"Ovo je skandaL! Inspektor uhapšen dok je proveravao radove ispred kuće Nebojše Stefa

zar mislis da drzavno obezbedjenje moze da zahebava kako kome prdne na pamet? nizi referent ds-a?

juce sam bio na jednoj medjunarodnoj manifestaciji i dobro me je odmerio tajni agent, u civilu i naoruzan. sta bi on radio da sam se preseravao? a postojao je rizik. zbog sastava gostiju

сваким даном све ближи северној кореји
бтв само тамо странци добијају водича а изгледа да ће и диктатор вучић да уведе то правило
--стока као што су напрдни не избацује ни миленијумске поплаве .

zar mislis da drzavno obezbedjenje moze da zahebava kako kome prdne na pamet? nizi referent ds-a?

juce sam bio na jednoj medjunarodnoj manifestaciji i dobro me je odmerio tajni agent, u civilu i naoruzan. sta bi on radio da sam se preseravao? a postojao je rizik. zbog sastava gostiju

pa dobro,vi tajni agenti se medjusobno lako prepoznajete

друг Небојша је пример вредног градитеља, домаћина и Србина, а нашао се неки инспектор да спречава развој Србије. неће да могне. хапси говна народна милицијо!

- - - - - - - - - -

pa dobro,vi tajni agenti se medjusobno lako prepoznajete

по недостатку зуба? :lol:

To nije bio agent nego udvarač, hteo je da te jebava.

:rotf:

друг Небојша је пример вредног градитеља, домаћина и Србина, а нашао се неки инспектор да спречава развој Србије. неће да могне. хапси говна народна милицијо!

- - - - - - - - - -

по недостатку зуба? :lol:

:hahaha: Za ovo imas repku od mene

Back