par dana sam gledala poruke, ni sama ne znam zasto, najvise iz znatizelje, ali to je cisto ubijanje vremena i jedna veeeelika besmislica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dobro, a u stvari sta radis ovde? citas tudje poruke koje nista ne znace i osecas se bolji? ili gresim? prosto potiskujes samocu?srdiv:pa mi to upravo i radimo ubijamo vreme...![]()
bundeva:Cuvaj se Ola,ovde vole da pljeskaju po guzi :?
Luna:Sta ti hoces u stvari? :?
Nana:Gde je ovde sarma u celoj prici?
ola:hmm, da, vrlo lose sam formulisala, zvuci bezveze
dakle, ZANIMATE TE (kad kazem vas, mislim na celinu, nisam jos ukapiralako kako razmislja i izrazava se - ne ljutite se individualci!!!)u nekom kulturolosko-filoloskom smislu
motiv je: znatizelja i nece biti tema doktorata :wink:
Guardian:ola:hmm, da, vrlo lose sam formulisala, zvuci bezveze
dakle, ZANIMATE TE (kad kazem vas, mislim na celinu, nisam jos ukapiralako kako razmislja i izrazava se - ne ljutite se individualci!!!)u nekom kulturolosko-filoloskom smislu
motiv je: znatizelja i nece biti tema doktorata :wink:
Take my advice: opusti se, ukljuci u raspravu i zabavljaj se!!! Povremeno se okupljamo, vrlo si dobrodosla da nam se pridruzis! Ovako samo trosis nervne celije i vreme sto uplatis kod provajdera!
Axé