ovo mi je skola..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma slabo ja to, ja sam ciklon sam za sebe, ne doticu me drugi zemljani nesto posebno.
a kad me neko naguzi, onda vratim i to koliko god mogu, osvetoljubiv sam, pa makar i sebe u grob stavio. nista pravoslavlje, svetosavlje i tako to.
al ako je osoba kul, onda bude sve okej, to samo sa kretenima

Rekao sam sto puta da necu pomagati nikom ko me bar necim nije zaduzio . Al uletim svaki put kad sam u prilici
nekom da pomognem . Dosta puta se desilo da u tom pomaganju izvucem deblji kraj .Zadnji puta sam isao po jednog
forumasa na aerodrom .Vracao se iz Haga i zapoceo pricu pun utisaka .Ja se zanesem tako da nisam ni bio svjestan da
vozim prebrzo . Policija mi je na kameri pokazala da sam prekoracio brzinu za 32 km i sad cekam poziv od suca za
prekrsaje !

zene su debili nista novo nista iznenadjujuce

a ti lepi, jesi li gej? :flert:

- - - - - - - - - -

Rekao sam sto puta da necu pomagati nikom ko me bar necim nije zaduzio . Al uletim svaki put kad sam u prilici
nekom da pomognem . Dosta puta se desilo da u tom pomaganju izvucem deblji kraj .Zadnji puta sam isao po jednog
forumasa na aerodrom .Vracao se iz Haga i zapoceo pricu pun utisaka .Ja se zanesem tako da nisam ni bio svjestan da
vozim prebrzo . Policija mi je na kameri pokazala da sam prekoracio brzinu za 32 km i sad cekam poziv od suca za
prekrsaje !

cek bre sarvase..kakve veze ima forumas pristigao iz haga sa tvojim nepostovanjem propisa?

ajde sad ja
kad podvucem crtu, ispada da greske ne ponavljam
al mi se desava da posle napravljene primetim kada se to isto drugima desava
i nekako se osecam malo bezveze
ne mesam se, ne delim savete, a malo mi je tuzno da gledam onaj kabum kad dodje
tesim se samo time da je to visi nivo
top je kad ne budem primecivala ni to sto se drugima desava

ajde sad ja
kad podvucem crtu, ispada da greske ne ponavljam
al mi se desava da posle napravljene primetim kada se to isto drugima desava
i nekako se osecam malo bezveze
ne mesam se, ne delim savete, a malo mi je tuzno da gledam onaj kabum kad dodje
tesim se samo time da je to visi nivo
top je kad ne budem primecivala ni to sto se drugima desava

Zivimo u hebenom vremenu...nista nije zagarantovano, pa ni jednako ophodjenje ljudi prema ljudima. Bilo da su bliski, daleki, komsije, poznanici...puca sve nepredvidjeno.To ja sad iz iskustva.
Skapirala sam da sam nekima bas preko q, jer sam se uvak odazivala na svaki njihov poziv za pomoc....a onda su me jednog momenta valjda registrovali (u svojoj glavi) kao svedoka svih njihovih situacija, pa su poceli da se cudno ponasaju...ali zovu i dalje kad je nesto "hitno".
Kazem ja za mnoge stvari "ovo mi je skola, gledaj sebe, svog muza, decu i roditelje, cao svima bre", a onda padnem na sentimente na prvom pozivu i cerka me obavezno bocka prstom "nemoj, rekla si da nece da te briga vise"... :(
Kontrolisem se, manje sebe dajem generalno....odjek je vrlo interesantan za psihologiju ili mozda cak psihijatriju, niko se ne bavi time da je mozda meni potrebno nesto, nego je najcesce "ma sta ti je, moras da budes ok, nismo navikli da si takva, na tebe uvek racunamo, ako nisi ti..., ako mi ne kazes..., ako mi ne das..., ako me ne saslusas,..."

I tako, jos idem u skolu. :aha:

zar je bitno:))))
Apsolutno ne. :)

Nego, zaboravila sam da kazem, da je lako sa metrijalnim greskama - zbrojis se pa znas rezultat. S onim drugim nikad nisam nacisto, poceli su i da mi se prividjaju "rezultati" mimoilazim se sa mnogima, sa kojima ranije nisam.... neko je negde zapeo, okasnio, ili napredovao mozda... nesto jeste, za sad se drzim svog pravca...hocu li samo da mahnem mnogima ili nekog i povezem, nisam odlucila jos.

najbolja recenica na temu mi je sledeca:
iskustvo pomaze da lakse prepoznas gresku kad je ponovo napravis..:sad2:
e tako i ja..:)
samo jednom sam rekla nikad vise..
vec sledeci put sam shvatila je nikad dugo vreme..

ta sam
mistace.jpg

Back