Ovo mora da pročitaš!

eeeeeeeeee, sad si opet onaj stari....samo bi da ljubis!!!! :lol:

sto godina te nije bilo ovuda i onda dodjes i pospes paljbu.....uplasih se da ti nije dobro:shock:

da ljubis....hmmmmmmmm, ajde u bradu....da se obradujem (tako je bar tvrdila moja baka);-)

P.S. gde je Peta?

dugi777jezik:
Sa naglaskom na "mada vam je verna" !
cudo mene nisi napushio..
a vernost se podrazumeva..ili se ne podrazumeva u slucaju kada nema sexa..
mada ..sta onda traziti u takvoj vezi...
zasto muskarci varaju..cica im ne daje/opet ta glluppa rech/ pichku ili nesto drugo..mozda cak i nesto trece..i koji **** i u tom slucaju ostajati u vezi..zbog jedne zvanicne i pichaka za menjanje..

Devilishgirl:
zasto muskarci varaju..cica im ne daje/opet ta glluppa rech/ pichku ili nesto drugo..mozda cak i nesto trece..i koji **** i u tom slucaju ostajati u vezi..zbog jedne zvanicne i pichaka za menjanje..

Polako, stani u red i zauzmi pochetni polozzaj, mila... : P

JOVANA77:
eeeeeeeeee, sad si opet onaj stari....samo bi da ljubis!!!! :lol:

sto godina te nije bilo ovuda i onda dodjes i pospes paljbu.....uplasih se da ti nije dobro:shock:

da ljubis....hmmmmmmmm, ajde u bradu....da se obradujem (tako je bar tvrdila moja baka);-)

P.S. gde je Peta?

Joksi, Pete sam ti samo uvek zzeljan... A dok ona ne navrne, ti hoccesh u bradu, ha ? Ti to onako, izokola 'occesh recci da nosish "bush" u bikini zoni ? Dobro, kad volim i ljubim, ja ne gledam da li je glatko ili "bradato", bitno je ... da je prava, a ti si jedna od njih, u mom najjuzzem izboru. Dakle, Joksika, ljubim te u "tu tvoju" (dugu, kratku, trimovanu, friziranu) bradu, dok mi tvoja vitka bedra grle obraze, a moj se jezik dugi predaje tvojim charima... Kisssssss Joksika !

Devilishgirl:

To shto mislish da te vecc nisam, znachi da sam bio dovoljno vesht da ne osetish, a da (se) primish... : P

Back