Ovo je najposebnija žena horoskopa

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.935

TAJANSTVENA I NEDOKUČIVA​

1758526777846.png
NJIHOVA strast, intuicija i snaga volje izdvajaju ih od drugih i čine ih ženama koje ostavljaju snažan utisak gde god da se pojave.
žena Škorpija

- Izuzetna intuicija i sposobnost da prepoznaju skrivene motive.
- Snažna volja i istrajnost u ostvarivanju ciljeva.
- Direktnost i hrabrost u suočavanju sa problemima.
- Prirodna harizma i moć da inspirišu druge.

- Žena Škorpija nikada ne odustaje – prepreke je samo jačaju i guraju napred.
LJubav i strast

U ljubavi, žene Škorpije traže potpunu vernost i odanost. NJihova strast i snažna emocija čine ih nezaboravnim partnerkama. One su spremne da podrže partnera, ali zauzvrat očekuju iskrenost i predanost.

Prijateljstvo i odanost

Kada je reč o prijateljstvu, žene Škorpije su izuzetno odane. Tajne koje im se poveravaju čuvaju kao najveće blago. NJihova vernost i posvećenost čine ih osobama na koje se uvek možete osloniti.

Zašto su nezaboravne?

Žene Škorpije poseduju jedinstvenu kombinaciju snage, strasti i intuicije. NJihova sposobnost da inspirišu, da se bore i da ostanu verne svojim vrednostima čini ih ženama koje se pamte zauvek.

Nportal

Nisam morao ni da otvaram temu, znao sam da ce neka Skorpija idealistickim samopotvrdno autiosugestivnim samohvalecim textom pokusati da pridobije potvrdu drugih :D

Rijetko zenstvene, posesivne, dosadno lojalne( neko to voli, osjeca sigurnost), djetinjasto osvetoljubive, zamjere ti na necemu a pojma nemas o cemu, materijalisticki nastrojene, pakosne na zene koje su bolje od njih, hoce se baviti i " vracanjem", znaju fanaticne da budu.

Nisam morao ni da otvaram temu, znao sam da ce neka Skorpija idealistickim samopotvrdno autiosugestivnim samohvalecim textom pokusati da pridobije potvrdu drugih :D

Rijetko zenstvene, posesivne, dosadno lojalne( neko to voli, osjeca sigurnost), djetinjasto osvetoljubive, zamjere ti na necemu a pojma nemas o cemu, materijalisticki nastrojene, pakosne na zene koje su bolje od njih, hoce se baviti i " vracanjem", znaju fanaticne da budu.
Aha.. znači nije tek zabadava škorpija?:eek::roll:

kako je to biti "dosadno lojalan"?

kako je to biti "dosadno lojalan"?
Ne vide nista sem partnera ili partnerke, iskljucuju se iz " svijeta", sto kako rekoh nekome odgovara, meni ne, jer me tako ponasanje gusi, prestajem da cijenim takve zene, ne mislim da posjeduju sirinu duha, svijesti, samopostovanja.

Ne kazem da su sve Skorpije takve, ali najvise takvih zena znam medju njima, medju Bikovima takodjer, samo Bikice vise imaju dostojanstva.

Poslednja izmena:

Back