ovo je kraj

Па и до сада је постојала нека врста захвата којом су се вадили сперматозоиди у случајевима азоспермије.
Мислим, не видим шта је ту крај, на крају крајева. Матичне ћелије, па шта.

nači gudbaj muškarci
nači kupovina robota onlajn, koji će da liči na princa, i koji će da radi radnju kako i kad ona oće
i da joj ispunjava fatanzije sve
i da joj nalazi ge i de i ce i ef tačke
i da joj na kraju ušprica idealno šjeme, sačinjeno prema njenim snovima o trudnoći

a nama ostaju gumene lutke što izgovaraju aj lovju sa kineskim akcentom

nači gudbaj muškarci
nači kupovina robota onlajn, koji će da liči na princa, i koji će da radi radnju kako i kad ona oće
i da joj na kraju ušprica idealno šjeme, sačinjeno prema njenim snovima o trudnoći

pa onda,biznis sa lutkama,...naručimo nekoliko,stotina...pa hajd,hiljada..nebi trebalo milione,inače,..kraj

Odavno smo zagazili u eru kiborga ..samo

stari dobri sex..tesko da nesto moze da zameni i ugrozi.....

bar ne dok nas skroz ne pretvore u kiborge..

I kraj i početak...
Kraj u smislu da se priroda za sve jako dobro pobrinula i ne treba joj prkositi.
Početak u smislu da se time dobija neka nova nada, mogućnost i šansa, koje je nekome priroda uskratila.

nači gudbaj muškarci

*******. Ko zna zasto je to dobro.

:)

Budite bez straha...:)
Ne postoji apsolutno nista sto bi moglo zameniti miris njegove koze, njegove ruke, dodir toplog tela, zelju da udahnem sve ono sto on izdahne. Taj trenutak u kojem smo (izmedju ostalog) najranjiviji i najuplaseniji, a opet spremni da se emocionalno i fizicki potpuno predamo se ne moze porediti niti sa jednim novim izumom.

"Troje nas je, u cijelom svijetu samo troje: moji prsti, njeno tijelo i njegov ujednacen damar. Uhvaceni nezaustavnim kolanjem krvotoka.
Nije važno šta se dešava u svijetu,nije važno šta ce biti sutra, važan je ovaj cas blaženstva bez misli...
Hiljadu necijih srecnih casaka bice kao ovaj, ali ovaj nikada više.
Hiljadu tudjih ljubavi bice kao ova, ali ova nikada više. Nikada: jedina konacnost.
Prvi put znam šta je sreca, osjecam je, vidim, mirišem.
Cio svijet i cijela vasiona, nas troje. Nikog drugog osim nas nema.
I ima sreca."

Mesa Selimovic

Pa? Steta za muskarce? Ili covecanstvo?
Ja mastam o danu da vidim trudnog muskarca. Ne znam kako ta istrazivanja idu u pogresnom smeru. Ili smer uopste nije pogresan, nego muskarci naucnici hoce da kvantitetom tih vestackih punoglavaca ugroze nase sirote jajne celije. Jos te koke nosilje mozes da nadjes za sitne novce gde i kad pozelis. Ovo je dezinformacija koja u stvari ugrozava zenski rod i preti da ga istrebi i oslabi. Sramota!

nači gudbaj muškarci

Bez brige , žene se takvih brzo zasite i na kraju ih prezru. Mada se većina nas svojski trudi da ga promeni u baš takvog.

Srećom , najčešće to ne ide od ruke :lol:

Ja mastam o danu da vidim trudnog muskarca. !

tvojim patnjama je kraj..

0806_pregnant_02.jpg

Back