- Poruka
- 49.248
Sta si to motala danas?može ako nema veze sa muzikom
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta si to motala danas?može ako nema veze sa muzikom
Trci Hrle, trčiizdužile
Ja jednom išla da trčim i trčala 2 kilometra, vratila se taxijemizdužile
Čaj emberlajzSta si to motala danas?
Ето ти твог возикања колима!Narasle ti sise od trčanja
Трчала за таксијем, да више уштедиш?Ja jednom išla da trčim i trčala 2 kilometra, vratila se taxijem
Ај што је мотала, него је и потегла...Sta si to motala danas?
Letos sam se zaebo, kao da se vratim pesaka kuci...4km. Sreca bila neka kafana nakon 2km pa sam ubio sat dva pivaJa jednom išla da trčim i trčala 2 kilometra, vratila se taxijem
Tako ja ranije odem na razgovor za posao u nepoznatom delu grada.Ja jednom išla da trčim i trčala 2 kilometra, vratila se taxijem
Ljucki povukla ko potapajuca pumpaАј што је мотала, него је и потегла...
Jesi ti provjerio jel se ona naša buhara nalazi tamo gdje se smijemo zezati?Ljucki povukla ko potapajuca pumpa
Baci neki post da ne ispadne da pricam sam sa sobomJesi ti provjerio jel se ona naša buhara nalazi tamo gdje se smijemo zezati?
ne da pricam sam sa sobom
Najmladja si na temiVazda ja moram!
Ne mogu, bole me ove moje zgodne noge, ti si korak do 80, poleti ti!Najmladja si na temi
Sad cu dobermana na temu i nema joj mrdanjaNe mogu, bole me ove moje zgodne noge, ti si korak do 80, poleti ti!
Очигледно, као што је треће слово у ”ћирилици”, РТреће у „латиници” је t, бар како ја избројах.
А онда као савјестан грађанин уредно дошао кући бусом... Послије ти стигла пријава за отмицу возила градског саобраћајног.Letos sam se zaebo, kao da se vratim pesaka kuci...4km. Sreca bila neka kafana nakon 2km pa sam ubio sat dva piva
Prebaci preko ramena ako ti smetaju dok trčišizdužile
То као неки сарказам, а?Очигледно, као што је треће слово у ”ћирилици”, Р
Чијег рамена?Prebaci preko ramena ako ti smetaju dok trčiš