OVK kidnapovane srbe prebacivala u Albaniju , i vadila im unutrašnje organe

mislim da treba i u Haagu i u Srbiji...
mislim, to je strasno...
iako u Kini je to svakodnevna praksa, veliki biznis
a prije godinu dvije bio i veliki skandal u Bugarskoj u vezi s prodajom organa...

ne lupaj ,u Kini je biznis jer organi su od zatvorenika koji su osudjeni na smrt

a ovo su kidnapovani ljudi, i to sve pod patronatom MZ

ne lupaj ,u Kini je biznis jer organi su od zatvorenika koji su osudjeni na smrt
a ovo su kidnapovani ljudi, i to sve pod patronatom MZ

to je nazalost gadan biznis...a u Kini ljude osuduju na smrt da bi im prodali organe...
nevjerujem da je MZ za ovo znala kad se dogadalo i da nije( nebi) sprijecila...
pitanje je samo zasto se ne istrazuje...

to je nazalost gadan biznis...a u Kini ljude osuduju na smrt da bi im prodali organe...
nevjerujem da je MZ za ovo znala kad se dogadalo i da nije( nebi) sprijecila...
pitanje je samo zasto se ne istrazuje...

ja sam ti napisao za Kinu idi tamo pa s ebuni ko ga je briga za Tibet i Kinu

A MZ je znala i za oluju pa nije sprecila .tako da mu se to sve na isto svodi.

Da samo kazem da je svetska zdravstvena organizacija duzna da ovo istrazi, svako presacivanje organa koji su na crno uzeti od nekoga pogotovu na ovakav nacin i njihovo prodavanje je najgore krsenje medicinske etike. Treba da odgovaraju i organizatori i svi ucesnici pa i direktori klinka koje su uzimale ove organe. Ako svetska zdravstvena organizacija pogazi medicinsku etiku na ovakav nacin onda je to krah civilizacije.

Da samo kazem da je svetska zdravstvena organizacija duzna da ovo istrazi, svako presacivanje organa koji su na crno uzeti od nekoga pogotovu na ovakav nacin i njihovo prodavanje je najgore krsenje medicinske etike. Treba da odgovaraju i organizatori i svi ucesnici pa i direktori klinka koje su uzimale ove organe. Ako svetska zdravstvena organizacija pogazi medicinsku etiku na ovakav nacin onda je to krah civilizacije.

Ацо, јел си ти чуо за Америку и Нови светски поредак? Фантазија, а? Па како то да су Срби највећа стока и да нас коље и сече ко како хоће, без да одговара за злочине?! А ми кад пр'немо на неког, одм'а добијемо неке санкције?!

govorimo o izvjestajima tel. kuca

Od kad su telefonske kuce pocele da izvestavaju o politickim zbivanjima ? ;) :P

Amerikanci su sami priznali da je u "teroristickim" akcijama/sukobima poginulo oko 60 000 irackih civila, dok je brojka znatno veca ako se uzmu u obzir i zrtve koje su umrle zbog posledica rata kao sto je nedostatak hrane, lekova i novorodjencad. To sto americki majmuni rade u Iraku je genocid nad jednim narodom zarad ekonomskog profita (nafte).

Back