Overclock Asus -Notebook

Krigerk

Početnik
Poruka
17
Postovani overklokeri -Potrebni ste mi :)

Sistem : Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
Notebook : Asus K53U-SX158V
Datum Instalacije : 14-Sep-15 14:31:56

CPU : 1.65 Dual
AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics
Zacate 40nm Technology

RAM : 6.00GB DDR3 @ 532MHz (7-7-7-20)

Maticna-Ploca : ASUSTeK Computer Inc. K53U (CPU 1)

Graficka : Generic PnP Monitor (1366x768@60Hz) : 384MB ATI AMD Radeon HD 6320 Graphics (ASUStek Computer Inc)

Hard Disk : 320GB Seagate ST932032 5AS SATA Disk Device (SATA) : Brzina : 5400 RPM

Optical Drivers : - MATSHITA DVD-RAM UJ8B0 SATA CdRom Device

Zvuk : Realtek High Definition Audio

Internet : Qualcomm Atheros AR9002WB-1NG Wireless Network Adapter

Zanima me Koliko bi mogao Moj Procesor da se Overklokuje od Ponudjenih 5% , 10 % , 20 % ?
I da li je potrebno ako se klokuje CPu da se isto uradi i sa ostalim komponentama .

Zaista mi je potrebno samo malo bolji CPu na ovoj Masini .Posto imam jos 2 druge , ali ova vise ne moze bas da prati toliko standarde pa se pitam overklok bi bustovao sigurno nesto .
Sa podizanjem Temperature - Hladjenje se mora malo pojacati , a za to imam COOLER PAD - Koji radi dobro :)

Hvala svima , ocekujem odgovore uskoro , pa da pocenmo da gorimo struju :) :bye:

kupis novi procesor. taj laptop je kanta i ne postoji mogucnost da se overclockuje laptop procesor

- - - - - - - - - -

tacnije taj procesor je bga pa se ne moze ugradovati. jedini nacin da malo ubrza rad je da uzmes ssd i brzi ram na 1333. to ce ti dati nekih 5 % boosta

Jeste stariji model, ali na njega pokrecem dosta stvari :)
Radi najmanje 18 h dnevno bez prestanka 100 % i tako 5godina :)
Drndam ga do granica .....Pokazao se kao Izdrzljiv ..
Samo eto kada bi moglo malo da se bustuje cpu bar 10 % promenilo bi neke stvarcice :)

Back