Ovo medijski zavedeno čovečanstvo pre će utonuti u nuklearni holokaust nego što će shvatiti da se rat protiv Rusije ne dobija novcem

Tako sto odu kod sudije koji mora da im potpise to, pa onda zajedno odu u kafanu, a ovaj sudija ih jos casti i sa punjenom pljeskavicom u lokalnoj SNS kafani.

Sta mislis, da li sudija sme da ne potpise nalog za prisluskivanjem u Srbiji, kada ga oficir za vezu iz Sluzbe pozove telefonom?

U lokalnoj kafani, koju drzi lokalni SNS-ovac.

Covece, u Srbije sudije i tuzioci imaju svoje oficire za vezu sa Sluzbom.

Hajde neka pokusaju da ne potpisu nesto.
ti pricas o korupciji, a kako smo krenuli?
Ja tebi mogu da objasnim kako Sluzba u Srbiji i Rusiji dobija naloge za prisluskivanjem, ali ti mi ne bi verovao.
iig ti je postavo da ce se u americi to raditi bez naloga, znaci sluzbi ne treba sudski nalog uopste; e, sad zamisli da se preskace taj krkanluk sa sudijom i nalozi koji uopste ne trebaju, kako ti se to cini? inace, zasto ti ne bi verovali da ima korupcije?
 
Autorska
Ovi EU pronacisti čak i na krstarici nikako da prestanu da se zanose pričom zapadnih medija kako će USA sa stotine milijarde dolara dobiti rat protiv Rusije a za koju je ovo biti ili ne biti.
Kao što je za USA Kubanska kriza bila isto biti ili ne biti za opstanak super sile.
Novac jeste najbitiniji za rat ali samo kada ima ko da ga utroši na municiju,granate i rakete ali u ovom slučaju Ukrajine gde Rusija sve ima više od njih novac je nedovoljan čak i poguban za neprijtelje Rusa koji se na njega oslanjaju.
Nema tih para za koje će neki profesionalni plaćenik staviti u torbu svoju glavu i jurišati na Ruske najmodernije rakete pa čak ni sa najbljim usa avionima.Jer zna da će sigurno poginuti.
U pitanju je necovecanstvo.
 

Back
Top