Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

И Девици.A ta hladnokrvnost koju si pomenula me podseća na pad i izgon Meseca, Mesec u Škorpiji i Jarcu.
Da, slažem se.
Jarac poštuje pravila, i ubija zbog toga što je to dužnost. Nije emotivno.

И Девици.

Mars mu je u Lavu, pa odatle jos svetliji izgled. Inteligentan je bas, iako cesto izigrava dvorsku ludu.
I u emisijama se vidi da Marsovska energija, cesto lupa o sto onako iz cista mira. Volim njegove putopis emisije tu bas zasija(Sunce u devetoj).
(replicirala si na pogrešnoj temi)
)Evo ti malo Damona kad ga toliko voliš :
Može jedno pitanje?
Kaže Meduza da ja imam vajb Ribe. Ona kaže za sebe da ima vajb Ribe, a tebi je ona tipična Devica.
E sad, pošto ja ovde na forumu najviše poštujem Meduzino i tvoje astrološko mišljenje - po tebi, čiji vajb ja imam?
Htedoh da napišem iskreno, ali znam da od tebe ne treba ništa drugo ni da očekujem.![]()
Asc Strelac su baš lepi ljudi... Ne smeta ni što ima Merkur i Veneru u Ribama...
Bila sam opsednuta njim ranije, sad sam se unormalila...
Jer volim ljude koji me vide kroz to, koji nisu površni, i ne padaju na kez. To mi je filter.Ja sam kao Strelac imala dosta Ovnova
Sa jednim sam 10 god bila imdan danas smo ortaci
Jednako se dobro i sa Ovnovicama slažem
Evo ga jedan od mnogih na koga mi oči ispadaju
![]()
![]()
ne voli žene.....mislim ne seksualno....to je prva info koju mi je muž rekao kad sam počela da balavim na FrankaGle što ima lep egzaltirani Uran u prvoj, i ovu uzbudljivu opoziciju tog Urana sa venerom... Mmmm... Zvuči kao psiho (njam njam), i Škorpija Asc, sa Marsom u Lavu. A tako ima smireno i fino lice...
Ludak koji voli smirene, flegmatične žene... Koje mu trebaju da ga smire i pored kojih će on delovati normalnije. Skromni, perverzni intelektualac (Mesec u Devici)... Aaa, otud ta smirenost, samo naizgled... Neurotičar... Kome treba neko da ga smiruje svojom ležernošću...
Haha, ne znam tako mi deluje karta na prvi pogled...

meni je neodoljiv taj tvoj škorpionski Mars![]()
Dupli Mars...
Što volim taj ascedentić Škorpija... Njamnjam... Neodoljiv je ovom mom glupavom Marsu (tačno mi tu padaju). Kao što mi je neodoljivo Sunce u Ribama (pada mi u sedmu), i um i stav Jarca (pada mi u petu).
Progresivni DC mi sad pada u Ovna... Dva poslednja su mi Asc Ovan.![]()