Ови наши ( председник и премијер) ништа не знају!

Poruka
20.104
Уместо да Тома и Дачић, к`о добри домаћини понуде смештај Клинтонки и Ештонки (оно што јес` јес` имамо и ми хотеле са пет звездица), уместо њих то ће да уради ено, Тачи. И опет ће он да буде, у очима Клинтонке и Ештонке, бољи, мислим бољи домаћин.

Ено, ове две " лепотиње" (што би рекли Црногорци) стигле у Приштину, на аеродрому их дочекала лично она шиптарка за коју кажу да се скоро удала, у цвету младости, а коју називају некакавом председницом Косова. Какава год да је, она је изашла на аеродром и тиме показала неку пажњу према гошћама, а што ће оне итекако знати да цене. И тамо ће, код шиптара, њих две и да коначе. А шта да раде, када им нико у Београду није понудио конак.:(

Замислите да их је Тома одвео тамо у Бајчетину, па им онако, реда ради показао ону његову,......

284719_nikolic-klinton-ap_f.jpg
Погледајте само тај поглед, а шта би тек било да је пробала Томину ракију

ракију, можда би се оне јадне понапијале и .....могли би макар онда да очекујемо и неке наговештаје бољитка, а не да стално добијамо преко носа.

А, ови наши, председник и премијер су изгледа једва чекали да им виде леђа и оне су то осетиле, жене су, па како да не осете да ли је неко пажљив или не према њима. Их, ништа бре не знају, па није им дошао у посету Обама, него две жене.

Ето тако, прокоцкали смо историјску шансу да једним ударцем "убијемо" две муве. И Америку и (ј)Европу!. Надам се да нико неће помислити да их убијемо, па да не буде и таквих злих помисли, ето мислила сам да их придобијемо за нашу, српску ствар. :lol:

.

Уместо да Тома и Дачић, к`о добри домаћини понуде смештај Клинтонки и Ештонки (оно што јес` јес` имамо и ми хотеле са пет звездица), уместо њих то ће да уради ено, Тачи. И опет ће он да буде, у очима Клинтонке и Ештонке, бољи, мислим бољи домаћин.

Ено, ове две " лепотиње" (што би рекли Црногорци) стигле у Приштину, на аеродрому их дочекала лично она шиптарка за коју кажу да се скоро удала, у цвету младости, а коју називају некакавом председницом Косова. Какава год да је, она је изашла на аеродром и тиме показала неку пажњу према гошћама, а што ће оне итекако знати да цене. И тамо ће, код шиптара, њих две и да коначе. А шта да раде, када им нико у Београду није понудио конак.:(

Замислите да их је Тома одвео тамо у Бајчетину, па им онако, реда ради показао ону његову,......

284719_nikolic-klinton-ap_f.jpg
Погледајте само тај поглед, а шта би тек било да је пробала Томину ракију

ракију, можда би се оне јадне понапијале и .....могли би макар онда да очекујемо и неке наговештаје бољитка, а не да стално добијамо преко носа.

А, ови наши, председник и премијер су изгледа једва чекали да им виде леђа и оне су то осетиле, жене су, па како да не осете да ли је неко пажљив или не према њима. Их, ништа бре не знају, па није им дошао у посету Обама, него две жене.

Ето тако, прокоцкали смо историјску шансу да једним ударцем "убијемо" две муве. И Америку и (ј)Европу!. Надам се да нико неће помислити да их убијемо, па да не буде и таквих злих помисли, ето мислила сам да их придобијемо за нашу, српску ствар. :lol:

.

Khm,kako god da ih je ugostio politika ce ostati ista.
I da ih je odveo u hotel sa 7 zvezdica to nista ne bi promenilo ko razume.....

Khm,kako god da ih je ugostio politika ce ostati ista.
I da ih je odveo u hotel sa 7 zvezdica to nista ne bi promenilo ko razume.....

...е, ни ти не познајеш природу жеМску, а нарочито природу жене са фалинком, а ове две је очигледно имају :lol:

.

