Ovako ;)

Fint Mehanika

Zainteresovan član
Poruka
252
Anksioznost sam prevazisao , panicne napade, no medjutim sad mi se pojavio trip da sam totalno ravnodusan ali ispunjen i neda mi se izac iz kuce znaci izlazi mi se ali ne mogu, mini blokada urok sta li je ;) ono samo pokret, imam 21 godinu i sad je to to, ili jesam ili down... hvala ako neko ima iskustvo da podijeli ;)))hvala a kada ostajem kuci sjebem se, znaci neki medjuprostor

treba mi taj klik samo da krenem i sve je ok, iskustvo, neko slicno, posle beda pa ono kada vagas i taj klik da krenes i budes ono sto jesi? navodim izborio sam se sa deprama, strahovima, panicnim napadima itd... da ne smaram iskustvo molim

Da. Pocni da uzivas u svojoj kozi. Dozvoli to sebi. Ne budi strog prema sebi. Kao sto vidis vec si pobedio nesto veoma tesko, takod a , haj nagradi sebe sada necim. Nekom malom sitnicom. Razmisli sada sta bi ti bas prijalo u ovom momentu. Ne mora da je nesto gala, nego sitnicia. Seriju da odgledas? palacinke? Da pogledas neku komediju i malo se neasmejes?

Ususkanost... Nista neobicno kada se pregrmi stresni period.
Odlicno ako si izasao na kraj sa panicniom napadima, nije nimalo lako i to je prava velika izvojevana pobeda.
Zvuci kao savet iz popularne psihologije, ali jedan dan pobedi sebe. Radi ono sto ti u tom trenutku ne prija, izvlaci se iz tog komfora.
Onda i naredni dan i tako...;)

Ne letargija. Život.

Nigde nećeš stić i ništa napravit ako veruješ da ti svaki novi dan treba doneti akrobatiku i vratolomije i vatromete.

Mislim, stići ćeš, do lanca za zid ludnice.

Život je preživljavanje. Tek kad to naučiš, počneš živet.

Cekaj malo, kazes anksioznost, kakva anksioznost tacno, tj koji poremecaji aknskioznosti, panicni napadi, depresije, pa posle kazes da si patio od "dugorocnog stresa" ..... Jel si ti sam sebi davao ove dijagnoze onako odokativno ili si bio kod strucnjaka i on ti je to rekao i sta tacno?

A sad si se kao "izlecio" a ne smes da izadjes iz kuce.... Krajni stadijum socijalne anksioznosti, kad osoba ne sme da predje kucni prag i proviri iz svoje kucice - skolinsta u kojem joj se nista lose i grozno ne moze desiti.....

Anksioznost sam prevazisao , panicne napade, no medjutim sad mi se pojavio trip da sam totalno ravnodusan ali ispunjen i neda mi se izac iz kuce znaci izlazi mi se ali ne mogu, mini blokada urok sta li je ;) ono samo pokret, imam 21 godinu i sad je to to, ili jesam ili down... hvala ako neko ima iskustvo da podijeli ;)))hvala a kada ostajem kuci sjebem se, znaci neki medjuprostor

7X3=21,nisi sjeban,ali moj savet,ne traži savet od psihijatara,traži savet od duhovnjaka

Back