dugi777jezik
Aktivan član
- Poruka
- 1.136
AngelsEyes:Kad musko nemoze da *ebe mora da se hvata novcanika.Bilo oduvek i bice.
Ha ha ha ! Koga lazzesh ?! Pa bez punog shlajpika, dzabe mu je i alatka, pored ovakvih opajdara, chast izuzecima !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AngelsEyes:Kad musko nemoze da *ebe mora da se hvata novcanika.Bilo oduvek i bice.
_LAVICA_:Najgore sto lik tripuje da je ispao faca sto je prepisao tudj post.
A da nisi sizofrnicar?
Poseti forum zdravlje
sinnke:Lavica ispala ti spravica.![]()
Devilishgirl:nista nije tako strashno kao sto izgleda...idealna je ona zena koja vas, mada vam je verna, okruzuje tolikom paznjom i prijatnoscu kao da ste joj ljubavnik..
snoshaj efendija:Znaci, sad su u trendu sabanske fore kako zeznuti zenu jer nisi dobio ribu?c.c.c.Omatorio sam, definitivno...
Samantha Jouns:HHAhahaahahhaha
O svasta ,.....kako je ovo dobro....volim kada muskarac zezne zenu ali na FER nacin![]()
Jooockey:heh.doso mujo fati kaze joj evoti aspirin.a hata ce...sta ti je ne boli me glava.
a mujo:e to sam teo da cujem..
_LAVICA_:Vid knjizevnika,al napacenog....
JOVANA77:dugi, los dan danas a????![]()
ko li je tebe tako naljutio????![]()
pozz:wink:
JOVANA77:i opet!!!!!!!!
JOVANA77:dugi, los dan danas a????![]()
ko li je tebe tako naljutio????![]()
pozz:wink:
cudo mene nisi napushio..dugi777jezik:Sa naglaskom na "mada vam je verna" !
Devilishgirl:cudo mene nisi napushio..
a vernost se podrazumeva..ili se ne podrazumeva u slucaju kada nema sexa..
mada ..sta onda traziti u takvoj vezi...
zasto muskarci varaju..cica im ne daje/opet ta glluppa rech/ pichku ili nesto drugo..mozda cak i nesto trece..i koji **** i u tom slucaju ostajati u vezi..zbog jedne zvanicne i pichaka za menjanje..
JOVANA77:eeeeeeeeee, sad si opet onaj stari....samo bi da ljubis!!!!![]()
sto godina te nije bilo ovuda i onda dodjes i pospes paljbu.....uplasih se da ti nije dobro:shock:
da ljubis....hmmmmmmmm, ajde u bradu....da se obradujem (tako je bar tvrdila moja baka);-)
P.S. gde je Peta?
Devilishgirl:cudo mene nisi napushio..
a vernost se podrazumeva..ili se ne podrazumeva u slucaju kada nema sexa..
mada ..sta onda traziti u takvoj vezi...
zasto muskarci varaju..cica im ne daje/opet ta glluppa rech/ pichku ili nesto drugo..mozda cak i nesto trece..i koji **** i u tom slucaju ostajati u vezi..zbog jedne zvanicne i pichaka za menjanje..
Devilishgirl:izem ti to sto osetila nisam hehehe..good4u..