Ovo morate probati!

Snezna_kraljica:
Stvarnost:
Snezna_kraljica:
Stvarnost:
Nema ovde perverznih...
Gazdarice, izvini, ali moram reci...
Slusajte coveka, pravo kaze... on najbolje zna :wink:

Da li sam ja to ovde prozvan...nesto upuceno na moj inbox
Ma, nisi prozvan, htela sam da kazem da ti znas da ovde nema devojaka koje su spremne na nesto drugacije. :wink:

Ma ima ih ima i to onih pravih djavolica :twisted: samo se kriju i iz prikrajka posmatraju i vrebaju priliku..

Ja sam probao vezivanje... i super je...narocito ako su i oci ukljucene...PREPORUCUJEM svima 8)
....ludorije sa hranom i picem znaju da budu ok, ali ako vas nije briga za krevet i posteljinu i ako imate tus na raspolaganju, inace ne pokusavajte
... da li je neko probao na nekom javnom mestu?

forestgump2004:
meni je cool kad pretpostavljam nas neko posmatra...

Meni se jednom, zamalo, desilo ovako nesto i pomalo sam se uzbudio... Ima tu necega...

A jeste li probali vodjenje ljubavi pred ogledalom... To mi je neka fantazija, koju jos nisam probao. :wink: Ovo mi je palo na pamet u jednom napadu strasti koji nije zavrsio seksom...

iluzionista:
forestgump2004:
meni je cool kad pretpostavljam nas neko posmatra...

Meni se jednom, zamalo, desilo ovako nesto i pomalo sam se uzbudio... Ima tu necega...

A jeste li probali vodjenje ljubavi pred ogledalom... To mi je neka fantazija, koju jos nisam probao. :wink: Ovo mi je palo na pamet u jednom napadu strasti koji nije zavrsio seksom...

pred ogledalom? da, ali nisam nikad bio u sobi prepunoj ogledala (bilo je ogromno na jednoj strani). Nesto mi to nije pretjerano uzbudljivo, jer se na ogledalu bas i ne vidi vise nego bez njega... bar je meni sto se tice ogledala svejedno...

Sex u javnosti, naravno... Uzbudjuje me pomisao da bih mogla da budem vidjena...
Hrana, takodje... Samo nemojte med da koristite, jer se uzasno lijepi...
I igrica pred ogledalima zna da bude zanimljiva...
I ponekad volim igre sa "ulogama"...
Scenario, rezija, odgovarajuca kostimografija, ali i improvizacija, naravno...

Ali, to ima smisla samo ako je u pitanju stara, razdrndana masina, koja se trese, skace, dok je ukljucena centrifuga... :lol:
Moze i u starim liftovima... Djevojka se nabija, muskarac naglo zaustavi lift, koji se sav zatrese, a s njim i djevojka na kiti... :roll:

Sex na lusteru? :oops:
Sex sa devojkom prikljucenom u struju ( ono ona se trese na kiti sto rece Gazdarica) :shock:
Em, seks u blatu? :o
sex na drvetu? :oops:
sex u pecini:)?
:oops:
sex u svemiru...
Nemozes da verujes gde bi sve mogao... :?

javno mesto naravno... premda mi i nije vise toliko interesantno da me neko gleda...
kola? pa zar je to perverzija? pola se Srbije je*be tako!
Preporucio bih Vam dve devojke i Vi. Samo sam jednom to probao i bilo je vrhunski. Samo moras da nadjes odgovarajuce osobe!
Dobro je vise parova u istoj sobi (u kolima ne volim), zato je studenjak bio zakon :twisted: . Davno bese secam se ja... :lol:

Back