OVAN

• Začetnik teme Začetnik teme radde
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moj omiljeni Ovan, Damon Albarn...

damon.jpg

Haha, jeste, Ovan voli ono što niko ne sme... Začetnik... Groundbreaking... Heroj... Mars u Ovnu je heroj... Dok je Mars u Jarcu hladnokrvni plaćeni ubica. Neko ko odradi posao hladno, i opere ruke, i mirno ode. Mars u jarcu poštuje pravila, hijerarhiju, vođu... On je vojnik. Mars u Ovnu trči ispred svih, i gine prvi. A Mars u škorpiji je general, koji sve to posmatra iz daljine, i povlači poteze, i smišlja strategiju. Oličenje Marsa u Škorpiji je onaj pakt o nenapadanju... Napada kad misliš da se povlači. Majstor manipulacije.

Ovan ne sluša nikog, mora sve sam da proba. Ne dozvoljava da mu neko prepričava iskustvo, on želi sam da iskusi, i sve na svoj način... Da mu niko ne govori šta da radi... To je veliko ne, ne, Ovnu reći šta da radi...

Poslednja izmena:
Sećam se da je N3W jednom prilikom napisao : Ovan je ratnik, Škorpija je Smrt, Jarac je neko ko iz svega toga izvlači profit.

Da, Ovan je neko ko, kad vidi neprijateljsku formaciju, svoju napušta i juri sam na sve njih. :lol:
Ko ona priča vezana za Satana Panonskog, da je krenuo sabljom na tenk. :eek:

Škorpija se ne upupta u borbu direktno, cilj je pobediti neprimećeno. Kao snajperisti, na primer. Ili oni undercover policajci, infiltriraju se, otkrivaju informacije i slabe neprijatelja.
Može da bude i šef podzemlja, zbog Plutona.

Pojma nemam šta je Jarac. Za njega mi je teško i da zamislim da ulazi u neki rat. Bukvalno, stoji sa strane i iz toga svega zarađuje. Možda trgovac oružjem, diler.

A ta hladnokrvnost koju si pomenula me podseća na pad i izgon Meseca, Mesec u Škorpiji i Jarcu.

Da, slažem se.

Jarac poštuje pravila, i ubija zbog toga što je to dužnost. Nije emotivno.

Evo ti malo Damona kad ga toliko voliš :

:mrgreen:

И Девици.

:ok:

Može jedno pitanje?

Kaže Meduza da ja imam vajb Ribe. Ona kaže za sebe da ima vajb Ribe, a tebi je ona tipična Devica.

E sad, pošto ja ovde na forumu najviše poštujem Meduzino i tvoje astrološko mišljenje - po tebi, čiji vajb ja imam?

Htedoh da napišem iskreno, ali znam da od tebe ne treba ništa drugo ni da očekujem. :)

van halen, sta si u horoskopu?

Najveci zlikovci kroz istoriju su imali Mesec u Jarcu. Ali i najpoznatije holivudske face i smekeri danasnjice.

Conan O'Brien

Ovan/Devica, Mesec u Vodoliji, Sunce i Merkur u devetoj kuci.

Pravi Ovnic 1/1.

Poslednja izmena:
Mars mu je u Lavu, pa odatle jos svetliji izgled. Inteligentan je bas, iako cesto izigrava dvorsku ludu.
I u emisijama se vidi da Marsovska energija, cesto lupa o sto onako iz cista mira. Volim njegove putopis emisije tu bas zasija(Sunce u devetoj).

Misliš na ovo... Da... :zcepanje: (replicirala si na pogrešnoj temi)

Džej Leno i on su mi prve komičarske ljubavi klinačke...

Malopre sam videla da je pogresna tema..jos udjem da ispravim vidim neku pravopisnu gresku, i tek onda vidim naslov Muske Vage.
(tranzitni retro Merkur u Strelcu na natalnom Merkuru :rotf:)

E da, tako nesto.
Ma bas mi je Ovan pravi, nekako sve je iz njegovog ugla ostali su uvek u pozadini..to mu je nekako prirodno.
Prava Ovan pesma mi je recimo Scorpions-Here I am (rock you like a hurricane). Takav mi je on nekako u potpunosti.

Ja sam kao Strelac imala dosta Ovnova
Sa jednim sam 10 god bila imdan danas smo ortaci
Jednako se dobro i sa Ovnovicama slažem
Evo ga jedan od mnogih na koga mi oči ispadaju

james-franco-drinking-game.jpg

Franco2.jpg

Evo ti malo Damona kad ga toliko voliš :

:mrgreen:

:ok:

Može jedno pitanje?

Kaže Meduza da ja imam vajb Ribe. Ona kaže za sebe da ima vajb Ribe, a tebi je ona tipična Devica.

E sad, pošto ja ovde na forumu najviše poštujem Meduzino i tvoje astrološko mišljenje - po tebi, čiji vajb ja imam?

Htedoh da napišem iskreno, ali znam da od tebe ne treba ništa drugo ni da očekujem. :)

Awww :heart: Asc Strelac su baš lepi ljudi... Ne smeta ni što ima Merkur i Veneru u Ribama... :aha: Bila sam opsednuta njim ranije, sad sam se unormalila...

