Ovčara (ne) ide na prodaju

Pa što odmah ne reče, crni mačoru:zper: a ne da mi odmah Susjedi proglase temu šovinističkom:eek:

Е моја Дацо.
Ови само траже нека оправдања, причајући о злочинима,
а сад о миру.
Као да не знају, да мир на овим просторима , увек пролази кроз
велика искушења.
Доказ томе, је и голуб мира који се усрао на неки споменик МИРУ..
:hahaha::hahaha::hahaha:

Mislis na Tedija Sheringema.Obozavao sam ga.;)

A sta tebi ne proradi instinkt kad ti je zivot ugrozen?:dontunderstand:
Rekao sam ako je rat.Nisam rekao da ga treba pocinjati ali,ako je poceo bolje ja da se vratim ziv neko protivnik.Sta je tu cudno?

neznam koja je to vrsta instikta, doći tenkovima u selo koje ste bombardirali cijele noći, izvlačit starce iz podrumova, klat ih i paliti. takve vrste instikta ni kanibali nemaju

Е моја Дацо.
Ови само траже нека оправдања, причајући о злочинима,
а сад о миру.
Као да не знају, да мир на овим просторима , увек пролази кроз
велика искушења.
Доказ томе, је и голуб мира који се усрао на неки споменик МИРУ..

nešto smješno u postu ???:rumenko::rumenko::rumenko:

neznam koja je to vrsta instikta, doći tenkovima u selo koje ste bombardirali cijele noći, izvlačit starce iz podrumova, klat ih i paliti. takve vrste instikta ni kanibali nemaju

O covece ti kao sa Marsa da si pao.Jel bio rat?Jeste.Kako se ratuje?Tako sto prvo tuce artiljerija i avijacija (ako se ima:)),pa se onda lagano ide u ciscenje terena.E sad sto ima psihopata koji pale,kolju,cerece,itd,ima ih na svim stranama.Jel tako?Jeste.
Ako hoces ti mi odgovori na jednostavno pitanje.Kako je ratovala Hrvatska vojska u bilo kom ratu u kom je ucestvovala.Moze?Hvala.

O covece ti kao sa Marsa da si pao.Jel bio rat?Jeste.Kako se ratuje?Tako sto prvo tuce artiljerija i avijacija (ako se ima:)),pa se onda lagano ide u ciscenje terena.E sad sto ima psihopata koji pale,kolju,cerece,itd,ima ih na svim stranama.Jel tako?Jeste.
Ako hoces ti mi odgovori na jednostavno pitanje.Kako je ratovala Hrvatska vojska u bilo kom ratu u kom je ucestvovala.Moze?Hvala.

Ратовали су онако како живе.....ПУЗЕЋИ.
Ваљда зато што стално пужу, змије у себи имају толико отрова.

Ovcaru bi trebalo da kupi neko srpsko preduzece , na primer Krusik Valjevo . Al ne daju Hrvati , da Srbi ista privatizuju u Hrvatskoj . Nisu oni mi . Oni nemaju takvih izdajnika , kakve imamo mi .

Niko nije imun na ovo
suitcase_money_1.jpg

:cool:

Marko 02,jos cekam odgovor.....

Vojno sposobni su bili branitelji. Civili su bili starci, žene i djeca.

Nisam mogao naći spisak iz Škabrnje, ali sam našao spisak žrtava iz Voćina.

nasao si se validnim da nam pred nos postavljas spisak ubijenih kroata???

budi tako dobar, yebote pa sastavi spisak svih pobijenih srba sa vase strane

u celom 20 veku.............ooo, i da napisi kako su pobijeni:rtfm:

znaci , ne se;ri o tim stvarima , rekao sam ti oces li nesto dokazati...!!?

dokazi za pocetak sebi ili ces se praviti mutav kao i ovi tvoji zemljaci

Zaista ne znam koja je vrsta instikata za to sto ste radili.
Tokom Oluje ste bombardovali cele noci sela pa posle izvlacili babe i dede i klali ih.
Zaista ne razumem ZASTO! :dontunderstand:
Posle svih zavrsenih operacija, kad vam vise niko nije pruzao otpor, vojska Hrvatske je isla po selima i ubijala preostalo Srpsko stanovnistvo (babe i dede).

Back