Ovo još niste znali o meni!

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mozgam da li je realna cijena za brus 70 eura + 20 eura za gatje

ochekujem da pjeva svaki put kad zakopcham ali je bez muzike

sugarshape-spacer-bh-lucy-black-front-packshot-model-grey-single-crop-1.jpg

Buntovnik od ispadanja iz one stvari pa do danas. U bivšoj JNA I i II armija raspravljale na sjednici ondašnjeg generlštaba o meni. I odlučili su u moju korist. Na pokaznoj vježbi u ondašnjoj JNA generalu rekao na smotri da nas slabo hrane, nastala pizdarija tada, htjeli me objesiti o prvu vrbu što ne začepim jezičinu, srećom general bio pametan i razumio moj protest i svi smo poslije dobili veću količinu hrane. Jbt sa jednom paštetom da trčim po brdima sa raketom na leđima. Tada sam rekao generalu da mogu još tako 3 dana, nakon toga sam kolateralna šteta jer ću lipsati od gladi, a ne od metka. Prije 6g digao bunu u bivšoj firmi i tražio da se promijeni raspored noćnih smjena i da ne kradu na račun glupog pravila. Prvo me smatrali budalom i nerealističnim. Ali sam uspio i napravio promjene. Uglavnom ne volim nepravdu, ne priznajem autoritete i granice. Gdje sam ja tu je bura. Ali sad sam mirniji nego prije. Nek mlađi se bore. Inače ne volim vodeće funkcije, sad da ja vodim poslove i ta čuda, ne. Znam da organiziram, ali neću. Ja samo promjene unosim, drugi nek vode. Po forumima X puta bio baniran. Vagabundo što bi se reklo.

Back