Ovde bi i Tesla bio na birou

kako ide ono iz "lepa sela" kad nikola pita mladjeg brata koji studira arheologiju dokle je stigo on kao 3 godina
u bravo bravo, samo pazi, kaze njemu nikola, nemojte da se zanesete mene da iskopate posle
kaze brat: ne brini mi se bavimo umetnickim delima
a nikola: a sta sam ja kicerica piccka ti materina
:zcepanje:

cuh odavno pricu koliko je tacna ne znam za telekom 5 000e za zaposlenje i to ko levo smetalo da budes, ono kol centar, usluga potrosaca i sl, modifikovana salterusa brate, i onda dobijes na odredjeno vreme 6 meseci, pa posle vide dal ce te ostave....

Eeee, ne znam za kol centre ali znam za žeMsku sa diplomom Ekof-a a koja inače ne zna ni da izračuna popust, ali radi u Telekomu i šiba odličnu kintu + non stop neka putešestvija o trošku firme.

moja dr prakse mi rekla za njeno mesto oko 10 000e treba....za one po bolnicama, hirurg i te fenserice 20 000

Džoku za klinike.
Oni te pare naprave za godinu dana i zato na klinikama posao nalaze samo oni sa najdebljim vezama, takvi uglavnom i Medicinski završavaju u roku jer im ujna na fakultetu a tata na Kliničkom.
Medicinski i Arhitektonski su ti sinonim za vezarenje ( skoro ko Veljino ministarstvo)

- - - - - - - - - -

kako ide ono iz "lepa sela" kad nikola pita mladjeg brata koji studira arheologiju dokle je stigo on kao 3 godina
u bravo bravo, samo pazi, kaze njemu nikola, nemojte da se zanesete mene da iskopate posle

Ma bre njima svejedno, ne može to da živi bez lopate...samo da nešto čeprkaju.
Mislim da Zvezdica prekopa i saksije kad je ljudi puste u kuću.. :lol:

- - - - - - - - - -

Mislim da Zvezdica prekopa i saksije kad je ljudi puste u kuću.. :lol:

:mrgreen:

Ilustracija moga druga...

Prilozi

• 1385198039023.jpg
    1385198039023.jpg
    27,5 KB · Pregleda: 5
Muz moje drugarice se zaposlio tako sto je pusio vutru sa buducim poslodavcem :malav:

Eto adriana ako neces da volontiras pocni da duvas, sta da ti kazem...
Moj kolega se zaposlio tako sto se napio ko goozica . Dodje ujutro kod mene i pozove me da odemo zajedno do jedne firme .
Ima zakazano u toliko i toliko sati .Objasni mi da se sinoc naroljao sa jednim tipom . Tipa je vidio prvi puta u zivotu . Ovaj se
navodno nedavno ozenio iz naseg mjesta i sada zivi tu . Tu njegovu navodnu zenu sam poznavao jer je bila poznata jugoslavenska
atleticarka al nisam ni znao da je udata .Mom kolegi obecan posao jer je ovaj kao shef prodaje .
Odemo tamo i kazemo da trazimo toga i toga . Jel zakazano ? Zakazano je ! Prvo smo se iznenadili sto se sinocnja prica potvrdila .
Kolega odmah dobio posao. Ja tu popijem viski mada sam bio trezvenjak . Hebiga , moram i ja poceti po kafanama traziti posao !

da pravimo i prodajemo kolace :zskace:
ja cu da budem degustator, kontrola kvaliteta :zkez:

Odbija se ! Kako si se pokazala, firma bi odmah otisla u bankrot .
Ni u magacinu nebi nasli mrvice za prodaju :zplez:

Juce sam bila u nekom drustvu i upoznam zenu koja se u maju vratila nakon skoro 20 godina zivota u inostranstvu.
Znaci 7 meseci .Gotovina se topi , nije lako naci posao , nesto je morala smisliti i popuniti vreme
Preko rodjake koja je maneken za njene proizvode slucajno sam naletela na nju on line .Odatle na neke druge sajtove za prodaju toga .
Osmislila je i prodaju u Americi . Sve u svemu ona lagano za sada vec zaradi vise od prosecne srpske plate i to od kuce .
Pocela je da obucava prijateljice jer se prodaja siri ... i lepo svima . Uskoro ce sve da registruje , placa uredno poreze i doprinose .
Totalno je druge struke ... al cisto jedan primer da se mozes presaltati i raditi nesto deseto ... ali raditi a ne kukati sa papirom diplome okacene na zidu .

Back