Ovaj zvuk mogu da čuju samo oni ispod 25

treba zujanje da se čuje. Bravo ako čuješ!
Pa, na detaljnom sistematskom pregledu u inostranstvu uvek prolazim kao osoba koja ima bar 10 godina manje. :super:
Čak i tip koji je pokušao da me vrbuje za onaj program za mršavljenje, kako beše... sa šejkovima i čudima-zaključio je da imam izuzetno mlad organizam.
Čujem zujanje, ali nije mi prijatno... nije muzika ili govor... samo frekvencija koja nervira.

Pa, na detaljnom sistematskom pregledu u inostranstvu uvek prolazim kao osoba koja ima bar 10 godina manje. :super:
Čak i tip koji je pokušao da me vrbuje za onaj program za mršavljenje, kako beše... sa šejkovima i čudima-zaključio je da imam izuzetno mlad organizam.
Čujem zujanje, ali nije mi prijatno... nije muzika ili govor... samo frekvencija koja nervira.
upravo to, frekvencija koja nervira
Čujem od 34 Hz.
a ja od 19, ali mi je zato u visokim ti negde do 13,500 hiljada. Ajd godine na stranu, ja sam slušao dosta glasne muzike tako da znam da sam oštetio sluh

meni to smeta...ne znam dal sam se navikao na slušalice ili šta.
Nije to dobro... ne radi okruženja, već sebe samog. Bukvalno kao da kažeš sebi: ''Meni ovi zvuci okolo ništa ne znače!'', a znače mnogo.
Čula nam nisu data uzalud, pa tako ako je neko izraženo jače, to znači da na njega treba i da se oslanjamo.
Tipa, kada bih se oslanjala na oči, odavno bih pandrknula jer vidim samo na blizu-zato se oslanjam na uši koje me, očito, bolje od očiju služe.
:andjeo:

Mi imali puza golaza na dnu tapete
I čuli ste ga?
Hm... bila sam mala kad sam prvi put prekorena zbog toga što čujem da mi u krevetu nešto ''zvižduće''.
Bili su to oni... kako se zovu, termiti!
Čula sam termite!
Bukvalno nekad nisam mogla da zaspim jer ''zvižduću!'' , a za to sam dobijala komplimente kao: ''E, budalo, zvižduće krevet?! Idi, begaj!''
:rida:

Ček...pojačao sam(da nisam provalio da može da se pojača,brzoplet sam,znam...) eee kad ga stavim na 100% već od 5Hz čijem nešto kao pulsiranje.
a gornja granica mi je 19,364 ali to je već brujanje nekakavo i sad me boli glava XD
Bole me slepoočnice i čeoni deo glave odjednom i mozgam zašto... jer me glava boli godišnje i ređe.
Not too bright at times. :zcepanje:

Nije to dobro... ne radi okruženja, već sebe samog. Bukvalno kao da kažeš sebi: ''Meni ovi zvuci okolo ništa ne znače!'', a znače mnogo.
Čula nam nisu data uzalud, pa tako ako je neko izraženo jače, to znači da na njega treba i da se oslanjamo.
Tipa, kada bih se oslanjala na oči, odavno bih pandrknula jer vidim samo na blizu-zato se oslanjam na uši koje me, očito, bolje od očiju služe.
:andjeo:
nije da mi ne znače ali mi smetaju...bukvalno me zaboli glava.Osetljiv sam na buku bio još kao klinac.
Inače i ja imam problema sa vidom,samo što kod mene mora sve da bude nešto čudno pa sam dalekovid(mutno mi je ono što mi je blizu,ono daleko super vidim) XD

hoćeš aspirin da podelimo? XD
Hvala... ja... još testiram prag bola, preskočiću!
E, ali ova glavobolja definitivno jeste od videa koji je prenosio različite frekvencije zvuka!
Kapiram...
Sedi neko negde i kao-što me boli glava, šta je ovo... a ono-frekvencija zvuka radi svoje... i to, neka neprimetna u svakodnevnim aktivnostima!
:besna:
Možda je i bolje nositi slušalice!

Back