Ovaj sok čisti jetru munjevito od okorele masnoće,

– Moja preporuka su i suve šljive tj. kompot od suvih šljiva. Sprema se tako što 10 minuta kuvate suve šljive na laganoj vatri. Jedite tri puta dnevno po 10 kuvanih šljiva,15 minuta pre jela. Kura traje 12 dana, a podstiče izbacivanje masnoće iz jetre. Po potrebi ponovite kuru nakon tri meseca - objašnjava Ivana za "Krstaricu".

Jedem cveklu kao salatu, sa sirćetom. Može da se jede :)
nema bolje salate, samo mora i ulje da se stavi, maslinovo najbolje, i doda se beli luk

ja cak te snite/listice cvekle iz te salate stavim i u sendvic ako zaostanu u frizideru
Baš to, ali navodno je dosta zdrava.
nema zdravije, a stvar je u jarko TAMNO crvenoj boji, BORDO bese se zove ta boja, nadji mi sta se jede, a da ima tako jaku boju koja se cak vidi i u stolici sutradan - znaci mi u USA hocemo da izbacimo vestacke boje, i da ubacimo prirodne kao narandzasti turmeric koji vec ide u pahuljice npr., a treba nam i ova jarko, TJ TAMNO crvena, to je poenta nas amera i kenedija koga je postavio tramp - kostace proizvodjace, ali ce morati da se povinuju
Definitivno najodvratnije povrće.
zemljan ukus, jer je iz zemlje, ali kada se obari, i zacini, to se vise ne oseca
Hhhhmmmm... ovo iskreno prvi put čujem.
sargarepa u sva jela koja se prvo dinstaju sa crnim lukom, ali moze i sveza, oguljena, oprana, ili one baby carrots, i samo trpaj u sokovnik, u kombinaciji sa jabukom, pomorandzom ili celerom, ili cime god, po ukusu... cvekla je pretvrda za sokovnik, bojim se da ne moze da prodje kroz njega

Poslednja izmena:
Mislim da se radi o crnim rotkvama a ne rotkvicama.
au, pa one su velicine kao cvekla, samo crne, ljubicaste, ili nisu tako velike?
uglavnom pored mnogih fito sastojaka i boje su te u kojima je stvar, a boja je u pokorici, a ne u srzi koja je bela, zato i kazu da se ne ljuste, vec samo operu,https://štitnjača.hr/tag/crna-rotkva/

Poslednja izmena:

Back