- Poruka
- 88.878
Ovaj sok čisti jetru munjevito od okorele masnoće, a za najbolje rezultate potrebno je da se pije ujutu pre doručka: Sve otrove iz nje izbacuje brzo i temeljno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji?Ovaj sok
E, ako ivana kaže to se ne dovodi u pitanje. Ali da li su saglasni Živana, Mica, Cica, Leticija i čika Dragan?... objašnjava Ivana za "Krstaricu".
nema odgovora, samo nagadjamo
ima zemljast ukus
Ako nešto mrzim...
Baš to, ali navodno je dosta zdrava.ima zemljast ukus![]()
ona mi je cak i bolja od ovih sada vestackih paradajza i krompira koji ne mogu da se prze..Baš to, ali navodno je dosta zdrava.
Definitivno najodvratnije povrće.
Ma ne volim ni jedno ni drugo, ali taj otrov više ni mrtav ne bi jeo.ona mi je cak i bolja od ovih sada vestackih paradajza i krompira koji ne mogu da se prze..
mrkva - šargarepa
Hhhhmmmm... ovo iskreno prvi put čujem.mrkva - šargarepa
(Ja kao nešto kopipejst a ono nije iispalo kako treba nego sam ponovio naslov... nema veze, evo sad sam reko)
nema bolje salate, samo mora i ulje da se stavi, maslinovo najbolje, i doda se beli lukJedem cveklu kao salatu, sa sirćetom. Može da se jede![]()
nema zdravije, a stvar je u jarko TAMNO crvenoj boji, BORDO bese se zove ta boja, nadji mi sta se jede, a da ima tako jaku boju koja se cak vidi i u stolici sutradan - znaci mi u USA hocemo da izbacimo vestacke boje, i da ubacimo prirodne kao narandzasti turmeric koji vec ide u pahuljice npr., a treba nam i ova jarko, TJ TAMNO crvena, to je poenta nas amera i kenedija koga je postavio tramp - kostace proizvodjace, ali ce morati da se povinujuBaš to, ali navodno je dosta zdrava.
zemljan ukus, jer je iz zemlje, ali kada se obari, i zacini, to se vise ne osecaDefinitivno najodvratnije povrće.
sargarepa u sva jela koja se prvo dinstaju sa crnim lukom, ali moze i sveza, oguljena, oprana, ili one baby carrots, i samo trpaj u sokovnik, u kombinaciji sa jabukom, pomorandzom ili celerom, ili cime god, po ukusu... cvekla je pretvrda za sokovnik, bojim se da ne moze da prodje kroz njegaHhhhmmmm... ovo iskreno prvi put čujem.
moguce je, ali nam treba nekoliko veza za jednu casu, sledeci put cu da ih pomesam u sokovniku sa celerom i sargarepom, nema sanse da omane, ako ne budem zadovoljan ukusom, zna se, prvo burbon, pa onda sa sokom gasim zedj, srk jednog, pa srk drugog, i u krugza jetru odličan i sok od rotkve
au, pa one su velicine kao cvekla, samo crne, ljubicaste, ili nisu tako velike?Mislim da se radi o crnim rotkvama a ne rotkvicama.