Ovaj.....

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Ima jedna osoba i privatnog zhivota koja me jako nervira rijec je o sestri ima sve u medjuvrenenu je razvedena i nema nikog makar mi nismo nijednog videli niti je bilo kojeg uvela u krug familije. Mog muzha ona od prvog dana nije gotivila govorila je da je odvishe jednostavan i stim i glup on nju takodje nemozhe smisliti . ima jedno 6 mjeseci da mi sestra non stop pricha kako je sretjna da mozhe raditi shta hotje i da nikome ne polazhe rachune i kako je sloboda neshto najljepshe . na jucherashnju poruku nisam htela odgovoriti jer me davi To njeno razmishljanje nekad imam osjetjaj da bi ona bila najsretnija da i ja krenem njenim stopama samo da nije sama u moru razvedenih. I da li je njena sretja zaista sretja i koji ****** ponavlja vazda iste dvije rechenice? Nisam pametna

Ima jedna osoba i privatnog zhivota koja me jako nervira rijec je o sestri ima sve u medjuvrenenu je razvedena i nema nikog makar mi nismo nijednog videli niti je bilo kojeg uvela u krug familije. Mog muzha ona od prvog dana nije gotivila govorila je da je odvishe jednostavan i stim i glup on nju takodje nemozhe smisliti . ima jedno 6 mjeseci da mi sestra non stop pricha kako je sretjna da mozhe raditi shta hotje i da nikome ne polazhe rachune i kako je sloboda neshto najljepshe . na jucherashnju poruku nisam htela odgovoriti jer me davi To njeno razmishljanje nekad imam osjetjaj da bi ona bila najsretnija da i ja krenem njenim stopama samo da nije sama u moru razvedenih. I da li je njena sretja zaista sretja i koji ****** ponavlja vazda iste dvije rechenice? Nisam pametna

Pod1. - drago mi je da je ipak odlucila da se razvede od onog preljubnika :mrgreen:

Pod2. - Znam kako ti je. To je jako tesko za slusati.....
Moras da balansiras. Jednom je saslusas, jednom se samo pravis da slusas, jednom jo kazes da moras hitno da pomeris rucak sa ringle :lol:

U fazi je ubedjivanja sebe da nije tako strasno sto se razvela tj. bas je dobro sto se tako desilo, jer je sada srecnija.

U psihologiji poznat fenomen kao - Negiranje ;) Proci ce... budi strpljiva s njom :)

samo dve rechenice ponavlja?
pa onda ti i ne treba mnogo pameti :lol:

@Paranormalna
Nemoj to gledati toliko licno. Ljudi su obicno mnogo vise okupirani sobom nego drugima. Ona je izgleda u nekoj krizi i osim ako mislis da je "takva":roll: da se mesa u tudj zivot i tudje brakove i da bi volela krs i lom i u drugim porodicama onda je to bas bezveze.

Nikad nisam mogla da razumem potrebu ljudi, da kad se odluce na neki krupan korak, imaju potrebu da povuku jos nekog sa sobom. Da li su tad srecniji ili nesrecniji, pa zele to da podele sa nekim. Licno mislim da su ljudi u sreci sebicniji i da manje misle na druge, pa tipujem na ovo drugo.

Misli da ako ponovi to dovoljan broj puta da ce to postati istina.

Tema@bilo kakva situacija kada je pitanju, meni su smešni ljudi koji potenciraju bez prestanka kako je njihovo stanje (status) -nešto nabolje na svetu, bilo da glorifikuju sopstveni brak ili sopstveni razvod, ljubav,posao,letovanje... I tako neprestano ista priča...Tu nešto dobraaanooo ne štima, neko nezadovoljstvo unutarnje, nesigurnost,koje osoba hrani tražeći odobravanje i pohvale od drugih (što neće pomoći)...Rekla bih da to stavljam u ravan sa onima koji neprestano kukumavče nad svojom sudbinom,što je druga krajnost,dakle nemaju mere-ni jedni ni drugi.
Ok je podeliti utiske sa bliskim ljudima,ok je požaliti se, pohvaliti se...Ali zaista ništa na ovom svetu nije idealno-a ponajmanje ljudi koji vrte iste teme.

Tema@bilo kakva situacija kada je pitanju, meni su smešni ljudi koji potenciraju bez prestanka kako je njihovo stanje (status) -nešto nabolje na svetu, bilo da glorifikuju sopstveni brak ili sopstveni razvod, ljubav,posao,letovanje... I tako neprestano ista priča...Tu nešto dobraaanooo ne štima, neko nezadovoljstvo unutarnje, nesigurnost,koje osoba hrani tražeći odobravanje i pohvale od drugih (što neće pomoći)...Rekla bih da to stavljam u ravan sa onima koji neprestano kukumavče nad svojom sudbinom,što je druga krajnost,dakle nemaju mere-ni jedni ni drugi.
Ok je podeliti utiske sa bliskim ljudima,ok je požaliti se, pohvaliti se...Ali zaista ništa na ovom svetu nije idealno-a ponajmanje ljudi koji vrte iste teme.

Ti mene razumesh i tebi tju danas da volim ekstra :) cmok

sad znam zasto te vole ko modicu :)

tako je previse uzdizanje svega je mahom znak d ane stima, ko ima kvalitetan zivot ili vezu ona/on/oni ce umerenim glasom to dati do znanja i kraj.

- - - - - - - - - -

Pa Leone pile moje ti bi samo da se zezash po vasceli dan? Das ist nicht das Leben .

pa dao sam odgovor na temu a to je tinker rekla u dve recenice.

so ist er aber erträglicher

- - - - - - - - - -

Po tom pitanju je gora od mene ona svoju depilira i nikom je neda ja svoju cheshljam i takodje je nedam dakle ostattjte suvog druga i prestani da mi temu prljash seksom

:lol:

Poslednja izmena:
sad znam zasto te vole ko modicu :)

tako je previse uzdizanje svega je mahom znak d ane stima, ko ima kvalitetan zivot ili vezu on ce umerenim glasom to dati do znanja i kraj.

- - - - - - - - - -

pa dao sam odgovor na temu a to je tinker rekla u dve recenice.

so ist er aber erträglicher

- - - - - - - - - -

:lol:

Nije valjda da te muchi neshto? Das Leben ist doch keine Last

Po tom pitanju je gora od mene ona svoju depilira i nikom je neda ja svoju cheshljam i takodje je nedam dakle ostattjte suvog druga i prestani da mi temu prljash seksom
Ijuuu , sram te i sprd bilo !:eek: Mi se intelektualno naprezemo da shvatimo dal treba pomoc tebi li seki
a ti o depiliranju i cesljanju . Sad ne mozemo vise da se skoncentrisemo .:confused:

Back