ovakvu bajku nam nisu pricali....

donamileva

Buduća legenda
Poruka
30.635
535059_446725668731837_1591355119_n.jpg

Nekada davno živela jedna devojčica koja je pitala svog mladića hoće li je oženiti. Mladić odgovori: NE! 
Od tog dana devojčica je živela srećno do kraja svog života, nikom nije prala, kuvala, peglala, zabavljala se, radila i trošila svoj novac našta je htela! KRAJ. 

da li se ponekad osecate da ste odrastale na pogresnim bajkama....
da smo je znale da li bi bilo drugacije....

Prilozi

• 53spph.jpg
    53spph.jpg
    36,5 KB · Pregleda: 2
Poslednja izmena:

Ja sam se vodila Kaporovom "Sanjom". Ko ne zna:
Iste noci, u istom gradu su se rodili Sanja i Vanja...
Odrasli i zaljubili se jedno u drugo. Na dan vencanja Sanja je pocela da se smanjuje svaki put, pomalo, kada bi Vanja pozeleo neku drugu. Na kraju ju je nosio u dzepu, na dlanu... A ona je postajala sve manja i manja...
Zavrsava se tipa: Ako setate gradom i danas mozete videti pogurenog Vanju. Ne od starosti, nego zato sto trazi svoju Sanju...

Tada sam resila da ne dozvolim da zbog bilo koga nestanem, da zbog muskarca izgubim sebe.
Da li sam pogresila? Tek cu znati... Da li cu ostati dosledna? Tek cu znati...

Haha , bajka je na mestu ali ko vam je kriv sto ste je pogresno protumacile, princ se naravno smorio i kao i u svakoj bajci sa srecnim krajem najzad nasao kul devojku, a vama je ostavio konja i to belog , bas onakvog o kakvom ste sanjale.

Princevi su danas za mnoge totalni demode dok su konji evoluirali, zive u velikom broju na malom prostoru ispod haube.

da dodam za televizor

posto sam i posle 7 i posle 14 ostala tu gde sam valjda nesto govori:mrgreen:

ali
ne znaci da ne moze da mi bude krivo
kad shvatim
da nekako spontano
svi u kuci teze minimunu energije i maksimumu entropije
sto i jeste termodinamicki opravdano
a
samo se ja suptotstavljam tome
tj
radim po kuci bez Dace...