МАЧАК
Buduća legenda
- Poruka
- 25.542
Kako možeš shvatiti??
Spusti se na njegov nivo..
Пици.
Ти пре спуштања понеси штитнике....
Да те не боле колена...

Видиш како сам хуман.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako možeš shvatiti??
Spusti se na njegov nivo..
jesi i ti heroj ovčare, mislim ovako nešto???
]
i onda se čudiš zašto je sheringen pun srba![]()
Пици.
Ти пре спуштања понеси штитнике....
Да те не боле колена...
Видиш како сам хуман.![]()
Била једна шокица.....по имену Јека.
Ја туриста......волим природу.......и знаш већ
А све је ту. Светла Борова, шум Дунава....а ја млад......![]()
"I pass the test," she said. "I will diminish, and go into the West, and remain Galadriel."
J. R. R. Tolkien - The Fellowship Of The Ring (first published in 1954).
Pa što odmah ne reče, crni mačorua ne da mi odmah Susjedi proglase temu šovinističkom
![]()
Mislis na Tedija Sheringema.Obozavao sam ga.
A sta tebi ne proradi instinkt kad ti je zivot ugrozen?![]()
Rekao sam ako je rat.Nisam rekao da ga treba pocinjati ali,ako je poceo bolje ja da se vratim ziv neko protivnik.Sta je tu cudno?
Е моја Дацо.
Ови само траже нека оправдања, причајући о злочинима,
а сад о миру.
Као да не знају, да мир на овим просторима , увек пролази кроз
велика искушења.
Доказ томе, је и голуб мира који се усрао на неки споменик МИРУ..![]()
Znaju li ti doma tvoje skrivene sklonosti, nesretniče???
nešto smješno u postu ???![]()
Како да не.......ДАПАЋЕ....
Сви су одушевњени....што нисам хомић.....![]()
neznam koja je to vrsta instikta, doći tenkovima u selo koje ste bombardirali cijele noći, izvlačit starce iz podrumova, klat ih i paliti. takve vrste instikta ni kanibali nemaju
O covece ti kao sa Marsa da si pao.Jel bio rat?Jeste.Kako se ratuje?Tako sto prvo tuce artiljerija i avijacija (ako se ima),pa se onda lagano ide u ciscenje terena.E sad sto ima psihopata koji pale,kolju,cerece,itd,ima ih na svim stranama.Jel tako?Jeste.
Ako hoces ti mi odgovori na jednostavno pitanje.Kako je ratovala Hrvatska vojska u bilo kom ratu u kom je ucestvovala.Moze?Hvala.
Ovcaru bi trebalo da kupi neko srpsko preduzece , na primer Krusik Valjevo . Al ne daju Hrvati , da Srbi ista privatizuju u Hrvatskoj . Nisu oni mi . Oni nemaju takvih izdajnika , kakve imamo mi .
O covece ti kao sa Marsa da si pao.Jel bio rat?Jeste.Kako se ratuje?Tako sto prvo tuce artiljerija i avijacija (ako se ima),pa se onda lagano ide u ciscenje terena.E sad sto ima psihopata koji pale,kolju,cerece,itd,ima ih na svim stranama.Jel tako?Jeste.
Ako hoces ti mi odgovori na jednostavno pitanje.Kako je ratovala Hrvatska vojska u bilo kom ratu u kom je ucestvovala.Moze?Hvala.
Vojno sposobni su bili branitelji. Civili su bili starci, žene i djeca.
Nisam mogao naći spisak iz Škabrnje, ali sam našao spisak žrtava iz Voćina.
Naravno,došli su dobrovoljci iz Srbije sa starim spiskovima i selektivno ubijali samo ustaše...
![]()
neznam koja je to vrsta instikta, doći tenkovima u selo koje ste bombardirali cijele noći, izvlačit starce iz podrumova, klat ih i paliti. takve vrste instikta ni kanibali nemaju