- Poruka
- 92.608
Visokofrekventni zvuk je na 17,4 kHz i navodno ljudi u kasnim dvadesetim godinama i stariji ne mogu da je čuju.
A vi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
treba zujanje da se čuje. Bravo ako čuješ!A kako treba da se čuje?
Ja čujem neko visoko zujanje, treba li da se čuje neki konkretan zvuk?
Pa, na detaljnom sistematskom pregledu u inostranstvu uvek prolazim kao osoba koja ima bar 10 godina manje.treba zujanje da se čuje. Bravo ako čuješ!
upravo to, frekvencija koja nerviraPa, na detaljnom sistematskom pregledu u inostranstvu uvek prolazim kao osoba koja ima bar 10 godina manje.
Čak i tip koji je pokušao da me vrbuje za onaj program za mršavljenje, kako beše... sa šejkovima i čudima-zaključio je da imam izuzetno mlad organizam.
Čujem zujanje, ali nije mi prijatno... nije muzika ili govor... samo frekvencija koja nervira.
a ja od 19, ali mi je zato u visokim ti negde do 13,500 hiljada. Ajd godine na stranu, ja sam slušao dosta glasne muzike tako da znam da sam oštetio sluhČujem od 34 Hz.
navodnoNe čujem više frekvencije... kao 15 273Hz pa na dalje.
Da l' je to normalno?
Mhm...
Različit izvor, različiti rezultati.
Mladi čuju 17400?
Hajd' da vidimo link...
Ne samo da čujem, nego i žigne malo...
Heard it!
Ja se nešto nerado hvatam slušalica...sad obično nosim slušalice pa ne čujem ništa XD
a ko hoće da se zamajava može da testira sve frekvencije ovde
https://www.szynalski.com/tone-generator/
meni to smeta...ne znam dal sam se navikao na slušalice ili šta.Ja se nešto nerado hvatam slušalica...
Volim da čujem tu tzv. belu buku oko sebe i konstatujem da je sve manje-više ok.
Mi imali puza golaza na dnu tapeteČujem od 34 Hz.
Sećate se-čujem bubu kako svojim hrapavim nogama kači vlakna po tepihu...
Nije to dobro... ne radi okruženja, već sebe samog. Bukvalno kao da kažeš sebi: ''Meni ovi zvuci okolo ništa ne znače!'', a znače mnogo.meni to smeta...ne znam dal sam se navikao na slušalice ili šta.
I čuli ste ga?Mi imali puza golaza na dnu tapete
Bole me slepoočnice i čeoni deo glave odjednom i mozgam zašto... jer me glava boli godišnje i ređe.Ček...pojačao sam(da nisam provalio da može da se pojača,brzoplet sam,znam...) eee kad ga stavim na 100% već od 5Hz čijem nešto kao pulsiranje.
a gornja granica mi je 19,364 ali to je već brujanje nekakavo i sad me boli glava XD
nije da mi ne znače ali mi smetaju...bukvalno me zaboli glava.Osetljiv sam na buku bio još kao klinac.Nije to dobro... ne radi okruženja, već sebe samog. Bukvalno kao da kažeš sebi: ''Meni ovi zvuci okolo ništa ne znače!'', a znače mnogo.
Čula nam nisu data uzalud, pa tako ako je neko izraženo jače, to znači da na njega treba i da se oslanjamo.
Tipa, kada bih se oslanjala na oči, odavno bih pandrknula jer vidim samo na blizu-zato se oslanjam na uši koje me, očito, bolje od očiju služe.
![]()
hoćeš aspirin da podelimo? XDBole me slepoočnice i čeoni deo glave odjednom i mozgam zašto... jer me glava boli godišnje i ređe.
Not too bright at times.![]()
Hvala... ja... još testiram prag bola, preskočiću!hoćeš aspirin da podelimo? XD
O, pa ti si supermen XDČujem i ultrazvuk sve do nekih 23 khz nekad mogao i do 25 khz , ne bi se to moglo nazvati zvukom u klasičnom smislu .