nekom zamrse mooda,pa ne zna koje je desno akoje levo :?ola:Betty:a, savetovao mi guardian da ti kazem, Ola, rec MRSOMUDITI, MRSOMUD, MRSOMUDJENJE....HEHEHEHE.....
i sta to dodje???
Guardian:Ijao , jos jedna vestica!!! Kol'ko vas je bre? :wink:
Incognito:Guardian:Ijao , jos jedna vestica!!! Kol'ko vas je bre? :wink:
Ma sve su one pomalo vestice![]()
![]()
Incognito:Betty:Sorry, dragi kapueristo, ali ovo je samoza zenske (vesticje pri tom) usi. Ako saznas tajnu ostaces na mestu mrtav!![]()
Ja sam spreman da preuzmem takav rizik... uostalom, jednom se zivi!![]()
![]()
ola:nije trebalo da vam odam tajnu, sad malo izmisljate... meni treba nesto AUTENTICNO!!!po mogucstvu - zivo!!!! a dok vi izredjate necuvene retkosti i lokalizme - ja cu da se ubijem od nagadjanja!!!
Betty:Incognito:Betty:Sorry, dragi kapueristo, ali ovo je samoza zenske (vesticje pri tom) usi. Ako saznas tajnu ostaces na mestu mrtav!![]()
Ja sam spreman da preuzmem takav rizik... uostalom, jednom se zivi!![]()
![]()
uh. Veruj mi , ne bi voleo to da znas.... :wink:
Guardian:Decko koji gleda rotten.com za vreme rucka moze sve da izdrzi! :wink:
Betty:ola:nije trebalo da vam odam tajnu, sad malo izmisljate... meni treba nesto AUTENTICNO!!!po mogucstvu - zivo!!!! a dok vi izredjate necuvene retkosti i lokalizme - ja cu da se ubijem od nagadjanja!!!
Ti ovde imas posla sa idiolektima iz razlicitih profesionalnih zargona, pri tom, ne postoji monolitan beogradski zargon......