оне су дошле да би пизделе по окуприраној прћији
мислим пизделе јер не могу да се ку.рче рајт?

све док нам такви долаза са све 5к корњача што их чува јасно је ко дан да смо колонија страних сила
тачно се зна цео рецепат за србију и наши папани нам тај рецепат уваљују ко безалтернативни пут
кад немаш алтернативу ниси више слободан

цу им покварену...

Dosle da predaju naredjenja,licno misljenje ne znaci nista,razumes.

Добро де :neutral:

Сви сте преозбиљно схватили ову тему. Покушала сам да је мало уведем на терен зезања.

Замислите стварно да су се Тома и Дачић растрчали да их угосте што боље умеју. Не верујем да су и покушали. По њиховим фацама се види к`о да су прогутали жабу, обојица, а оне су то осетиле.

Па, могли су макар да глуме, као што и нама глуме.

Ова Хилари је скроз опичена, са њом се могло мало зезати. Мислим да јесте, али она Ештонка, леле. Мислим да су требали Палму увести у тај протокол,
он би их гарант знао да орасположи..:zcepanje:

.

...е, ни ти не познајеш природу жеМску, а нарочито природу жене са фалинком, а ове две је очигледно имају :lol:

.

Zato su i otisle kod Tacija. Sigurno im je Olbrajtova pricala kako su velikodusni aljbanci kada je u pitanju siptarska stvar.:D

.

Nemaju one nikakve veze sa politikom Amerike, one su tu samo izvrsionci. A ciganija i "domacin" nemaju ama bas nikakve veze sa njihovom odlukom

Zato su i otisle kod Tacija. Sigurno im je Olbrajtova pricala kako su velikodusni aljbanci kada je u pitanju siptarska stvar.:D

Како ти знаш све :zper:

Kisela, ne slažem se sa tobom.

Na našem aerodromu dočekao ih je Ministar inostrani, koji je po protokou u njihovom rangu.

Dovoljno je sasvim što ih je Toma uopšte primio.

Spavale sigurno ne bi u naših pet zvezdica jer im nije čista savest,

pa se zbog toga prirodno i plaše.

Не мораш да се слажеш са мном, али су они могли да буду "џентлмени" па да их макар приупитају (а сигурна сам да нису) да ли би оне желеле да преноће у Београду. Па сви долазе у Београд, кажу, због лепог провода, а оне жеМске вероватно и саме жељне тога.....их мислиш да би одбиле, ма јок би:D

.

Vidim da Hilari pre onog zvanicnog obracanja nesto prica tomi, a on kao klima glavom i izgleda ponesto odgovara
E, zivo me zanima dal je ista razumeo i jel izustio nesto sem : Oh, yes, yes, sure.....hahaha, well..... oh, certainly......hahaha, sure
fak jea :(
svi oni sve znaju i bez tog sastanka. to je samo formalnost

Не мораш да се слажеш са мном, али су они могли да буду "џентлмени" па да их макар приупитају (а сигурна сам да нису) да ли би оне желеле да преноће у Београду. Па сви долазе у Београд, кажу, због лепог провода, а оне жеМске вероватно и саме жељне тога.....их мислиш да би одбиле, ма јок би:D

.

Sve je juče bilo toliko nategnuto i neiskreno sa obe strane.

Vidi se da je naš dvojac pod ogromnim pritiskom,

javnost sa jedne strane, strendžeri sa druge ..., a znajući kakav im je ukus ..

koji očigledno ne žele da žrtvuju za domovinu .... ;) .... šta da ti pričam dalje.

Moj dominantni utisak je neiskrenost sa sve četiri strane,
a sve u težnji da se od naroda sakrije, da je sve u stvari gotovo.

PS Naravno da bakute ne bi odbile ali ova dvojica nisu babo*****, (dokazano !!)
a Mrka i Velja nisu bili u delegaciji.

Možda da su ovu dvojicu poslali na aerodrom .... :zper:

Poslednja izmena:

Back