Pa, ja u komunikaciji, i online zvučim oštro, kao ovaj Mars u trećoj, jednostavno sečem, devičanski precizno, ali imam i Jupi u trećoj pa umem da namećem i da se zanosim filozofski, ali najčešće je to neki apsurdizam i nihilizam (Škorpija i treća).

Međutim, ne pokazujem ja emocije tu, moja Venera je u 12. i Mesec je u Ribama.

Ja sam totalno inkognito nežna. To ne doživi svako od mene.

Kada me vide, delujem nežno, uglavnom misle da sam Ribe ili Vaga. Jer nekako delujem fino i prijatno.

A to se ne vidi u komunikaciji pisanoj, jer ne pokazujem taj deo sebe.

Ne pokazujem ga ni u rl, ali ipak gestovi i pokreti, pogledi odaju. Ali Mars u Škorpiji se trudi sve da sakrije.

Kod tebe se oseti i ovo strelačko, ali po meni ti ipak nemaš tu strelačku želju da nadvladaš sve druge u ideološkom smislu. Nemaš tu neku megalomansku želju da proždereš u komunikaciji.

Iako imaš to strelačko, glad za znanjem, i interesovanje za egzotične stvari...

Ali ipak si prijatniji, popustljiviji, nisi napadan kao pravi čistokrvni vatreni Strelac.

E sad, možda kao i ja, javnosti pokazuješ taj Merkur u Vagi, i sve se to strelačko skrilo u 12. Možda si u intimi sa nekim upravo takav. Kao što sam ja vatrena srčana intimno, i volim sve itd. (Venera u Lavu u 12. egzaktni trigon Neptun u Strelcu). A za javnost sam bitch, sarkastična i drkadžija. :mrgreen: Jer volim ljude koji me vide kroz to, koji nisu površni, i ne padaju na kez. To mi je filter.

Ko zna zašto neke delove sebe držimo u svojoj intimi, i imamo strah da ih pokažemo. Dvanaesta su strahovi... Podsvesno...

Poslednja izmena:
Ja sam kao Strelac imala dosta Ovnova
Sa jednim sam 10 god bila imdan danas smo ortaci
Jednako se dobro i sa Ovnovicama slažem
Evo ga jedan od mnogih na koga mi oči ispadaju

james-franco-drinking-game.jpg

Franco2.jpg

Gle što ima lep egzaltirani Uran u prvoj, i ovu uzbudljivu opoziciju tog Urana sa Venerom u Biku u sedmoj... Mmmm... Zvuči kao psiho (njam njam), i Škorpija Asc, sa Marsom u Lavu. A tako ima smireno i fino lice...

Ludak koji voli smirene, flegmatične žene... Koje mu trebaju da ga smire i pored kojih će on delovati normalnije. Skromni, perverzni intelektualac (Mesec u Devici)... Aaa, otud ta smirenost, samo naizgled... Neurotičar... Kome treba neko da ga smiruje svojom ležernošću...

Haha, ne znam tako mi deluje karta na prvi pogled... Deluje interesantno...

Gle što ima lep egzaltirani Uran u prvoj, i ovu uzbudljivu opoziciju tog Urana sa venerom... Mmmm... Zvuči kao psiho (njam njam), i Škorpija Asc, sa Marsom u Lavu. A tako ima smireno i fino lice...

Ludak koji voli smirene, flegmatične žene... Koje mu trebaju da ga smire i pored kojih će on delovati normalnije. Skromni, perverzni intelektualac (Mesec u Devici)... Aaa, otud ta smirenost, samo naizgled... Neurotičar... Kome treba neko da ga smiruje svojom ležernošću...

Haha, ne znam tako mi deluje karta na prvi pogled...
ne voli žene.....mislim ne seksualno....to je prva info koju mi je muž rekao kad sam počela da balavim na Franka:zcepanje:

:mrgreen: :per::rumenko:

Dupli Mars...

Što volim taj ascedentić Škorpija... Njamnjam... Neodoljiv je ovom mom glupavom Marsu (tačno mi tu padaju). Kao što mi je neodoljivo Sunce u Ribama (pada mi u sedmu), i um i stav Jarca (pada mi u petu).

Progresivni DC mi sad pada u Ovna... Dva poslednja su mi Asc Ovan. :cool::mrgreen:

:mrgreen: :per::rumenko:

Dupli Mars...

Što volim taj ascedentić Škorpija... Njamnjam... Neodoljiv je ovom mom glupavom Marsu (tačno mi tu padaju). Kao što mi je neodoljivo Sunce u Ribama (pada mi u sedmu), i um i stav Jarca (pada mi u petu).

Progresivni DC mi sad pada u Ovna... Dva poslednja su mi Asc Ovan. :cool::mrgreen:
meni je neodoljiv taj tvoj škorpionski Mars
Imala sam par ljubavnika sa tom pozicijom
Jeste zaheban al ne i glupav
Ja volim jak Mars generalno

Back