Ovako se brine o drzavi ;)

Мислиш да Ђелић неће добити кинту што доводи Французима јефтину висококвалификовану радну снагу?

Најжалији ми је онај студент што су га интервјуисали кад су га питали зашто хоће да иде у Француску....а он јадан на то рече: "....јер......(па застаде мало док осмисли)....има боље услове....." :mrgreen:

Сви одоше...ови само стварају добре услове "за одласке" :mrgreen:

Pariz prima studente iz Srbije
2. decembar 2009. | 13:10 -> 15:15 | Izvor: B92
Beograd -- Srbija i Francuska potpisale su sporazum koji će studentima i mladim stručnjacima iz Srbije omogućiti studiranje, stažiranje i zaposlenje u Francuskoj.
Posle vizne liberalizacije, studenti će dobiti i šansu da stažiraju, ali i da rade u Francuskoj, pošto je u Beogradu potpisan Međunarodni sporazum o mobilnosti mladih. Sporazum su potpisali potpredsednik Vlade i ministar nauke Božidar Đelić i ministar za imigraciju, integraciju, nacionalni identitet i solidarni razvoj Francuske Erik Beson.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=12&dd=02&nav_category=12&nav_id=395901

:hahaha:
E ovo je fantasticno. Djelic sredio da drzavu Srbiju napusti 500 strucnjaka i time se hvali.
Ima li kraja idiotizmu u ovoj drzavi???
Dok sve normalne zemlje sveta se trude da zadrze strucnjake u Srbiji okupatorska vlast se hvali kako ce Srbiju da olaksa za jos 500 strucnjaka. :hahaha:

Verovatno se demokratski experti osecaju ugrozeni pored strucnjaka pa ovakoz ele da ih se ratosiljaju.

A kako bi bilo da ti malo procitas tekst i da ne izdvajas one delove koji ti odgovaraju da bi pljuvao rezim? Naravno da treba da odu u inostranstvo, i ja jedva cekam da predjem granicu.

"Sporazum omogućava školovanje studenata iz Srbije na francuskim univerzitetima, dok će oni sa već stečenom diplomom mastera moći i da se zaposle u Francuskoj, najduže na dve godine."

A kako bi bilo da ti malo procitas tekst i da ne izdvajas one delove koji ti odgovaraju da bi pljuvao rezim? Naravno da treba da odu u inostranstvo, i ja jedva cekam da predjem granicu.

"Sporazum omogućava školovanje studenata iz Srbije na francuskim univerzitetima, dok će oni sa već stečenom diplomom mastera moći i da se zaposle u Francuskoj, najduže na dve godine."

Пошто Мастер ????

Ама ПОШТО ????

Колика је тарифа на УлтрамегагигаТренду, Сингидунуму ????

Кажи колико ЕУРА треба било коме да уплати за двогодишњу визу !!!!

Otkud znam kloliko je na Megatrendu i Singidunumu, kakve to veze ima, to su privatni fakulteti, naravno da se kod njih sve placa.

Ja licno imam neku foru da odem na master u Sloveniju, u Maribor, jeste da ja moram da finansiram, ali nije mi zao, bar cu moci da kazem da sam izasao iz zemlje, a istrazivanja su pokazala da ce poslodavci mnogo radije zaposliti nekog ko je bio jedno vreme u inostranstvu na skolovanju.

Poslednja izmena:

Back