FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 11.438
nista ne pocepa sluh kao rafal iz m84
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cini mi se da cujem (jedva) jako visoki ton koji bi odgovarao muz.tonu A, iliti La u solfedju...
Korekt mi if ajm vrong.![]()
Op , nekad mi je to bio poslovni zadatak. Ali nebitno sad za temu.O, pa ti si supermen XD
a bas bi voleli da cujemo...i svrati u nas klub,imas zanimljive pricice...Op , nekad mi je to bio poslovni zadatak. Ali nebitno sad za temu.
Idi bre, Mito, iscima me!
Visokofrekventni zvuk je na 17,4 kHz i navodno ljudi u kasnim dvadesetim godinama i stariji ne mogu da je čuju.
A vi?
Бријање на којој фреквенцији, у kHz?Ček...pojačao sam(da nisam provalio da može da se pojača,brzoplet sam,znam...) eee kad ga stavim na 100% već od 5Hz čijem nešto kao pulsiranje.
a gornja granica mi je 19,364 ali to je već brujanje nekakavo i sad me boli glava XD
ja proveravam na kompu sa solidnim zvučnicima...Мито, ложиш људе без потребе. За такву фреквенцију треба имати врхунско појачало и звучне кутије са високо квалитетним високотонским звучницима.
Телефон није за те ствари. Пројектован је за говор с то што се може слушати музика је обична играчка.
Има једна стара изрека која каже: "Колико пара толико и музике"!
Имам много више од 25 и хвала Богу још могу да чујем. Можда је разлог томе што сам пре мање од пола године испирао уши?
Кад то споменух, пошто волим музику и баш је слушам (све ми је у Hi-Res формату), после испирања ушију баш сам осетио разлику у звуку. Високи су ми били јаснији, раскошним и цео звук је стао, да кажем, сочнији.
Компјутерски звучници једва да прелазе 15kHz. Рекох ти, морају квалитетни звучници. Ја сам у младости тестирао уши, слух, у глувој соби на ЕТФ-у са професором Хуснијом Куртовићем. Тада сам чуо без проблема 19kHz.ja proveravam na kompu sa solidnim zvučnicima...
Ali i telefon je dobar za visoke frekfencije. Čitao sam jednom da su kliinci po školama snimali daj zvuk kao ringtone da ih nastavnici ne bi čuli kad ih neko zove. Tada sam olako mogao to da čujem, sada više ne jer sam upropasio sluh glasnom muzikom preko slušalica.
nemam pojma višeБријање на којој фреквенцији, у kHz?
Брујање може бити само ниска фреквенција. Оно је најчешће последица лошег степена за напајање или лошег уземљења.nemam pojma više
Čujem.
Visokofrekventni zvuk je na 17,4 kHz i navodno ljudi u kasnim dvadesetim godinama i stariji ne mogu da je čuju.
A vi?
Јел ти читаш шта ја пишем?Čujem.
Tiho zujanje.