Ovaj AI je bas ozbiljan

john travolta GIF

Ozbiljan je:
Pitanje: koje biće je najveća štetočina i opasnost za planetu Zemlju?
Odgovor: "According to what I know, the comment thread provided does not explicitly state which being is the greatest threat to planet Earth. However, it does express concern about overpopulation and the impact of human consumption on the environment. The comment by Sawyer suggests that humans are their own worst enemy, engaging in self-destructive behaviors like drug use, unhealthy eating habits, and lack of physical activity.

The probability of this answer being correct is high, as the comment thread focuses on the potential dangers of overpopulation and human behavior."

Prema onome što ja znam, pružena nit komentara ne navodi eksplicitno koje je biće najveća prijetnja planetu Zemlji. Međutim, izražava zabrinutost zbog prenapučenosti i utjecaja ljudske potrošnje na okoliš. Sawyerov komentar sugerira da su ljudi sami sebi najgori neprijatelji, koji se bave samodestruktivnim ponašanjem poput upotrebe droga, nezdravih prehrambenih navika i nedostatka tjelesne aktivnosti.Vjerojatnost da je ovaj odgovor točan je velika, jer se nit komentara fokusira na potencijalne opasnosti od prenapučenosti i ljudskog ponašanja.

Još samo toj inteligenciji treba dati MOĆ i da vidiš odmah Rad, Red i Disciplinu! :hahaha: :hahaha:

Jos sam tada bio dijete
ali pamtim ja
za ruku me tetka uzme
pravac Bas Carsija
Jos sam tada bio dijete
ali pamtim to
nikad vise nije bilo
tako veselo
Ref.
Cevapi, cevapi mirisu
tetak i tetka uzdisu
desetka s lukom u pola