jel rekao kolika ce da vam bude apanaza botovima?Doćiće neko posle ovog uplakanog oportuniste AV.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel rekao kolika ce da vam bude apanaza botovima?Doćiće neko posle ovog uplakanog oportuniste AV.
Ministar Vuk Stankovic je postavio novog direktora skole u Mirijevu.
Nezadovoljna blokaderska rulja je upala na sednicu nastavnickog veca i pokusala da ga lincuje. On se nekako spasio i zakljucao u toalet odakle je pozvao policiju.
Zasto policija ne radi svoj posao i ne hapsi izgrednike?
zato ljudi protestuju već deset meseci.
Nezadovoljna blokaderska rulja je upala na sednicu nastavnickog veca i pokusala da ga lincuje. On se nekako spasio i zakljucao u toalet odakle je pozvao policiju.
Jadno.Pogledajte prilog 1782577
https://nova.rs/vesti/drustvo/ovako-su-roditelji-ucenika-skole-u-mirijevu-najurili-sns-direktora/
Spasavanje private Nenada![]()
![]()
ima li sns jednog krstenog coveka jbt
Zapamti na kojoj si, čisto da ne bude posle nešto “biju narod”. Interventna pruža otpor, ne mogu da se jašu, ma uopšte.Bice jahanja.
zato ljudi protestuju već deset meseci.
kad se priključuješ?
Opet ću te opomenuti da prestaneš da izvrćeš reči. Nigde ne piše ništa o blokaderskoj rulji već o roditeljima učenika te škole. Shvati već jednom da vas u prosveti rušimo na svakom koraku.
Kada se priključuje?zato ljudi protestuju već deset meseci.
kad se priključuješ?
Bice jahanja.
Sad ce Cavoglave.
Kako možete da rušite nekog ko nije na vlasti, budi ozbiljna.Opet ću te opomenuti da prestaneš da izvrćeš reči. Nigde ne piše ništa o blokaderskoj rulji već o roditeljima učenika te škole. Shvati već jednom da vas u prosveti rušimo na svakom koraku.
Pričam o prosveti i školama, nit me zanima tvoj Bajden nit Tramp, ne glasam ja za njih, već tiKako možete da rušite nekog ko nije na vlasti, budi ozbiljna.
Tako su Woke radili pod Bajdenom, pa hajde da ih vidimo SADA, nek ljudi kažu Trampu sve što su Bajden nije mogao da čuje, pred svima, on nije kao uplakani AV i njegovi lopovi.
ne njima, sa njima je već.Kada se priključuje?![]()
Ovog?Opa, počeo @Тихи da citira Šarovića,
izgleda načuo da će u koaliciju sa Nestorom![]()
![]()
Ne znam samo kako će podneti to što Šarović PODRŽAVA sve što se dešava, da podržava studente
spremite kokice
Takvim metodama su zagovornici dotične ideologije postigli da većina ljudi ispod 35 podržava Republikance i Trampa i zahteva još oštrije mere.Pričam o prosveti i školama, nit me zanima tvoj Bajden nit Tramp, ne glasam ja za njih, već ti
![]()
Da ponovim : ne interesuje me USA. Narod u Srbiji nema nikakve dodirne tačke sa Amerima i njihovim načinom na koji vode svoju državu.Takvim metodama su zagovornici dotične ideologije postigli da većina ljudi ispod 35 podržava Republikance i Trampa i zahteva još oštrije mere.
Zanimljivo da je dotični anarho-revolucionar do pre par godina po svim medijima negodovao zato što nema zvanične državne delegacije na Zlobinom pomenu.
Samo upoređujem uplakanog AV i Bajdena.Da ponovim : ne interesuje me USA. Narod u Srbiji nema nikakve dodirne tačke sa Amerima i njihovim načinom na koji vode svoju državu.
A kakve to veze ima sa temom, osim što je korišćena informacija koju su prenele mnoge društvene mreže?Zanimljivo da je dotični anarho-revolucionar do pre par godina po svim medijima negodovao zato što nema zvanične državne delegacije na Zlobinom pomenu.
Izvini, kako nema veze sa temom kad jedan takav obožavatelj Zlobinog lika i dela predvodi stvar? Kakvi su to ljudi koje kupiš za bilo kakvo mesto, kao npr njega, i sada i Lečića, perjanica LDP-a sad radi da ne kažem šta na Informeru.A kakve to veze ima sa temom, osim što je korišćena informacija koju su prenele mnoge društvene mreže?
Možda već i jesu.Ovo kako je krenulo i kako ponestaje kadrova za izazovna radna mesta javlja mi se da bi mogli i @Тихи da gurnu za direktora neke škole pa da se provede ko bos po trnju
Ova slika izgleda kao plakat srpskih komedija iz sredine osamdesetih ; "Ćao direktore ".
Odakle ideja da nam on predvodi ovakva dešavanja??? Čovek prenosi a ne organizuje, nemoj da si smešan. Baš me briga i za njega, realnoIzvini, kako nema veze sa temom kad jedan takav obožavatelj Zlobinog lika i dela predvodi stvar? Kakvi su to ljudi koje kupiš za bilo kakvo mesto, kao npr njega, i sada i Lečića, perjanica LDP-a sad radi da ne kažem šta na Informeru.
Sama si pre par dana na pdf istorija konstatovala šta su isti takvi radili posle Brozove revolucije (pošalje nekog na Goli otok da bi ga opljačkao, sama znaš), evo nama takvih opet.
Миријево није официрско насеље. Пре свега, раније је било село, а остаци тог села још увек постоје. То је Миријево I. Миријево II, III и IV нису насељени официрима, већ разним људима, а град Београд је имао доста станова у свом власништву у том насељу. Поред тога, направљене су и непланске зграде у куће, где су се досељавали људи са Косова и Метохије и др. крајева Србије.Hrabra? Baš fini manijaci. Dobro da se ponosite svojim divljaštvom.
Mirijevo je oficirsko nasilje gde je Srbija dala stanove gomili izdajnika i ne čudi nasilje koje sprovode u Srbiji, posle prodaje svoje države Krajine, gde i danas imaju kuće i stanove.
Ta naselja svakako treba izolovati na pristojan način.