OVO će žene 2018. nositi na plažama – muškarci će padati u nesvest

Zasto se lozis na kosmare :sad2: :lol: .Ovo stoji samo izuzetno zgodnim devojkama.Na njima bi bilo lepo videti ali svi ostali stop.

Ne bi ni na zgodnim, zato se i smejem, ne zbog naseg izgleda. :D Mi smo sve zgodne! :D
Ovaj „bikini“ je uzasan. :D
Skoro nisam videla nesto ovako ruzno. Jos mogu da zamislim koliko je to cudo neudobno. Radije bih gola hodala nego obucena u tu katastrofu. :D

Ne bi ni na zgodnim, zato se i smejem, ne zbog naseg izgleda. :D Mi smo sve zgodne! :D
Ovaj „bikini“ je uzasan. :D
Skoro nisam videla nesto ovako ruzno. Jos mogu da zamislim koliko je to cudo neudobno. Radije bih gola hodala nego obucena u tu katastrofu. :D
Mikrokini.Pazi,zadnji vrisak mode :lol: .Sve forumasice su zgodne?
Screenshot_2017-12-08-06-46-31-1.jpg
Najveca zezalica na forumu :D .

Na nudistickoj moras biti go.Na obicnoj obucen.Da li treba otvoriti posebnu plazu za vrh devojke u ovome? :think: Ko bude nosio zelece paznju.

Ova vrsta bikinija pojavila se u prodaji pre godinu-dve ali tada su ih kupovale samo devojke spremne da u njima pokažu savršena i zategnuta tela.

Međutim, poslednjih meseci je na egzotičnim destinacijama sveta primećen vidljiv rast nošenja „mikro“ bikinija koji jedva da pokrivaju bradavice i intimne delove tela žena.

https://www.krstarica.com/zivot/mod...na-plazama-muskarci-ce-padati-u-nesvest-foto/

Nema šanse da ovo bude recimo na Halkidikjiu ili u Čanju, hahaha.

Zamislite dve ovakve ribe da prošetaju obalom, pa stariji tipovi bi dobili srčku!

kolko para dobijaš za ovakve teme ? misim i ja bi nešto sa strane da zaradim pa zato pitam..."zarada preko neta"...lepo zvuči :)

Back