Ovce i jesu za šišanje!

• Začetnik teme Začetnik teme Ribar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ribar

Poznat
Poruka
9.164
Plata Radomira Antića, fudbalskog trenera iznosi MILION I DVE STOTINE HILJADA EVRA godišnje ili STO HILJADA EVRA mesečno!
Pazite: plata, ne primanja! Znači na to još dođu dnevnice i razni drugi dodaci!
Naučnici, univerzitetski profesori, stručnjaci bilo koje vrste imaju GODIŠNJU platu (nije reč o primanjima nego o plati!) koja je manja nego Antićeva MESEČNA!!!
Ukratko Antić za mesec dana više doprinese boljitku i blagostanju ovog društva nego neki naučnik za godinu dana – ili sam ja nešto pogrešno spojio?
Odakle pare za toliku Antićevu platu? Da li na sportskim terenima terenima umesto trave rastu novčanice?
Koliko se za Antićevu platu daje iz budžeta, odnosno iz džepova sirotinje?
Da li stvarno Antić vredi više od 12 (tuce!!!) naučnika, 260 radnika ili 505 penzionera?

Ili narod ipak čine ovce koje treba samo šišati?

Kako drukčije objasniti da je vika na onoga ko ima nešto veću platu – ma koliko važan i koristan posao radio, a Antiću se samo aplaudira?
Koliko vidim i široka javnost je hladna - i "narod" čeka da mu vlast kaže šta sme da kritikuje! ("Narod" pod navodnicima jer bi više dolikovalo ovce!)

Ne bih imao ništa protiv da su u pitanju pare koje su isključivo sami zaradili. Međutim, čim iz državnog budžeta uzmu makar i jedan dinar - tako više ne bi smelo! Nebitno da li iz budžeta pare uzima neposredno FSS ili pojedinačni klubovi! Onda i jeste vlast kriva što dopušta da se pare iz budžeta tako razbacuju!

I dalje mislim da bespogovorno prihvatanje ovakvih plata i troškova iz budžeta dolikuje samo ovcama!

Back