ova zena treba dobiti Nobelovu nagradu

Kandić demantovala da ima još jednu kasetu
Radio Srbija i Crna Gora - Пре 51 минут

Direktorka Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić demantovala je danas ranije objavljenu vest da poseduje još jednu video kasetu o zločinima nad Bošnjacima u Srebrenici, ali je rekla da ima još jedan video zapis o aktivnostima jedinice ŠKORPIONI. Postoji još jedna video kaseta o jedinici ŠKORPIONI koja ih pokazuje u drugoj misiji kada tokom rata u BiH zajedno sa CRVENIM BERTKAMA ratuju u Cazinskoj krajini, rekla je ona, prenosi Tanjug. Prema rečima Kandićeve, taj snimak pokazuje kako se izdaju naredbe za streljanje ratnih zarobljenika, dok se na komandom mestu nalaze Milorad Ulemek Legija i komandant ŠKORPIONA Slobodan Medić.

<< Садржај рубрике 'Вести дана'

А ти виспак, марш у три пи*де материне муслиманске !

GZ:
Definitivno mi je vise muka od ove Kandicke..

Pitam se samo..da li postoji neka slicna NATASA u ostalim narodima koji su cinili iste ili slicne zlocine..

Pa ako se naka takva Natasa pojavi i kod njih onda nemam nista protiv ove, a ovoj jos i nagradu za sve ovo... Pa ne treba nam gora kazna, kada kaznjavamo sami sebe...

Srbi i dalje cute i gledaju. Sta sve novac moze da kupi..

NATASI KANDIC pozdrav i jedna konstatacija:

Novac moze da kupi sve sem:
1.Zdravlja
2. Pameti...

Posto pameti izgleda nema, novac joj vec nije potreban
a za zdravlje ce da se pobrine neko..

Poz.

Неверујем :!: кандићку и слична гов*а само Срби могу произвест.

ma ovaj nesto razmisljam i ovaj znate sta misljenja sam to jest dalo bi se zakljuciti da su muslimancine u nazad par dana postale mlogo neurozne
e sad se postavlja pitanje zasto
izgleda da je igrokaz sa srebrenicom bio kratkog daha cak i za ovu lepoticu koju marlon treba da odradi
nego razmisljam nesto a i vesti iz zapadnih srpskih zemalja tako govore ma nesto su se mlogo da prostite uzje*ali sta im se to desava
e sad ima stvarno jedna nelogicnost sta su ti nasim muslimancinama turci dali odje*aus sta je pak sad
a da se ti nasi lokalni muslici nisu malo zaje*ali navukli se na arape i one ostale budi bog snama a zaobisli svoje oceve dedove
e ovo je vec slucaj za razmatranje dadada teski slucaj

veKsla:
ma ovaj nesto razmisljam i ovaj znate sta misljenja sam to jest dalo bi se zakljuciti da su muslimancine u nazad par dana postale mlogo neurozne
e sad se postavlja pitanje zasto
izgleda da je igrokaz sa srebrenicom bio kratkog daha cak i za ovu lepoticu koju marlon treba da odradi
nego razmisljam nesto a i vesti iz zapadnih srpskih zemalja tako govore ma nesto su se mlogo da prostite uzje*ali sta im se to desava
e sad ima stvarno jedna nelogicnost sta su ti nasim muslimancinama turci dali odje*aus sta je pak sad
a da se ti nasi lokalni muslici nisu malo zaje*ali navukli se na arape i one ostale budi bog snama a zaobisli svoje oceve dedove
e ovo je vec slucaj za razmatranje dadada teski slucaj
Se to ti napajash iz kurira majke ti????

Goblin:
Бл:
Goblin:
Бл:
Goblin:
Opa josh jedan snimak velikosprskog junashtva, ah valjani su tu junaci, sve lopov do lopova mame im ga.......

СЕКТАШ НЕМОЈ ДА БУДАЛИШ
Tebe che kume bog da kazni!!!!!!!

Свима по заслузи ће се судити. :D
Samo se ti * , samo znash shta je najgore ne vracha on onome kome treba nego njegovom najblizhem

Видим теби се вратило у мозак

Nije mi jasno zasto se svaka tema, da ne ulazim da li je zanimljiva ili ne, zavrsava prepucavanjem i uvredama koje nemaju blage veze nisacim a pogotovo sa inicijativom.
Inace ja sam cula da g-dja Sonja Biserko vec nominovana ove godine godine cime ja kvota vec ispunjena.
Smatram da ne treba sve te nevladine organizacije stavljati u isti kos jer razlike postoje. Oni koji zele da uniste najbolje medju njima proturaju te price i poprilicno im uspeva.

Back