Ovo je premali grad, srešćemo se kad tad!

pogazila bih sva ta mala ljigava stvorenjca konvenconalnosti , stereotipa, šabanluka i "šta će svet da pomisli" društvene podobnosti i obzirnosti.

samo da mi je još jedna trunčica hrabrosti....: )))

1484408_751128638248709_1440190070_n.jpg
Ne znam ni što postavljam pitanje kad sam rešila, toliko dumanja i dumanja a onda se sve složi, pa čist zločin je onda reći e pa neću.
Ma hoću, ništa se dobiti ne može od drugog a dobija se tako puno od sebe.
Biće to prava sreća, sreća radost i uživancija.

Ne znam šta pre, klupa, knjiga, staza, zid. :zloca:
:rotf:

Samo gazi tim cipelicama, slika je fenomenalna, pravo dočaraš emocije uvek pesmom ili slikom. : )))

Poslednja izmena:
Kakva vrata?

Nije poenta nešto dobiti, jer ne možeš dobiti, poenta je igrati se, sa sobom i uživati, radovati se, radovati se Hiri malim nestašlucima.
Da li bi ti bila Ameli da imaš priliku? Pazi, neko može da pomisli da si luda ali nisi samo se igraš, kako se izboriti sa tom rastrzanošću?

to je ok ako znas da moze i da bude bez veze kad se stvarno upoznate
ne bih bila ameli jer sam vise mrzitelj i nisam toliko snalazljiva kao ona
paa zavisi ko pomisli, ako pomisli doktor onda bi trebalo ozbiljnije shvatiti : )) ako pomisli komsija moze da ti ubaci bube u glavu al i ne mora
tako kad sam se malo igrala s tim 'prati snove" na neki nacin u nekom trenutku sam se prepala
mada sad se pomesalo vec sta je ovako sta onako. zato sto sam moralaponesto i d aradim pa nisam mogla samo da sanjarim ali sam se i prepala

Poslednja izmena:
to je ok ako znas da moze i da bude bez veze kad se stvarno upoznate
ne bih bila ameli jer sam vise mrzitelj i nisam toliko snalazljiva kao ona
paa zavisi ko pomisli, ako pomisli doktor onda bi trebalo ozbiljnije shvatiti : )) ako pomisli komsija moze da ti ubaci bube u glavu al i ne mora

Osoba defintivno nije luda samo bi se igrala malo, niti će komšija to pomisliti, bar ne njen, jer neće je videti njene nego njegove komšije :rotf:
Može inspirator te avanture da to pomisli to je jedino glupo, ne zbog nje nego zbog njega.

Ovo je samo hipotetička situacija. Gde je granica izmedju igre zarad sopstvene radosti male i smeha i odgovornosti prema drugom ljudskom biću.

Poslednja izmena:
pa i taj utuceni smarac necemu sluzi i nesto radi i za nesto je koristan kao sto i ovaj nije tj ne mora da bude
pa ne kazem da to valja ili ne valja, ali ako se muvas oko nekog zamisljenog tipa to je sve zabavno jedino sto ako presanjaris moze nista da ne bude od susreta
ali dobro i to je za ljude
zato sto je i amelija to radila kad je stigla do nekih ocajnih granica u stvari i nista nije imala i onda je pocela da se glupira
nemam pojma gde je ta granica, postoje i nesporazumi valjda nekakvi
a ti radis nesto takvo zanimljivo? osim ovog forum maskiranja? pa pisi? mada valjda ne treba da vide

Poslednja izmena:
probajte kst pesacki reli mozda, pada mi to na pamet (a iv aljda sam u fakultet fazonu)... mozda je za klince... u decembru je
sad mi glupava ova poruka a svaku rec gledam al valjda je ovo uspesno djubriste
pa i nisam korisna, ne radim nista a i kuvala sam samo sebi. ovaj bar uveseli nekog a pomalo sam i psiho samo to se moze srediti vec od sutra a mozda se nece srediti pa cu se posvadjati s forumasima cuj bice dobro ako se samo posvadjam a i nikako da kliknem na drugom prozoru SEND

Poslednja izmena:
probajte kst pesacki reli mozda, pada mi to na pamet (a iv aljda sam u fakultet fazonu)... mozda je za klince... u decembru je
sad mi glupava ova poruka a svaku rec gledam al valjda je ovo uspesno djubriste
pa i nisam korisna, ne radim nista a i kuvala sam samo sebi. ovaj bar uveseli nekog a pomalo sam i psiho samo to se moze srediti vec od sutra a mozda se nece srediti pa cu se posvadjati s forumasima cuj bice dobro ako se samo posvadjam a i nikako da kliknem na drugom prozoru SEND

- - - - - - - - - -

meni kada je tako kao tebi,ja poslusam par puta ovo i obavezno izadjem da pomazim svog druga Bobiku
delujez:)

Десило ми се, пубертетска љубав, срели се после доста година и нисам га препознала, по енергији којом зрачи сам повезала ситуацију, али већ је било касно, отишао је, а да нисмо једно другом ништа рекли

Back